- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
sentinel #5116 üzenetére
gps.conf csere kézzel, vagy a faster gps app, ami megteszi helyetted (mindkettőhöz root kell). Az EPO frissítésre és engedélyezésre meg ez: [link]
Particionáláshoz meg az SLX romhoz van egyszerű megoldás, egyébhez meg cappa72 bajtárs által linkelt dolog, amit most nem találok
E két művelet után minden hepi.
-
e=mc²
őstag
-
dime27
őstag
válasz
sentinel #2451 üzenetére
Nem raktam már fel a lenovo energiatakarékossági genyát az slx rom van fennt azzal ilyen napokat produkálok általában de ha nagyon nyomogatom akkor is 3-4 nap megvan röhögve feleslegesnek tartottam feltenni éppen ezért!Szóval igen ahogy irtad ez beállításokon belül csak simán megnyitom az akumlátor fület
-
-
-
-
-
Balu027
csendes tag
válasz
sentinel #2425 üzenetére
Más találkozott már azzal hogy nem működik a kamera app (S125)?. Fekete képernyő, aztán kiírja hogy leállt. Kaptam rá olyan tippet hogy S115-öt rakjak rá, meg olyat hogy telepítsem újra a super camerát. Apk-ból 2 verziót is találtam, de nem ugyanakkora a fájl. Maga a hardver működik, mert pl Fast Burst Camerával tud képet csinálni. Még egy olyan megoldásra gondoltam, hogy a telefonon lévő apk-t megpróbálom újratelepíteni (kimenteni sikerült, már ha az az
), viszont előbb kéne valahogy csinálnom egy teljes telefon mentést, nehogy valamit elbarmoljak.
-
-
west76
aktív tag
válasz
sentinel #2395 üzenetére
Indulj ki abból, hogy nem kell modem csere. Ha probléma lesz vele, akkor majd cserélsz, de nem jellemző egyébként. Na meg hatalmas csodákat sem kell várni tőle. Egyedül akkor van értelme, de ekkor sem muszáj elsőre is nekiállni, ha vodafone a net szolgáltató és olyan környéken lesz használva, ahol 900MHz-en szórják a 3G netet.
-
YADA
tag
válasz
sentinel #1996 üzenetére
Nemtudom szolgaltato fuggo-e a dolog, de nalam akkor szokott gond lenni a tererovel, amikor valamiert takarasban van a torony. Olyankor nuku vetel. Meg akkor is, ha mas keszuleken ott full terero van.
De legfokepp a SIM2-t erinti. A SIM1 ritkabban es joval kevesbe erintett. Azt nemtudom ROM szamit-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest