- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.perfect
tag
válasz
lbarna #13269 üzenetére
Nekem ez van most is fent és semmi gond nincs vele.. teljesen jól működik minden és gyors is.. nyugodtan próbáld ki.. mondjuk amit linkeltél az épp egyel korábbi verzió.. amúgy én korábbiakat is próbáltam és mind jó volt.. itt van az XDA fórum link.. hetente frissítik a ROM-ot..:
-
mr.perfect
tag
válasz
Sándor -P20- #12364 üzenetére
Biztos, hogy eredeti.. és CN kiadás.. nekem is pont így néz ki.
-
mr.perfect
tag
Sziasztok, egy gyors kérdés: a baralajbi féle rom-ot felrakhatom úgy hogy a recovery-t kihagyom? vagyis kiveszem a pipát a flash tools-ban?
-
mr.perfect
tag
válasz
whitelighter #5775 üzenetére
Nekem is ez a viberom van fent és a memória pucoló jól működik.. ami le van lakatolva azt nem lövi ki.
-
mr.perfect
tag
válasz
Blue Eagle #4899 üzenetére
sima szilikon tokot adtak ami végül is jól használható de én rendeltem hozzá egy eredeti lenovo smart flip tokot ilyet: [link] Amúgy volt a készüléken is és még plusz 1 screen fólia is..
-
mr.perfect
tag
válasz
Blue Eagle #4896 üzenetére
mindegyik eredeti amelyikkel küldik.. az meg hogy kinek melyik jön be jobban az egyén függő.. Nekem pl.bejön ez a VIBE rom főleg miután root-olni is sikerült és cwm recovery-t is raktam rá.. szóval később még válthatok ha akarok.
-
mr.perfect
tag
válasz
Blue Eagle #4893 üzenetére
minidealtől szerintem vibe-vel küldik.. más webshop-tól pedig mással.. eddig nagyjából 3-4-en vagyunk itt akik minideal-től rendeltünk és VIBE rom volt rajta...
-
mr.perfect
tag
válasz
bogyo74 #4887 üzenetére
Nekem is VIBE rom-al jött szintén a minideal-től és ugyanaz volt a problémám mint neked. Szóval.. a mentés mindenképp ajánlott mtkdroidtools-al. Utána a VIBE rom-ot a vroot nevű szintén kínai csodával lehet rootolni
van belőle teljesen kínai de teljesen(féligmeddig) angol verzió is..letöltés itt [link] -
mr.perfect
tag
csináltam backup-ot az mtkdroid tools-al de közben ilyen hibaüzenet volt:
"system.ext4.tar - ERROR - tar: write error: No space left on device"
Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy megcsinálta a backup-ot. Valakinek volt már ilyen? Ettől függetlenül vissza tudom tölteni ha esetleg kellene? Hogy lehet chekolni, hogy O.K- e a mentés? -
mr.perfect
tag
-
mr.perfect
tag
válasz
szabokornel #4191 üzenetére
nekem ezzel jött a minideal-től. mindenféle nyelv van benne és szerintem nagyon jó kis rom.. lehet támázni és nagyon korrekt az egész. van ebből egy orosz verzió ami már eleve rootolt stb.. itt: [link] én ezt tenném fel ha nem ez lenne fenn..
-
mr.perfect
tag
válasz
Neil Watts #4111 üzenetére
Én egy hete kaptam meg a minideal-től és már vibe rom volt rajta amivel nem működik a framaroot. Ha tudod akkor rendelésnél kérd, hogy rootolt legyen. Nekem is úgy jött, sajna a supersu-t frissítettem és ez elcseszte a rootot. Azóta újra sikerült a root a vroot nevű kínai csodával ami a vibe rom-al is működik. félig kínai de legalább rootolt lett a teló újra..
-
mr.perfect
tag
Sziasztok,
egy olyan kérdésem van, hogy valaki találkozott-e már olyannal. hogy az mtkdroid tools nem ismeri fel a telót. Kikapcsolva rádugom a gépre telót és sikeresen fel is rakja a vcom drivert,. Utána viszont rögtön átmegy akku töltő üzemmódba és nem látja az mtkdoid tools. próbáltam úgy is, hogy nyomva tartom a rest gombot és úgy dugom rá a gépre de úgy se megy. valakinek van esetleg ötlete? adb-vel ha be van kapcsolva a készülék tudom kezelni.. újraindítás, shell stb. tehát az adb driver is rendben van
-
mr.perfect
tag
Azt tudtátok, hogy a P780 az OTG képességek miatt mobil akkuként is funkciónál? Tehát másik telót rádugva tudja tölteni azt.
-
mr.perfect
tag
válasz
kascador #3991 üzenetére
Nekem is a vibe_1347-el küldte a minideal és rootolt is volt.. szóval valahogy biztos lehet rootolni. Sajna több progi titaniumbackup-al történt visszatöltés után valahogy elvesztette a rootot. Amúgy a needrom oldalán azt írják, hogy a vroot-al sikerült a root ahogy cool13 is írja feljebb
apropó: ezt: "VIBE_ROM_FLASH_1.0.5_SETUP" honnan szerezted? mert a viberom oldalán én csak a rom-ot látom letölthetőnek -
mr.perfect
tag
Sziaztok,
nekem is megjött végre a teló.. nagyon klassz meg minden de egy kis problémám adódott. Hátha tudtok segíteni. A minideal-ről rendeltem és eleve rootoltan jött. Fel is raktam a titanium backup-ot, hogy a progikat visszatöltsem. Sikerült is, root jogot kért.. stb. Ezután viszont a supersu alkalmazás azt írja, hogy nincsenek a bináris file-ok telepítve és root checker is azt mondja, hogy nem rootolt a teló. Mi történhetett, hogy veszhet el a root így? próbáltam a framaroot-ot, azt írja, hogy sikeres root de utána ugyanaz a helyzet.. mit lehetne még csinálni? -
mr.perfect
tag
Sziaztok.. én is rendeltem egy ilyen telót.. a jövő héten jön meg.. Addig is találtam egy ilyen bejegyzést az orosz fórumon, ahol azt írják, hogy márciusban jön a 4.4 erre a készülékre is.. erről tudtok esetleg valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest