- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
newsync #7713 üzenetére
Egy sima restart is nullázza a batterystat fájlt. Ha mégsem, akkor valamiért ez a művelet nem sikerült, kézzel kell törölni. Bármilyen root jogos fájlkezelővel meg lehet tenni, felesleges erre egy külön alkalmazás, de ez csak az én véleményem. Egyébként a tényleges akku hibára, vagy hamar merülésre tényleg nem gyógyír azért amit az előbb leírt Lecs@ kolléga.
-
Lecs@
addikt
válasz
newsync #7687 üzenetére
Idézet egy cikkből : "Akkumulátor kalibrálás
Legenda csupán, hogy az Android alatt lehet akkumulátort kalibrálni. A rendszer nem gyűjt adatokat róla. A batterystats.bin fájl csak egy egyszerű kis napló, amiből vissza lehet nézni az utolsó töltés óta történt-e valami, ami esetleg szívja az akkut. A rendszer nem figyeli ezt a fájlt! " -
válasz
newsync #7628 üzenetére
Megoldódott. Annyi az egész, hogy a freedom appnál eltávolítás előtt be kell nyomni, hogy stop. Különben sose fog működni a play, hangouts.Sok értelme amúgy sem volt, mert csak az offline játékoknál lehet előnyt kovácsolni vele. Az okosabb fejlesztők már szerver oldalon tárolnak minden fontos adatot.
-
válasz
newsync #7618 üzenetére
Hát, nem megy továbbra sem. A freedom appot leszedtem, ami arra jó hogy játékoknál lehessen kicsit könnyíteni az ember helyzetén... De a play nem törölhető, és nem is frissül, csak annyit ír hogy nincs net, nem tud csatlakozni. Másik play appot meg nem engedi feltenni továbbra sem. Ebből telepítés lesz.
Most már csak azt nem tudom, hogy slx 24a helyett hogy tudom feltenni a needromos 4.4.2-őt. FlashTools? Pár dolog nem tiszta nekem már megint, régen romoltam már.
-
Fairplays
aktív tag
válasz
newsync #6670 üzenetére
Pár napja leejtettem, de utána még működött... Még annyi hogy volt olyan modem fájl, aminél láttam hogy többször próbál keresni, de semmi, illetve nagy ritkán felcsatlakozik. Másik modem fájlnál mégse nyikkant. Ha esetleg kilazult az antennám az nagyon para? Házilag javítható?
-
han_lev
senior tag
válasz
newsync #6477 üzenetére
Üdv!
Lehet egy kérdésem?
Mindegyik CN alapú ROMnak 2.5 GB /100 Mgb a partíciófelosztása?
Arra gondoltam ugyanis, hogy csak én néztem el.
De az SLX 26a nak is ilyen 100 mgb belső memóriája van. CN es alapú
Pedig előtte feltettem a LifV3 as ROMot. Ott elindítottam az átparticionálót (az aroma félét) a TWRP ből, és csináltam 1,5-1 GB-s particiókat.
Majd újra felflashhalem egy CNes VIBE ROMot.
Azt hittem hogy a particiók nagysága marad....
Nem maradt.
Nos? -
-
Blue Eagle
őstag
válasz
newsync #6129 üzenetére
Igen, valóban a Calendar is hibás. Ha jól emlékszem annál nem lehet pl eseményt hozzáadni.
Természetesen megosztom, íme a még nem teljesen lefordított Naptár alkalmazás.(#6119) kelen22
Nekem sem Google sem Hotmail fiókból letöltött levelet nem tudott megnyitni. Anno a problémám -
-
K_a_m_i
tag
válasz
newsync #5225 üzenetére
Nekem 2 hónapja van meg a telóm, de főleg Bp-en mozogtam, ezért eddig nem tűnt fel, hogy gond van a 3G/2G-vel. Azt észrevettem, hogy kisebb a jelerősség. Aztán utánaolvastam és kipróbáltam 21 db modem.img-t. Gondoltam megosztom hátha valakit érdekel. A telo kínai változat (kínai szöveg az aksin), P780_ROW_S116_130828 és V20 modem-mel jött. A 3G-nek nagyon kicsi volt a jelerőssége a 2G pedig egyáltalán nem ment, így a SIM2 sem működött. A modem-ekre nagyjából az igaz, amit itt is írnak: [link]. Így tehát a V20, amivel jött, inkább az európai verzióhoz való, aminek az aksiján nincs kínai szöveg. A MobileUncleTools kétféle 3G módot mutatott (MUT-Engineer Mode (MTK)-BandMode), WCDMA-IMT-2000 és WCDMA-GSM-900, de az előbbit deaktiválva kiderült, hogy a 900 Mhz-en nem működik. A V15-V18 modem-ekkel volt 3G/2G, de a jelerősség kicsi volt és csak WCDMA-IMT-2000-t jelzett az MUT. A V19_Life-nál volt WCDMA-GSM-900 az MUT-ben, de kicsi volt itt is a jelerősség. A V20-V26 verziókkal a 2G nem működik és a jelerősség kicsi. A V51 és V52 modemekkel működik rendesen, teljes térerő van és működik a 3G/2G.
(persze a 900 Mhz itt sem megy, de úgy olvastam, hogy ez a kínai HW miatt van.)
Engem az érdekelne, hogy ha valakinek európai verziója van (az aksin nincs kínai szöveg), neki megy-e a 3G 900MHz-en? Ezt úgy lehet könnyen tesztelni, hogy pl. a beállításokban-all settings-továbbiak-mobilhálózatok-hálózati mód-Vodafone HU-Csak WCDMA-t állítunk be és a MobileUncleToolsban a WCDMA-IMT-2000-t deaktiváljuk, a WCDMA-GSM-900-t pedig bepipálva hagyjuk és újraindítjuk. Bocs h hosszú lett. -
west76
aktív tag
válasz
newsync #5291 üzenetére
Szia, Felrakhatod, de amikor én gyári rom-on használtam, akkor volt egy-két beállítási lehetőség, ami nem működött, kompatibilitási problémák miatt, de ezt hibával nem jelezte, működésben gondot nem jelentett, csak egyszerűen ha beállítottam, akkor nem használta a beállított dolgot.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
newsync #5179 üzenetére
Hát ez az! Vibe ROMmal kapta amivel működött! Nem rootolt, akkor mi a bánatért mekkent meg a rádió kezelés, hogy elhervadt a térereje?
Meg most nem egyről beszélünk. Van a Beállítások menüben a Biztonsági mentés és visszaállítás. Ezen belül van A Gyári adatok visszaállítása. Ha ezt elindítod, akkor tulajdonképpen csinálsz egy Wipe-ot. Vagyis törlöd azokat a dolgokat (fájlokat, beállításokat) amit Te hoztál létre az első birtokbavételt követően. DE! Ez a beavatkozás RENDSZERHIBÁT NEM JAVÍT!!! Legalábbis olyan helytelen működést, beállítást ami nincs a Beállításokban, amihez hozzáférhetnél, olyat tuti nem orvosol.
Rendszerhibát amit a gyári adatok visszaállítása nem javít, csak ROM újra flesseléssel/frissítéssel lehet.
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest