- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vacillálok a P780 és a NEO N003 között.
A Neo minimálisan (kb $20) al drágább, viszont nagyobb RAM, ROM, MHL, FullHD, Turbo proci (nem mintha annyira kéne az a +300 MHz), ugyanakkor egy teljesen ismeretlen márka.
Lenovo megbízható márka, jó minőség... -
Én egy dologgal szívok, valami folyamatosan maxra állítja a csengőhangomat. Mindig vissza kell állítani.
-
randras
veterán
Nos: tegnap reggel Bejövő küldemény vámkezelve, tehát megúsztam az ÁFÁ-t, és hamarosan (talán még ma) megkapom.
Sajnos se tok, se fólia nem jött még meg amit rendeltem, szóval veszélyes lesz trükközni addig egy ekkora telefonnal.
-
JTibor83
csendes tag
Sziasztok,
Hogy lehet a legegyszerűbben ROM-ot cserélni a telefonon?
Köszönöm!
-
Bírom mikor fikázzák a készüléket, aztán utólag csak kiderül, hogy valami herélt romot használ a júzer.
-
szpali
addikt
-
brutte
aktív tag
ezeknél a dual simeseknél lehet 2 csengőhangot beállítani a kártyákhoz külön?
-
bazsy_
tag
Pár hasznos infó amit gondoltam megosztok veletek:
notification led: a led light flow-t használom tökéletesen működik igaz játszani kellett a beállításokkal de működik, amik kellenek hozzá a program beállításaiban: direct mode, root mode
akinek dobálja a hálózatot: valószínű rossz verziójú modem van fennt. A készülékből ugye 2 fajta létezik, az egyik támogatja a 3g 900 mhz-t is és valószínű ez a hiba forrása. Megoldás itt. Google fordító a barátod
Ki kell próbálni melyikkel működik jól.
Remélem segítettem.
Szerk: láttátok, hogy már fehérben is van
-
-
Minideal is ad ajándékot? Ott elvileg csak 220$ kuponnal. Megbízhatóak? Vagy maradjaK a Tmallnál?
-
sunone
aktív tag
Sziasztok, privatban tudnatok ajanlani par P780as beszerzesi utat, szuletesnapomra lenne, nem szeretnek rossz emlekeket.
Koszonom! -
hunaqua
addikt
http://lenovo-forums.ru/topic/2073-miui-v5-jb-42-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-ideaphone-p780-dual-sim-version/
Az oroszok már előrébb tartanak a MIUI-val.Akinek van kedve és türelme a fordítóval szórakozni,és ki tudja próbálni az szóljon.Elvileg már a Led is működik.(..van értelme Magyar fordítást csinálni?)
-
-
Mad_Wolf
aktív tag
-
Valaki tenne fel a telefonnal készült képeket? Főleg tájképek érdekelnének. Előre is köszönöm.
-
s4ny4b4
csendes tag
Mindenkinek köszönöm, sikerült feltenni a LiFe ROM-ot.
-
s4ny4b4
csendes tag
Akksit ki lehet venni?
-
-
s4ny4b4
csendes tag
Akksit ki lehet venni a telóból?
-
s4ny4b4
csendes tag
Köszönöm, már le is jött...
-
-
s4ny4b4
csendes tag
Sziasztok!
Valaki felrakná ezt a ROM-ot valami normális tárhelyre?
LiFe v0.3 for Lenovo P780 (clean ROM) [link]
Nálam állandóan megszakad.Köszönöm!
-
-
hunaqua
addikt
Én Nillkin tokot szoktam rendelni amihez van.Ehhez is most van úton egy.(7-8usd postával)
-
-
ivarg
tag
Nekem a héten jött meg.
Első tapasztalatok szerint a GPS teljesen ok.
Szépen navigált a Wekerle környékén. kb. 10-20m volt a maximális pontatlansága.
A rom 13.08.28-as
Nekem nincs vele gondom mármint tetszik/ nemtetszik ügyben.
Viszont vodás kártyával rendszeresen újra indítja magát nem túl sűrűn viszont 1-2 naponta mindenképpen és volt, hogy 1 nap 3x is.
Először beszélgetés közben is azt már nem csinálja.
Most pedig amikor a lezárt képernyőn futó appok között húzom oldalra a képernyőt.
Nem túl zavaró, de csinálta ma reggel is.
Nekem kedd reggeltől tegnap délig bírta az első töltéssel elég komoly nyúzás mellett, igaz játék alig, de vagy 6-8 óra telefonálás összesen és folyamatos GPS, wifi, Bt, 3G on.Más
Szerintem a készülék minősége legfeljebb 6-7/10 ha reális vagyok ez jellemez a képernyő kivételével mindent.
Ez egy objektív értékelés fényképezés, érintőképernyő, szenzorok, hang stb. minden figyelembe vételével
Vagyis bőven megéri az árát, de senki ne várja, hogy SGS4/HTCONE gyalázó Teljesítményt ill. Minőséget kap mert nem az a szint.
Viszont gyalázza őket üzemidőben és ezért vegye aki venni akarja.
Már fogtam egyet a kezembe a nyár végén annál ez sokkal jobb, a gyári szoftverrel, tehát nyilván minden hibát igyekeznek javítani.
Viszont úgy vettem észre, hogy a reset gomb nem véletlenül van rajta, hát használjuk rendszeresen uraim.
-
-
dime27
őstag
Hally
vissza szerettem volna tenni a gyári ROM-ot cwm-ből de sajna azt a mentésemet véletlenül letörölhettem csak aMIUI-s backupom van fennt.Próbálkoztam spflashtoolal de most vmiér tnem akarja ugy csinálni a flashelést mint ahogy régen mert csak áll és nem csinálja?! Mit rontok el ?! Kell előtte wipe-okat csinálni esetleg?!
-
dime27
őstag
Sziasztok
szűrt fényben zárt helyiségben miert csinál ilyen fostaricska képeket a tel meg videot is tiszta szemcsés a kép ezen hogyan tudnék állítani mind a fényképkészítésnél mind a videókészítésnél?! Ha vaku be volt kapcsolva akko rmeg feszt vörösszemeket készített nekem , viszont érdekes h ugyanezen fényviszont mellett egész szép makrokat tudok lőne vele ezt nem értem
-
dime27
őstag
Esetleg a legujabb MIUI rommal próbálkoztál ami még csak angol nyelven érhető el?! Kivi lennék ott vajon működik-e a ledes értesítés mert ha igen lehet azt pattintanám fel annyira nem zavarna h nem magyar azt a keveset amit be kellene állítanom be tudnám sztem angolul is állítani meg sztem te is
-
tonyrulez
őstag
Ez a telefon az OMTP vagy CTIA szabványt használja?
-
dime27
őstag
válasz
Victoryus #727 üzenetére
Felesleges huzni sztem inkább a ROM-okat kéne megcsinálni ugy h egy 4x1.2Ghz-es cuccon ne akadozva menjenek, mert ami ezen akadozik az a 4x2Ghzen is akadozni fog...Mi sem bizonyitja jobban h épp a minap találtam egy jóféle rom-ot az ainol tabletemhez ami 4x1Ghz-en megy és eszméletlenül gyors lett ezzel a ROM-al!
-
Egyébként ennek a telefonnak a prociját fel lehet húzni 1.5GHz-re? Felvetődött másban is ez a kérdés a dual sim topicban. Vagy elég az a 4x1.2Ghz? (Nem mintha a mostani 2x1Ghz nem lenne elég
)
Írtam Justinnak, de nem reagál, hogy most van-e készleten, pedig online vannak skypeon. -
ivarg
tag
...
-
qkaleko
tag
A magyar MIUI romban, nem lehet állítani az apn-t, "a beállítások alkalmazás sajnos leállt."
Egy kérdésem is van, ha kilövöm egyszerre az összes alkalmazást, meg lehet oldani valahogyan, hogy a launchert ne töltögesse mindig újra? -
Mad_Wolf
aktív tag
tts-t sikerült valakinek szóra bírni?
van fent nuance és svox is, egyik sem megy, az ájgó nem is látja őket. -
dime27
őstag
Most próbáltam sajna nekem sem...nemigaz h nincs MIUI-ra megoldás már egész nap a netet túrom mert ha ez működne akkor nekem nagyon pöpec lenne de így lehet rakhatom vissza a gyári ROm-ot...Amugy azt nem lehet kikapcsolni benne ha berakom éjszakára repülőüzemmódba és utána reggel visszakapcsolom csengetésre akkor nekem a MIUI mindig bekapcsolja a mobilnetet és ki kell lőnöm h ezt n ekelljen minden ilyen alkalommal megcsinálnom?!
-
Mad_Wolf
aktív tag
én 09. 15-én rendeltem a hangyásoktól, tegnap kaptam meg, tehát bő két hét alatt ideért (felár nélkül
)úgy, hogy közben volt egy ősz ünnepük is Kínában
Egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve, egyedül az zavar, hogy híváskor mindig megkérdi, melyik SIMet használja. Arra nincs valami mód, hogy beállítsunk egy alapértelmezett sim-et egy-egy kontaktnak? Mivel egyik sim céges, ezért a céges dolgokat arról intézném, a privátot meg a sajátomról, de így minden hívásnál választani kell melyik simet használja... -
hunaqua
addikt
Én semmi vibrálást nem vettem észre.
Navigációból a "hárombetűst" használom,nincs gondom vele,sőt a MIUI Rom-mal talán még "gyorsabban" is kel éltre mint a gyáriban.Egy gond van a Miui-val is,hogy az sem működteti az "értesítési led-et". Ez viszont akkor specifikus probléma,mert a Samsung Rom-nál is ez a gond.Ott meg lehet oldani,mert fel lehet rakni rá a GravityBox cuccot,ami stabilan működteti az alsó gombsort.(Még jól is néz ki,igaz nem akkubarát megoldás).
..esetleg akinek a Miui-ra sikerül valami "villogtatót" rakni,az szóljon. -
outsiders
aktív tag
Összehasonlítás talán akkor lehetne, ha egymás mellett kipróbálja az ember mind a kettőt. Ez így nem teljesen objektív
JÓ a GPS a p780-ban, sygiccel én is többször használtam már. Gyári rom-nak sincs semmi olyan betegsége, ami igazán komoly lenne (vagy ne lehetne megoldani), a kijelzőnek pedig semmi baja azért a legtöbb embernél (talán 1 ember panaszkodott eddig itt a fórumon). Nagyszerű az akkumulátorkezelő alkalmazás, nagyon jó az üzemidő, hasonló nincs is nagyon a piacon. Az anyaghasználat prémium minőséget képvisel. Plusz ez még olcsóbb is -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest