- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
Összehasonlítás talán akkor lehetne, ha egymás mellett kipróbálja az ember mind a kettőt. Ez így nem teljesen objektív
JÓ a GPS a p780-ban, sygiccel én is többször használtam már. Gyári rom-nak sincs semmi olyan betegsége, ami igazán komoly lenne (vagy ne lehetne megoldani), a kijelzőnek pedig semmi baja azért a legtöbb embernél (talán 1 ember panaszkodott eddig itt a fórumon). Nagyszerű az akkumulátorkezelő alkalmazás, nagyon jó az üzemidő, hasonló nincs is nagyon a piacon. Az anyaghasználat prémium minőséget képvisel. Plusz ez még olcsóbb is -
Hopkins_001
tag
Nem tudom,hogy van ez,de minden telómon eddig pixel hibás volt,mind ips,szerintem ez egy gyermekbetegsége az ips paneleknek.
Van aki észreveszi,van aki nem,vagy egyáltalán nem keresi.
Nekem pl az a első dolgom,hogy megnézzem,hogy hamar megemésszem ezt a traumát
Ezen szerintem csak a full hd segíthet ahol,olyan sűrű a pixel,hogy már nem lehet észrevenni,ha 1-2 bedöglik. -
outsiders
aktív tag
ÍGY VAN
Amiben ez plusz a többi kínaihoz képest az a prémium minőség és a brutális aksi. Nekem második feltöltés után 3 nap alatt 11 óra kijelzőidőt bírt..... Maradjunk abban, hogy egy átlag kínai a harmadát bírja nagyjából ennek
Miui rom is van már rá, igaz csak béta, de idővel lesz abból is kiforrott. A lenovo saját akkumulátor-kezelő alkalmazása igazán ötletes, plusz kis extrákat is helyeztek még el benne (megrázod a gépet és lezár a bill, ha zsebben van tud hangosabban csörögni, füledhez emeled hívások elhalkul és fel is veszi, stb.). A legtöbbször azért ilyen kis finomságokat nem adnak hozzá, idővel csak javulni fog a dolog.
-
outsiders
aktív tag
én néztem, tényleg nem. MÁS http://en.miui.com/thread-2651-1-1.html ez örvendetes hír nekünk
-
megint én
őstag
Nem, nem kérte, de most adtam neki egy rebootot, így most talán jó lesz... lekopogom
(#212) chab7
Én használom ezt a kék tokot, jó nagyon. nekem így nagyobb a biztonság érzetem. Ráadásul így nem lóg ki a kamera, és nem karcolódna meg a szép kis ezüstös keret sem... szvsz van értelme. -
megint én
őstag
Volt 2 ember aki kíváncsi egy ilyen alaposabb tesztre... És én magam lennék a 3.
Itt már próbálkoztunk megoldani a problemet, csak Win8 baszaxik.(#112) szpali
(#110) tlac
Nem lesz olyan kép...Ennek nincs ilyenje. Ezen valami APEXes ROM van, és nem érhető el benne az akuhasználati grafikon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest