- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
Ezt a twrp-t hogy kell alkalmazni? Hozzányúl a cappa féle cwm-hez? Honnan lehet leszedni a twrp-t?
-
-
dime27
őstag
válasz
hunaqua #1790 üzenetére
Igen igy próbáltam de nem tette be vmiért meg ilyen összeomlást jelzett ki utána a billentyűzetnél vmi nem koser vele,de ez az slx sokkal jobb gyorsabb és a gravity moddal elég pöpecül be lehet állitani a led fényjelzéseket és megy a wifi hot-spot is mondjuk lenovos energiagazdálkodás nincs benne nem tudom h mennyivel gyorsabban fog igy merülni
-
hunaqua
addikt
Én így próbálnám:
1- LiFe_v03_for_P780 ROM ( Orosz FlashTools-al)
2- LiFe_Update_to_v04 ( Orosz TWRP)
3- LiFe_Update_v03-v04_to_v05 (Orosz TWRP)
4- Lenovo_P780_LiFe-0.5-PLv4-JDStar.pl PATCH ( utoljára ezt az utolsó verziójú Lengyel batyut)Elvileg ez az utolsó PLv4 tartalmazza a Magyar nyelvet is.
-
Lesath_3D
csendes tag
üdv!
vásárolt manapság valaki ilyen telefont a tmallboxról? a napokban tervezem a rendelést, úgy gondoltam, hogy dhl-el rendelem. mennyi vámmal érdemes számolni? vagy nem igen szokták az ilyen dolgokat? valami ötlet esetleg, hogy mit hogyan kéne intézni pluszban? eddig ilyen értékben nem rendeltem kínából, azért vagyok igencsak tanácstalan.
előre is köszi a segítséget! -
hering
csendes tag
válasz
szobcsab #1712 üzenetére
Sziasztok!
Nem szeretnék senkit fárasztani itt, de meg kell osztanom Veletek pár mondatban
a tapasztalatokat, ám először is KÖSZÖNET Nektek e fórumért, enélkül most egy "sz@r"
P780-at birtokolnék csupán!
Szóval néhány napja jött meg Kínából a cucc, www.to2c.com-ról rendeltem, (nem az első
telefon volt már...) 253$ volt + 18$ DHL Expressz (4-5nap), simán! Le a kalappal a srácok előtt
mind csomagolás, mind postázás, mind értékmegjelölés terén...
Minden szép, minden jó...lett volna!
De! és mindjárt mondom is tovább.Lenovo P780_ROW
4.2.1
P780.V20, "dátum"
P780_ROW_S116_130828(teljesen magyar, hibátlan a notifLed-et leszámítva)
Vodafone a Slot1-be (net miatt) és TMobile Slot2-be.
T-Mobile torony pár kilóméterre, Vodát nemtom, de mindegy is
mert lényegében EGYIKET SEM tudtam használni semmire!
Szó szerint használhatatlan volt a lakhelyemen, instabil hullámzó
térerő, ha volt is egyáltalán!
Elkeseredés helyett keresgélés, és szerencsére vagytok Ti itt, ahol
másnak is voltak hasonló gondja, "szerencsére".
Teljes fórum végigolvas, 1 éjszaka ráment, de megérte!
Szobcsab fórumtárs leírása alapján tehát modem firmware csere...
most S920.V17, 2013.04.22 és tökéletesen megjött mindkét slotba az "erő"!!!
Már a teszteken is túl vagyok, uh kijelenthetem: akinek hasonló térerő gond van,
azonnal cserélje le a firmware-t, érdemes!
Bocs ha kicsit hosszú lett. -
hunaqua
addikt
Szerintem a legjobb Rom! (..most úgy gondolom) Amiket néztem minden működik,a LED is.(most akár villog alul,felül
) Nagyon gyors,és perfekt Magyar.
http://lenovo-forums.ru/topic/3018-custom-rom-slxrom-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B5-gravitymod2/page-11
Előtte viszont fel kell rakni a Life Rom-ot. (FlasTools-al) Pár napja berakta valaki az elérhetőségét.A csomag tartalmazza a FlashTools-ot is.Ez is érdekes,mert amivel csináltam eddig az nem rakta fel csak az. A Life telepíti a TWRP-t is. ( ja...a letöltés jelszava: vlad)
Így már a TWRP-ből tudod telepíteni a Gravity-t.
....még egy pár szó a LIFE-ról is. A FlashTools felrakja a 03-as verziót,és mehet rá a 04 és a 05 patch is.Ezek már TWRP-ből.Eddig még nem lesz benne Magyar,de ezek után van egy lengyel gyerek munkája,az a Patch tartalmazza már a Magyart is.Mindjárt megkeresem.
-
-
hunaqua
addikt
SLXROM GravityMod2
Aki szereti a stock Rom-ot,annak kötelező darab!
-
Sziasztok!
Rom-ot cseréltem ismerős p780-án. Most ír mikor már eljöttem pár órája, h nem tud hívni, őt se lehet hívni... Egy hét múlva megyek arra, meg lehet ezt csinálni így "messziről"? Meg egyáltalán, mi van vele???
-
-
synar
őstag
válasz
Victoryus #1762 üzenetére
Köszi, akkor várom, addigra talán meghozza a postás is a telefont
Más:
Próbáltatok már valamilyen DSLR controller appot OTG-n? Kíváncsi lennék, hogy működik-e a P780-on, mert nekem szükségem lenne majd rá. Itt egy wifi megoldás is, eredeti ötlet, bár ez további beruházást is igényel. -
válasz
hunaqua #1763 üzenetére
Én nem tudtam feltenni FlashToollal ezek közül egyiket se: 110,116,119. Ahogy Cappa is írta, nálam eltérő a partíció kiosztás. De volt akinek sikerült, gondolom többfajta kiosztás is van, attól is függhet ki honnan rendelte. Ellenben a Needromos cwm-es romok felmentek nálam is.
-
hunaqua
addikt
Akkor most a 125-ös helyére melyik 110-est tudtátok felrakni? ( FlashTools)
-
-
CATTER
csendes tag
ki milyen fülest használ kb 6-8 ezerig
-
synar
őstag
Tudtok róla, hogy készül-e összefoglaló a topikhoz, a lap tetejére, vagy az első hozzászólásba? Nagyon jó lenne, néhány letisztult megoldást egy helyen olvasni.
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan romrol ami magyar(vagy magyaritani lehet) 4.2.2-es és jol működik rajta minden?! Tehát megy rajta a led értesítés mint a gyárin ill a wifi hot-spot is?! Már mókoltam itt többfélével de még mindig a gyári a legstabilabb és a legjobban bánik az akksival de már kipróbálnék végre vmi ujabbat jobbat is!
-
válasz
hunaqua #1754 üzenetére
Egy gyári frissítés nagyon sok dologtól függhet, hogy megy-e vagy sem.
Ezt lehet ellenőrizni úgy ha belenéztek a telepítő szkriptbe.
Van olyan frissítés, ami teljesen újraírja a rendszert - ezek jellemzően akár több 100MB-osak lehetnek, vannak olyanok, amik patch-elik (pöcsölik, pecselik) a rendszert.
Az utóbbi esetén szokták alkalmazni az egyes frissítendő fájlok ellenőrzőösszegének vizsgálatát, ebben az esetben a magyar nyelvi fájlok ezt az összeget megváltoztatják, így a frissítés elhasal.
Tehát nagyon sok függ attól, hogy mi van most a telefonon és mit akarsz rátenni.(Ráadásul még több partíciókiosztással készültek a P780-as telefonok, lásd itt: [link]
-
hadam55
csendes tag
válasz
barnam_ #1708 üzenetére
Szia! A modem driverét lecseréltem a v20asra. Erről volt egy orosz leírás és az alapján csináltam...
Az igazat megvallva másfél napi tesztelés után nem látom a lényegi javulást sajnos.Romból a v115-ös van fent.
Itt a fórumon írta valaki, hogy neki a v110essel minden féle térerővel semmi gondja nincs.
Szerintetek melyiket próbáljam? V115 vs. V125? -
-
juhasz.jozse
tag
Sziasztok.
A gyári (nem a needromos) S125-höz tudna valaki adni egg linket? Köszi. -
cool13
őstag
Hogy lehet lecserélni a fényképalbumban a két alap Kínai xar küldés opciót? Tudom hogy van egyéb lehetőség, de a két alap helyére lenne jó beállítani valamit.
-
tuningtomi
aktív tag
Nagyon gondolkodok egy ilyen készüléken.
Honnan érdemes most megrendelni?
Pandawill-en láttam talán a legolcsóbban, kuponnal 219.99.- amcsi dodó. -
e=mc²
őstag
-
synar
őstag
Csomagkövetéshez egy jó tanács: telepíteni kell a Track Checkert PC-re és androidos készülékre is, ott a Services menüben bekapcsolni a küldő és fogadó postát. Kipróbáltam, tényleg több infót kaptam, mint az sgpost hivatalos oldalán.
-
west76
aktív tag
Na mostanra laktam be a miui ROM-ot, de nem a needrom-ost, vagyis nem onnan töltöttem le, hanem valami unoffical miui oldalról, eddig nagyon tetszik ,egyetlen hibája a magyar nyelv hiánya, de azzal együtt lehet élni
Majd még mesélek, ha tapasztalok még dolgokat, ha valakit érdekel, akkor linket is tudok adni
-
szobcsab
csendes tag
Jó hír: a firmware a rom része. Kicseréltem, de még tesztelni kell, hogy tényleg jobb-e.
Így:
1. letöltöttem a modem.img firmware.t pl.innen: http://lenovo-forums.ru/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=3283
2. a mobilomon lévő Total Commanderrel megnyitottam a tömörített állományt és a /etc/firmwares illetve a /etc/mddb mappákba másoltam a megfelelő file-okat, de a régieket egyelőre átneveztem, hogy vissza tudjam állítani az eredeti állapotot (rootolt a készülék, ugye)
3. beállítottam a file jogokat 644-re, a tulaj és a csoport: root
4. újraindítottam a cuccot, és imádkoztam, hogy találjon hálózatot.
5. talált.
6. örültem, és ideírtam.Ha javult, ha romlott, jelentkezek. ;-)
-
szobcsab
csendes tag
válasz
csonkadavid #1705 üzenetére
Pontosan így.
Gondoltam, hogy csak a modemet cseréltem le, mert maga a rom tetszik. -
west76
aktív tag
Na felment a 119-es ROW ROm, a 4.2.2-vel nem voltam megelégedve a samsungos változata meg szinte ua. szóval most ezt tesztelgetem...
-
hadam55
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap lettem tulajdonosa egy P780-asnak.
Minden nagyon tetszik rajta, kivéve egy dolgot.
T-mobile és Telenor kártyával használnám. SIM slot1:T-mobile / SIM slot2:Telenor
Pin kód bevitele után a telenoros kártya(slot2) semmilyen hálózatot nem talál. Manuális hálózat keresés után sem látja a telenoros hálózatot, csak vodafone és trémobil. Ez azt jelentené, hogy nem sugároz a telenor 900/1800/1900mhz-n? mert a speckó szerint a slot2 csak ezeket a frekvenciákat támogatja.
Slot1-ben talál hálózatot a telenornál, csak nekem a trémobilnál van mobilnet előfizetésem, így azt a kártyát használnám a 3g képes slot1-ben.+ még 1 problémám: iszonyat gyenge az antennája mindkét szolgáltatónál, ahol a régi nokia e50-esemen maxon van a térerő ott a lenovo nem talál hálózatot.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kerékpársportok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest