-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QV222
tag
Köszönöm Akku kérdésemre a választ.
Olyan után érdeklődnék még, hogy a OTG funkcó jól működik? filmet lehet nézni Pendrive-ról?
Giroszkop és Gyorsulásmérő jól műkszik? Pl. Játék alatt
Neked melyik rom vált be amivel nem kell mókolni, mert én nem szoktam ilyet csinálni, én csak felhasználó vagyok.
Te használsz rá tokot, és ha igen milyet?Előre is köszönöm
István
-
BullZeye
veterán
X950-et használok mellette, ott ilyen sosem fordult elő, az gyakorlatilag 99%-os, egyedül a belvárosban dobta el a jelet (tett máshova mint ahol vagyok) sok sok év alatt mióta használom, csak megöregedett, ezért szeretném lecserélni.
És míg végig mentünk a Hungárián 2x fordított vissza, és egyszer fordult jobbra ahelyett, hogy maradtunk volna ahol vagyunk, (és ez nem 1-2 méteres ugrás volt, hanem 20-30 méter).
Úgyhogy stabilnak nem nagyon nevezném ezt. Aztán lehet csak nekem voltak nagy igényeim. (vagy nektek túl alacsonyak
)
-
BullZeye
veterán
0213-as rom van rajtuk, és Sygic-kel reggel kipróbáltuk mindkettőt (harmadik már tesónál van), és amikor álltunk simán dugóban gondolt egyet a Hungárián és átrakott a szembejövő oldalra.
Úgy, hogy a GPS tester program erkélyről 1-2m pontossággal 9-17 holdat látott az egyiknél. Szóval közel sem 100%os a GPS, ettől függetlenül a fixeket megpróbálom még, és tesztelem ma.
-
nagyra
tag
Lemértem, kikapcsolva sem tölt nagyobb árammal a telefon, pont ugyannyival tölt, mint bekapcsolva.
Akiknek meg gondja van a GAPPS-szal vagy a GPS-sel vagy valamilyen módon a telefonnal szoftveresen, szerintem próbáljátok meg újraflashelni a 2. havi nemzetközi verziós gyári ROM-okkal, mert azok tisztességesen működnek.
-
janaman01
addikt
-
nagyra
tag
Sokan küzdenek a lassú töltéssel ugye, kísérletezgettem kicsit még a töltésfigyelőmmel. Szóval a kombinációs lehetőségek: ZTE töltő (1 Amper), eBay-es töltő (2 Amper), (vékonyabb) Jiayu USB kábel, (vastagabb) eBay-es USB kábel. A vékonyabb - vastagabb közötti eltérés azért érdekes, mert "nem minden réz, ami vastag" mondhatnám
Érdekes eredmények születtek: a legtöbb áramot, 0.5A-t az eBay-es töltő + (vékonyabb) Jiayu kábel adta. Ezután jött 0.45A-rel a ZTE töltő + (vékonyabb) Jiayu kábel. Utána 0.39A az eBay-es töltő + (vastagabb) eBay-es kábel. A feszültségek 4.9V és 5.1V között voltak. Ja, és a töltők ennél nagyobb áramot is le tudnak adni, mert teszteltem USB ventillátorral / akkus mobiltöltő töltésénél.
-
janaman01
addikt
Ja nekem a googlival van szinkronizálva a névjegyzék tehát a simen és a telón nincs.....ha rámegyek egy névre és jobb gomb menüt nyomok, akkor előjön az a lehetőség hogy sim társitása...gondolom hogy azt a számot melyikről hivja...be is teszi a név mellé mondjuk hogy céges, de ha hivom , akkor megintcsak rákérdez hogy melyikről hivja...
Gondolom ez azért lenne hogy betársitod mellé és akkor azt a személyt arról a simről hivná amit mellérendeltél...
-
janaman01
addikt
szerk : nagyra:
a color egy marha gyors rendszer, szerintem az az egy hibája van , mármint a hang...de za orvosolható, mert mindenhol alpbeállitás a 64 érték, csak a hátsó hangszóróknál nem..de nagyon szépen szól sokkal szebben mint a gyári...a többi meg "csak" beállitás kérdése, de majd kifilózzuk hogy mik azok a fájlok, hogy ne kelljen egyesével beirogatni az értékeket, kipróbáltam ha pl a mikrofont hangosabbra veszem akkor jó..tehát valóban csak beállitás kérdése..
nos..a lewa? ehehehe most pont az van fent, mármint a legújabbteljesen jó a rendszer gapp is felmegy rá, minden müködik szerintem a kamera rész érezhetően jobb mint a gyári ( nem sok romnál tapasztaltam) a videót holnap próbálom, már sötét van...egy bibi van vele, az rendszeroptimalizálás..néha meg meg akad..de megy minden flottul...ja és ezt még magyaritani is lehetne...ha nagyon akarnánk..egyelőre a morelocal van..
-
janaman01
addikt
ööö...sorry...igen a gyari is tudja, csak nekem ki volt kapcsolva, a gps a beállitásokban
azaz nálam is lemegy , megye , város,utca házszám szintre és marha pontosan
nagyra: link ? mostanában ennek a spanyol team nek a romjait teszteltem végig, a javitásokkal együtt ....le is főtt a kávé mert eyszercsak elkezdett ledobálni mindenféle wifi hálózatról..na mondom ennyi...de egy gyari flash megoldotta
-
janaman01
addikt
Igen de szerintem csak az lesz olyan amit a spanyol TF csapat csinál..na majd kiderül, de egye lőre nem jön be...nincs app drawer gomb tök buzis az egész lila sárga rózsaszin...ehhh..inkább gyari nekem is...a kinaiak már kidobtak egy ujabb flyme os t de tegnap este már nem volt erőm kiprobálni..
-
laychi
veterán
Te írtad anno,hogy felmelegszik nagyon a gyári töltő és lekapcsol,ugye?
Na ezt este én is megtapasztaltam
1 Nap 18 óra merítés után(úgy hogy tegnap délután szándékosan merítettem már,hogy töltőre dughassam este) 1 %-os állapotban raktam fel tölteni 23h előtt pár perccel
Hajnalban 2 óra után felébredtem,ránéztem a telóra,hogy 3 óra alatt mire jutott,30 % körül állt a töltés,de egy dekát sem töltött tovább,nem jelezte a töltést,kihúztam visszadugtam,akkor sem csinált semmit,rögrön eszembe jutott,megnéztem a töltőt és meleg volt,mint az állat.
Átraktam a samsung töltőre,egyből neki kezdett tölteni.Azt hiszem csak beszerzek egy normális töltőfejet...
-
janaman01
addikt
kapcsolási rajz ? szerinem örüljünk hogy a teló megjött
más: közben csináltam egy twrp s kamera telepitős patchet, mintha lenne javulás, majd igázából holnap tudom letesztelni, napfényes időben...a flyme os ből szedtem ki a sok camerás cuccot...
vállalkozó kedvüeknek is:) (twrp ből simán fel)
mégmásabb
: újrahúztam a winfost és most a 8.1 et találtam meg...( 8 volt fent) és ha feldugom a telót ez már azt irja az eszközkezelőben hogy Yun OS phone
-
janaman01
addikt
hoppá hoppá figyelmetlen voltam...nekem is ott van a kék matrica alatt a kivágás..azthittem valami nagyobb likat kell keresni...de a matrica alatt simán ki lehet tapinta a 2 db furatot...még a végén megcsináljuk bee az nfc t ?
-
janaman01
addikt
ezt is viszi...a laptopom meg néha be be szaggatja
durva..sőt egy idő után laptopon már csak képnézegető lesz
gabika318 no regisztráljunk
-
janaman01
addikt
ez nekem is szaggat...sőt a gépemen , pedig egy éves lapos
alig alig megy..., nem megy nálam se hw be
-
laychi
veterán
Nincs gyenge gépem,de ez a gépen is orrba szájba szaggat 100Mbites net mellett...ehh...itt a videóval lehet inkább baj.
Most kikapcsoltam a firefoxba a hardvergyorsítást és újraindítás után újra betöltöttem a linket,most azt írja ki,hogy a videót nem lehet lejátszani,mert a sérült a fájl.
-
janaman01
addikt
mx player + codec csomaggal próbálod, mert én azzal
RVR400, na pl itt az orsz oldal a legalján van egy lenovos kamerás zip es téma...ilyenek nem akarnak lejönni...tudom hogy 404 et dob, de az oroszok onnan töltögetik pedig ..
-
janaman01
addikt
hát basszus még a jót is elrontják...nem lehet sokat mondani párperc távlatából max annyit, hogy a képernyőzár feloldásból kivették azt a sok fajin lehetőséget....már csak a csúsztatás maradt meg a szokásosak...pedig az tök jó volt ...volt vagy 10 féle variáció a feloldásra...na az már nincs....
viszont a SysMarket_offline_noicon.apk állitólagos trójai nincs ott
-
janaman01
addikt
Igen....nos nem valami gyors valóban, mondjuk engem sem zavar, általában éjszaka van töltőn, idáig egy telefonomnál se néztem a töltési ciklust, most is csak azért hogy járjunk a végére. Egy biztos a lidl et fogom használni , ugyanis a gyári nagyon melegszik , az meg épp hogy langyi
Laychi: igen mondjuk egy gyari visszaállitás nekem sem @rtana....össze vissza romozgatok feszt, tegnap is volt egy rajta d.e. utána twrp ből csak restore...
-
laychi
veterán
-
laychi
veterán
ASphalt 8 full fényerővel tudja enni,ha gondolod
Most megint feltoltam tölteni,kíváncsiságból 21:24p 64 %-on van,ennyire merítettem ma,feltettem a DU battery saver pro-t, charging left-re 50p-et ír,ami reális is lenne,kíváncsian várom.22:14-kor jelentkezem,addig hagyom békén.
-
janaman01
addikt
a flyme ben pl van olyan ami a stock ban nincs libcam.common.meizu.so tehát , lehet kell hozzá a rendszer is..
mellesleg olvasgattam és lehet tényleg majd a new UI lesz az utódja..a mostani romnak...aminek a szinvilága stilusa nekem sem igazán tetszik...de ha az lesz a befutó akkor kénytelen leszek cserélni...monjuk abban meg szerintem nem lesz magyar nyelv, csak more local 2 vel....bár a coolpadnál is ez volt , amik jöttek frissitések abban sem volt már magyar nyelv, és akárhány főzöttet csináltak hozzá, sak a gyári coolui volt a legjobb..
miket nem találsz
-
laychi
veterán
Hát azt már nem tudom megnézni,mert le lett szedve,usb-n laptopra kötve,aztán kerestem az lg töltőfejét,de nem találtam,asszony még talált egy 1000mAh-ás apple töltőfejet tavaly(de az is made in china,sújra viszont egészségesebb,pedig kisebb méretű a gyári töltőnél,biztos van benne anyag megfelelően), most arra dugtam rá 10 perce kb.
Szóval most 10p előzményt tudok visszanézni. -
Old Gyfland
tag
A Camera fv5 valóban egy jó alkalmazás, már régóta használom. Én letöltöttem mellé a Cinema fv5-t is. Tökéletesen vesz fel FullHD-ban is. Viszont hiányzik belőle az előlapi kamera ezért párhuzamosan használom a Lenovo super camerát is. Nekem sikerült simán telepíteni az apk filet.
-
gabika318
aktív tag
Én a korábbi telóimból kiindulva, a gyári töltőt azonnal a kukába dobom, amint megérkezett a teló.
A kínaiak telefont tudnak gyártani, de töltőhöz annyira nem értenek
Nálam anno önálló életre kelt az érintő amikor a "gyári" töltőt rádugtam.
Javaslom egy original HTC vagy SAMSUNG, esetleg ZTE töltő beszerzését.Nálam anyám 1 Ft-os ZTE töltőjével megszünt a fent leírt hibajelenség.
(Jiayu G3-ról beszéltem, de az S3 töltőjét is ki fogom dobni, csak érkezzen meg)Komolyan kell venni az ilyen problémát, mert az akkut hamar ki tudja nyírni egy szar töltő.
-
kemsyt01
csendes tag
Az elég jó ár, chigon duplájáért adja...
El tudjátok képzelni, hogy a céges korlátlan netemen nincs LTE? Pesten átmentem már több kerületen (jelenleg a belváros közepén vagyok), s nem bírom rávenni a telót sehogy sem, csak 3G-t akar használni. Vagy kezdhetek félni, hogy a telefonnal van gond?
szerk: utólag belehallgatva, a hangminőség a fülön tényleg rosszabb, azt hittem hogy engem hallani rosszul, de az jó.
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
na most megnéztem....egy kulcs volt egyelőre a csikargató szerszám, jó erősen rányomtam, és megreszelgettem vele
de azt kibirta....pont a hajlatban ( a fólia nem teljesen passzol rá) félreértés ne essék tehát pont a hajlatban csikargattam , fölötte az már maszat
.....de birta...hát nem tudom.....szerintem gorilla....
ja a fotót egy 8mpx lenovo s920 al csináltam....no comment..
-
janaman01
addikt
na ez jó kérdés , kérdés az mi az amit elbir egy gorilla ? mivel karcolta meg ? és én mivel karcoljam meg és mennyire hogy kideritsük ?
lehet erre a két karcra gondolt, van egy pillanat amikor elforditja a telót talán itt látszik....
igazából most egy matt fólia van rajta ( amit utálok) és úton van az üvegfólia....az f1 et is úgy használtam ( nagy szerencsémre, mert a bal sarka kapott és az üvegfólia reccsent be...nem az üveg)
szerk : a zsebkendő ????? ehh mik vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest