- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whoever70
tag
10-ig tudok számolni, és hagyni a hülyéket szenvedni
az ilyen egyedekkel van csak bajom
és biztos te vagy az idősebb, de nekem 46 évesen már kicsit rossz a szemem az apró betűs részhez
te meg kocka vagy akkor, elég csak a "Cuccokat" megnézni az adatlapodon
szájbergyerek az én szótáramban nem szerepel, a balfasz annál inkább, akkor okoskodj tovább a telefonodhoz illó topikban, sok sikert
másik alapszabálya az, hogy nem szól bele feleslegesen mások beszélgetésébe, az agyoniskolázott magyar vándor
ja, és van Redmi Note 3 Pro készülékem
keress másik telefont
-
whoever70
tag
szerintem nem tudod melyik rendezvényre jöttél, és valamit benéztél, menj lovardába és lovagolj ott, rólam meg lehet leszállni
a beszélgetés nagyra és köztem zajlott, a szél hozta a szöveged, de nem illik a párbeszédhez, lehet lepattanni, nikkelbolha
ha szankció is lesz a vége, akkor is olvasd már végig miről volt szó, nekem még mindig nem egyértelmű, minek jött részedről az "olvass már vissza 4 hozzászólást"
ja, és a környezetemben élő, szintén felnőtt ember se érti a hozzászólásod
-
nagyra
tag
Én már tavaly KK-en, utána meg LP-ken is végig próbálgattam az alábbi kombinációs lehetőségeket:
- gyári EU töltő
- kínai 2A töltő
- számítógép alaplapi QuickCharge USB csati
- hordozható külső USB-s akkutöltő- gyári USB kábel
- kínai USB kábel
- kínai USB kábel 2
- kínai USB kábel 30.5A-nél több sosem jött össze... Annyira nem is érdekelt amúgy, mert felrakom kétnaponta éjszakára tőőőteni oszt csókolom. De ha már van rá lehetőség, akkor töltődjön gyorsabban, mert mostanság egyre többször lenne rá szükségem.
"úgy érdemes tölteni a telókat, hogy a konnektorba csak azután dugod be, miután már a telóban benne van a kábel"
Na ez nekem új, de amennyi 'parajelenséget' láttam mostanában néhány elektronikában, háthaUPDÉT: lecsekkoltam, nem lett jobb
mondjuk még mindig 70%-on vagyok, szóval majd megnézem a töltőket újra, ha jobban lemerül az akku...
-
robi1979
aktív tag
Lassan agyf@szt kapok ettől a beragadt program mizèriától. Szinte már mindent leszedtem, a shut appal mindent kilőttem, restart, most meg megint ez. Mi a szar okozhatja ezt? Ja, ès a TWRP-t sem tudom föltenni. Pici kezdőkèpernyvel indul újra a twrp menüje, de miután kiválasztom a revovery-t nem lèp be. Egyedül a jiayu.es appal tudtam feltenni a lollipoppos twrp-t, de ha újra indìtom a telefont, a kis karakteres twrpvel indul újra, a lollipoppos twrpbe meg csak a jiayu.es appból tudok belèpni. Olyan mintha 2db twrp lenne fönt, ezt hogyan tudom leszedni? Illetve a beragadásra mi lehet a megoldás? Mert a 3órás kijelzőidő ìgy kicsit karcsú!Ja, ès RC4 van fönt!
-
RVR400
veterán
Nah, így már elindult. Dragondevil kernellel fut, azon ívül szerintem kb gyári. Ez is tele van mindenféle szeméttel, hálózatra így sem csatlakozik. 1-es foglalatban nem megy a hálózat, IMEI rendben, SIM-et felismeri, PIN-kódot kéri, de ennyi. NFC beállításokat nem is hozza most a 2 GB-os verziónál.
Update: Második foglalatba téve a SIM-et, csatlakozik, 2G van,de semmi más nincs. Amint megpróbálom az adatkapcsolatot belőni, máris halott a dolog, ugyanúgy nem tudja már bekapcsolni a SIM-et, és nincs hálózat.
Ergo, marad az RC4, amúgy sem hiszem, hogy jobb lenne ez a ROM.
-
egykettő
aktív tag
-
egykettő
aktív tag
És ezzel neked jól megy a google cardboard alkalmazás?
Én egy 3 dolláros papír hajtogatósat vettem, de ezzel nekem szétcsúszik a kép a google alkalmazásávalA DiveCityCoaster nevű progi jól megy, szóval gondolom, csak valami beállítás kérdése a dolog. meg egy két 360 videó is jól megy, de a youtubeon a nagy része nem megy
extreme 1.3-as rom van a telón, gondoltam már rá, hogy meg kéne nézni a gyárival, hátha ott jó a beállítás.
A mágneses klikk sem megy(egy huawei és egy samsungal próbálva viszont tökéletesen megy.)
Ezeket még megpróbálom -
-
sonic8
tag
Egyébként nem 2A, csak 1,8A a hivatalos changelog szerint
Már próbáltam csak a boot.img-t rakni pont RC4-re, sajnos nem ment, a telefon elindult de a launcher folyamatosan leállt, be sem jött az asztal. De a Spanyol ugyan erre a release-re épül, ráadásul multialang, most rakom fel, nem tudom magyar van-e benne.
-
robi1979
aktív tag
Végre megörültem hogy megértettem a nagy bonyodalomba hogy hogyan kell felrakni az RC2-t, most meg megint KÍNAI amit Írsz mert TWRP-m nekem sincs.
Pontosabban van, de kifagy, volume gombokkal nem tudom léptetni és újra indÍtani is csak az akku kivételével tudtam. Ilyenkor mi a megoldás?
-
Balage700
tag
Ehhez nem értek, csak megfogtam az első dobozt még anno, amiben router volt.
Az lenne a kérdésem, hogy akinek bajos a wifi, az lenémítva használja a telót? Vagy normál módban. Most nyomkodtam egy kicsit és elgondolkodtam ezen.
Az audio profilt átállítóttam némából normálra, és most nem szórakozott a wifi. Play store és hírek applikációk azonnal bejöttek. -
robi1979
aktív tag
Idáig meg vagyok, sőt már a TWRP-t is felraktam - 2.8 vagy mi a szar és nem a MobileUncleToolsal mert az egy rakat szar, pedig ez van az összefoglalóban -, de ezt akkor sem értem amit Írsz: "Ha ez megvan ,akkor a telót kikapcsolva rádugod gépre, a Preloader drivert felteszed. Ha a driver rendben, lehúzod a telótt a gépről. " - HOGYAN??????
Janaman is csak ennyit Ír a flashes blogjában hogy: "és ami a lényeg nem tudod elrontani, mert ha elindul a flash, akkor jó...ha nem indul el, akkor meg nincs jól feltéve a driver!" - kössz...Pedig leszedtem az összes drivert és fel is raktam ami a Janaman blogjában van és jóvak nagyobb a mérete annak az MTK-s driver paknak mint amit Írtál. Szóval nem értem: mit hová hogyan???????
-
robi1979
aktív tag
Ok, de teljes mentést - névjegyek, programok, amiket utána vissza is tudok tenni az 5.xes androidra - illetve IMEI mentést hogyan csináljak? Az összefoglalóban ajánlott program linkje nem működik. MobiluncleTools vagy mi ez NVRAM. Mert itt olvastam hogy van hogy ezek a telefonok elfelejtik az IMEI-t. Win 8 alá is jók ezek a driverek?
-
d_laca
csendes tag
Vagy ugyanez fele annyiért:[link]
Csak a lencse:http://www.aliexpress.com/item/5pcs-New-original-Rear-Camera-Glass-LensReplacement-for-JIAYU-S3-high-quality-Free-Shipping/32351759452.html?spm=2114.01020208.3.18.j7ImiI&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_5_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6149
-
BullZeye
veterán
Priviben jöhet a vélemény, mert érdekel, tényleg. THL W8nál 1 éves garinál fél év után csak szét tették a kezüket, hogy sajnos nem segíthetnek az LCD cserében, mert már nincs ilyen nekik alkatrész, cserélni nem akarták. Jiayu S3nál a hibás mikrofonnál mondták, hogy küldik az alkatrészt, azóta sem hallottam felülők. THL W7s-nél vibrált a kijelző, alig 2,5 hónapos volt, paypalon nem piszkáltam őket, csak emailben, húzták az időt addig, amíg kifutottam az időből. Persze saját költségen volt a javítása (ez volt az első, és az utolsó, hogy baleknak néztek a pici kínaiak, azóta rögtön paypal, ha nincs paypal rendelek egy újat, és visszaküldöm istant azt).
De tényleg érdekel a véleményed, úgyhogy ha van rá pár perced szívesen venném priviben.
-
janaman01
addikt
Még talán annyi,igy visszagondolva, és pár telefon távlatában a jiayu után, hogy az s3 as, szerintem a kategoriájában egy marha jó készülék. Ha nem lett volna bajos a beszédhangszóróm, jó ideig tuti nem váltam volna meg tőle ( lehet a végfokot nyirtam ki) de nem volt annyi merszem hogy bevállaljak még egyet ( lehet pedig az kellett volna) a meizu m1 . Ele p7000 is sütött a jiayuhoz képest....stb stb..
Balage 700: +1 -
janaman01
addikt
Volt egy meizu. Majd egy elephone p7000.( térerőben, gps ben wifiben, gyengébb mint a jiayu, kijelzője bajos)......most (mivel egydarabig nem kell a dual sim) egy samu note 3 at hajtok....(ki tudja meddig) és nagyon igazad van nagy fejvakarás lenne ha kinából kellene rendelnem...
-
egykettő
aktív tag
Ugyan ez, asszonynak s4je ugyan akkor hagyjal el mint ez, szal egyátalán nem mondanám gyengének.
És pont ilyen unalmasan jó az Extreme rom, kicsit a minimum hangerőből vennék vissza, ezt lehet az audiopatch csinálta.Szerk.: wifi Analyzer-el lehet megnézni az optimális wifibeállítást
-
bazso18
tag
-
egykettő
aktív tag
Jah, az előbb letöltöttem és aztán nem történt semmi
Láttam már hatékonyabb ota frissítés is. közbe persze nyomogattam, most nem nyomogatom, kíváncsi vagyok mi fog történni.
-
baitsee23
őstag
Nekem a hozzáadott kábellel 3-4 óra alatt feltölt. Kocsiban full fényerőn navigációval is tölt ezzel a zsinórral. Kerestem, és ráakadtam egy hasonlóra az Aliexpressen. Rendeltem még 3-at.
Egyébként fura, mert ezeken a kábeleken nem tudok áramot mérni, de sokkal gyorsabbak. -
egykettő
aktív tag
Jah, és Bp táblánál lakom, így a várost már nem is kellett átszeljem
Waze-t is próbáltam ,azzal sem volt gond. De régebben nekem is ugrált, a GPS , GPS only + 1-2 naponta restart és nálam nem jelentkezik a hiba, mondjuk nem mindennap használom. Sztem taskerral csinálok egy auto rebootot minden nap hajnalban
(#3032) menyuskahh: meglesem a petíciót és aláírom, sztem a többiek is tegyenk így.
Itt a petíció linkje, csak egy +1 komment kell.
-
baitsee23
őstag
Elnézést, ha belegázoltam a nem budapestiek lelkivilágába, de hadd ne legyek már odáig, a GPS teljesítményével, mert egy 3 utcából álló településen a szomszédba eltalálsz vele! Jó ezt kicsit eltúloztam.
Egyébként ez a fórum is - mint a legtöbb - nem azért van, hogy a problémákat megbeszéljük, és segítsünk egymásnak? Ha te unod a GPS témát, ne szólj hozzá, lépd át a hozzászólást! Én is ezt teszem más esetben, ha a téma számomra nem informatív. -
d_laca
csendes tag
Hali! A hiba nyilván benned van (bennem is), mert nem célod a budapesti telefonkönyv össze szereplőjét felkeresni ABC-rendben! Igen, használtam Bp-n belül a GPS-t, igen, újratervezett, nem, fel sem merült bennem, hogy most akkor én jövök vagy megyek, nem zavart, hogy 2 másodpercre átrakott a szemközti sávba
-
gonorrea
senior tag
Most megint megpróbáltam 2 programmal is androiTs gps test, gps test, elsőnél arrébb rakja a pontosságot, másodiknál meg sem moccan!
Nekem az iGO tökéletesen működött kb 1300 km alatt amíg használtam, egyszer sem volt újratervezés, csak mikor szándékosan nem arra mentem, amerre vitt! (Álltam kereszteződésben lámpa előtt 70 mp-et Kecskeméten, de nem volt újratervezés) Lehet Pesten más a helyzet!
Nem azt mondom, hogy hibátlan a gps része a telefonnak, de nekem az említett navival még nem volt ilyen gondom, de az egyik fajta teszt program arrébb dobál, a másik meg nemszerk: nekem helymeghatározásnál a nagyon pontos van bejelölve, és végig megy a mobilnet is
-
BullZeye
veterán
Mondtam, hogy nem lehet nekik megmagyarázni
1 másodperc elég arra, hogy 145° fordulatot vegyen a map, és kell neki 5-15 másodperc míg újra megtalálja hol vagy, azt is úgy, ha mész, mert különben nem tudja megállapítani, hogy merrefelé állsz. És nem igazán mindegy, hogy belvárosban jobbra vagy balra indulsz a kérdéses kereszteződésnél, mikor minden második utca egyirányú, mert onnan utána percekig ki sem tudsz jönni.
Ebből látszik, hogy vagy kisujjadból kirázod a város minden utcáját fejből, vagy tipikusan autóval reggel 8ra bemész dolgozni, utána 16-17 után meg hazamész, és ennyivel le is van tudva a napi teljes autókázás, meg néha hétvége előtt egy bevásárlás is belefér. -
Lecs@
addikt
Superdragonét próbáltad már ? Flashtoolsos.
-
EndyCretu
csendes tag
Sziasztok! Egy ideje figyelem a fórumot és ahogyan látom nincsen megoldás még mostan sem a halk hangerőre! Vagy tévedek? Legalább is nekem nem releváns az hogy hogy és mit kellene csinálni,egy laikus embernek mint én ,hogy jobban halljam a másik felet.De nem baj,végül is én egy türelmes ember vagyok,azt ki tudja lehet hogy a gyár majd kiadja a hivatalos 5.0 vagy 5.1-es Androidot és azzal jobb lesz a hangzása is!De addigra nagyon figyelem a tópikót,hát ha lenne előbb is valami!
-
janaman01
addikt
ühüm, akkor az sem befolyásolja hogy egy vagy két simmel megy..csak ötletelek..
köszi az infót, megnézem, most épp egy alcatelre amin firefox os futott, varázsoltam rá a 4.3 as androidot....hát mit nem mondjak..párszor lefőtt a kávé eheheh de megérte, a firefox os egy kalap .....droiddal meg szépen fut minden.
-
BullZeye
veterán
Értettem elsőre is, ezért írtam, hogy a lefedettség a király dolog a 4G-ben, sebességet le tudod korlátozni most is, cserébe ha meg akarsz nézni egy prohardvert kint vidéken, ahol eddig nem volt 3G sem, ott jó eséllyel Edge-ből rögtön van 4G, nem kell rögtön youtuboznod, hogy élvezd a 4G-t, hisz nem rossz, ha 1 perc helyett 1 másodperc alatt tölti be prohardver-t, így is, úgy is ugyanannyi adatforgalmat generál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest