- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
whoever70 #4458 üzenetére
Segítek már Neked, Te szájbergyerek, kultúrtitán:
"Az RC5-öt RC4-re kell feltakni. Az csak egy upgrade.."
Egy kis matek is, mert ahogy látom, azzal is van bajod:
4446-4=4442
A fórumozás alapvető szabályait pedig már meg sem próbálom elmagyarázni, ha az iskola nem volt hasznodra...
Remélem, hogy nem akarsz Redmi Note 3 Pro-t venni, oda sem hiányzik ez az okosság, még jó, hogy már lecseréltem az S3-at.
-
nagyra
tag
válasz
whoever70 #4428 üzenetére
Nekem nincs gondom RC5 alatt SIM kártyával, pedig két SIM van benne, sőt, a 2. SIM-nek van adva 4G mobilnet. Az első bekapcsolásnál keresett vagy 5 percig hálózatot, azóta bekapcsolás után felmászik mindkét SIM hálózatra annyi idő alatt, amíg beütöm a két PIN kódot, plusz a feloldó mintát letáccsolom.
-
d_laca
csendes tag
-
-
Balage700
tag
válasz
whoever70 #3644 üzenetére
Jesszus.... Csapjál hozzá még 50 dolcsit és vegyél inkább egy új telefont.
http://www.pandawill.com/elephone-p6000-pro-smartphone-mtk6753-octa-core-50-inch-lg-screen-2gb-16gb-black-p103180.htmlMár több mint fél év használat után azért kijelenthetem, hogy bőven elég 2 Giga RAM, és felesleges ez a nyolc mag a prociba. Játékra nagyon nem használom, mert egyrészt nincs mivel, másrészt eszementen túlmelegszik egy idő után. Amúgy a teljesítménye jó, nálam 47 ezer antutu pont van.
Egyébként nem véletlen, hogy a mostani kínai talókban 1-1,3 GHz-ig tolják csak azértéket MTK cshipsettel. -
smithsys
aktív tag
válasz
whoever70 #3320 üzenetére
800 és 2600 MHz jellemzően. Ezenkívül vásárolt még ha jól emlékszem a 2100 MHz-en is némi sávszélt illetve van nekik egy elhanyagolható TDD-LTE sávjuk is, de az utóbbi kettő fejlesztéséről nincs infóm. Én is szívok miattuk a Vibe X2-vel, mert az csak az 1800/2100-at tudja. Persze ez a szívás csak idézőjeles, nekem a 3G is tökéletesen elég, mert az is elég gyors.
-
janaman01
addikt
válasz
whoever70 #2337 üzenetére
Köszi, még nem próbáltam, hamarosan tesztelgetem majd megint a romokat( most van egy kis kiesés nem nagyon vagyok képben romügyileg) azt vettem észre hogy ezek a lalipopok s3s re vannak , gondolom felmennek a 2gb változatra is vagy tévedek? Gondolok itt a preloaderre...
-
Balage700
tag
válasz
whoever70 #1902 üzenetére
Ezer hála és köszönet az IgCamera alkalmazásért.
Csináltam egy gyors próbát és 720p-ben iszonyat jó felvételt készít.Még ki kell kísérletezni, milyen bitráta beállítással lehet a legtöbbet kihozni a kamerából, de számítógépen nézve is iszonyat jó felvételt készít. Nagyon jó hogy ezen fórumon mindenki ilyen lelkes
Ez most feldobta napomat.
-
sonic8
tag
válasz
whoever70 #1591 üzenetére
Értem, de feljebb volt akinek a 2.8.6.0-t nem sikerült a 2.8.4.0-s alól feltelepíteni. A 7zip fájlban is csak az img van, hiányzik a META-inf rész ami ha jól tudom tartalmazza mit hova kell másolni, ráadásul nem csak sima zip-et kezel a TWRP? Arra akartam kilyukadni, hogy a needromon lévő 2.8.6.0-t egyből nem lehet felrakni recovery alól, telepíthő zip-et kell csinálni vagy egyéb módszert használni.
-
sonic8
tag
válasz
whoever70 #1576 üzenetére
Költői kérdés, de a needrom-on fentlévő 2.8.6.0-s TWRP recovery nem csak egy sima 7zip fájl a recovery.img-vel? Tehát ez nem egy telepíthető ZIP, Én is szenvedtem vele kicsit mire rájöttem mi a probléma. Személy szerint Én brute force módon az egyik flashelhető frissítés során fogtam és egyszerűen kicseréltem a recovery.img-t a 2.8.6.0-ra, majd így flasheltem. Személy szerint szimpatikus az MTK szoft frissítési rendszere, szerencsére nem kérdezett semmit, hogy wattafakk egyből felment
-
PirosHello
senior tag
válasz
A 2.8.6.0-os TWRP mobiluncle tools alól még mindig nem megy fel, a 2.8.4.0 indul csak el...
Bár ha ez "ugyanolyan jó", mint a 2.8.6.0-ás, akkor nem is érdekes....
Elnézést, ha hülyeségeket kérdezek, de eddig G3T-m volt, ott a custom romokat mindig recoveryből kellett feltenni. -
PirosHello
senior tag
válasz
Köszönöm, a 2.8.4.0 gond nélkül felment.
Miután az S3SW márciusi, gapp-ot tartalmazó rommal érkezett, az OTA nem működik.
Ha letöltöttem a needrom-ról a legfrissebb (05-07-i) OTA ROM-ot, és a Gapps-ot tartalmazó Pico 4.4.4 zip-et, akkor OTA frissítésnél a helyi fájl kiválasztásával (S3S-20150507-083407-OTA.zip) tudok romot frissíteni, és TWRP-vel pedig felteszem hozzá a GAPPS.zip-et?
Köszönöm a választ. -
whoever70
tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
whoever70 #1452 üzenetére
Well well, én nem a konkrét kéthéttelezelőtti készletükről kommentelek én csak annyit gondoltam megírni hogy a valamikori készlethiány az már nem Presell állapot , azaz: A jórégen már értékesíteni kezdett 2GB-s aztán a 3GB-s is már volt a boltok készletén csak egyik-másik boltban némelykor készlethiány lehet ebből a jóféle telóból.
A Chigon Ali-s shopjában meg csacskaság hogy éppen a 2GB-s gombot hagyta a gombfeliratozó webmunkás Presell felirattal ,és a később kibocsátott 3GB-s változat emellett nem Presell.
nacsak ennyi, szorri
-
bazso18
tag
válasz
whoever70 #1425 üzenetére
Igen benne volt az aksi is. Lampard19 fórumtárstól vettem a telót. Rendes volt mert sok órás szarakodás után felhívtam, elmentem hozzá és megcsinálta nekem a frissítést. Mondta hogy valamit le kell tiltani hogy menjen, vagy lássa (már nem emlékszem pontosan) a flashtool...
Azért köszönöm a segítséget!
Én hibám. Nagyon a forumon kerestem a megoldást, de úgy látszik ezt a flashtool problémát más fórumban is keresnem kellett volna. -
jojoando
aktív tag
válasz
whoever70 #1303 üzenetére
olcsóbbat is láttam már itt a hardveraprón, a 110eFt kissé soknak tűnik.
sonic8
Szerintem a 4G adatforgalom, azaz a telefonálást nem érinti, én inkább a sima 2G-n használom,
az kevesebb energiát igényel. -
nagyra
tag
válasz
whoever70 #782 üzenetére
Meglestem a dolgokat, na akkor sorban...
Geotagging működik a gyári kameraprogival, nálam utcaszintig lement.
A gelériában a rendezés kicsit fura (nem tudom hogy más telefonnál is így van-e), amit egyszerre fényképeztél, tehát nem zártad be a kamera programot meg vissza, na azokat egy "mappába" rendezi, de ha bezárod a kameraprogramot és megint megnyitod, akkor új "mappába" rakja az újakat, és a csoportosításnál pedig a város az elnevezése (nálam Miskolc volt a név).A kép részleteinél pedig ezeket írja (én angol nyelven használom):
Maker: JIAYU
Model: S3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest