Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Gyfland
tag
válasz
minatomiray #4546 üzenetére
Szia. Biztos, hogy meghalt a mikrofon ? Nem használtad a gyári kamerát? Ugyanis az valamiért okozhatja (visszhangzik a túl oldalon). Nekem is hasonló problémám volt. Próbáld meg indítsd újra a telót, ha akkor jó, használj másik appot.
-
Old Gyfland
tag
Srácok, ebben nem tud senki segíteni? Van egy Titanium játék mentésem 4.4-el és egy 6.0-val. Most egyiket sem tudom feltenni az 5.1-es romra. Mi az oka vajon?
-
Old Gyfland
tag
válasz
baitsee23 #4470 üzenetére
Igen, a 4.4 KitKat, a 6.0 Marsmalow. Azt az LG G3-mal mentettem. Az a mentés simán felment a gyári Kitkat - ra. Mielőtt felraktam az 5.1-et csináltam megint egy mentést. Így lett két mentésem. Sajna azonban ezen a romon viszont már egyik sem működik. Igen, látszólag felmegy. Az értesítő sávon kiírja, hogy adatok visszaállítva, viszont amikor beakarok lépni a játékba egyből ki is lép belőle.
-
Old Gyfland
tag
Van egy Titanium játék mentésem 4.4-el és egy 6.0-val. Most egyiket sem tudom feltenni az 5.1-es romra. Mi az oka vajon?
-
Old Gyfland
tag
Van olyan Lenovo kamera app amelyikben működik a videó is RC5 alatt?
-
Old Gyfland
tag
Srácok, mi az oka annak hogy nem indul el a Flash tools? Driverek feltelepítve, gép felismeri, leírás szerint lépésről lépésre minden és amikor rádugom a telót csak tölt. Már ideg bajt kapok. 4.4 helyett raknám fel az RC 5-öt. Ezt nem lehet recoveryből felrakni?
-
Old Gyfland
tag
válasz
egykettő #4408 üzenetére
Szia. A visszhang úgy jelentkezik, hogy én nem is hallom. A vonal másik végén hallja az aki beszél, de ő is csak azt amit ő mond. Lenovo appot raktam fel, már régóta használom.
Nagyra: Honnan szedhető le az a rom?
4.4-re flash - el tudom feltenni?
(kereshetlek privátban?) -
Old Gyfland
tag
Srácok, nem árulná el valaki, hogy melyik romot érdemes felrakni a gyári 4.4 helyett? A magyar nyelv, akkuidő, gapps fontos lenne
-
Old Gyfland
tag
Sajnos ebben én nem tudok Neked segíteni. Biztosan lesz valaki aki vágja ezt a dolgot.
Nekem is szükségem lenne segítségre.
Melyik romot rakjam fel és hogyan? Akivel beszélek, panaszkodik, hogy visszhangzik a beszélgetés. A pláne az, hogy nem az amit én mondok, hanem az ő hangja. Mi a megoldás? -
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Fél év "dobozban tartás" után ismét használatba került a teló. Ezalatt az idő alatt nem nagyon követtem nyomon a történéseket. Most egy keveset vissza olvastam . Jelenleg még 4.4 van rajta. Frissíteném valami stabil újabbra. Mire? Hogyan? Minden segítség jól jönne. (olyan lépésről, lépésre). Előre is köszönöm.
-
Old Gyfland
tag
válasz
PirosHello #3244 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Old Gyfland
tag
Srácok, három hete leejtettem a telefonomat, a kijelző megadta magát. Most lett hozzá "kedvem", hogy megjavíttatnám. Tudna valaki ajánlani valami megbízható oldalt, ahonnan megtudnám rendelni hozzá?
-
Old Gyfland
tag
Srácok, segítség kellene. Tegnap sikeresen pofára ejtettem a telót. A kijelző eltörött, nem reagál. Kicseng, de nem tudom felvenni. Pc-re dugva hozzá tudok valahogyan férni a telefon memóriájához? Ki tudom menteni a rajta lévő dolgokat? Előre is köszi.
-
Old Gyfland
tag
válasz
Old Gyfland #2757 üzenetére
Nem dicsekedni akartam, csupán az előző hsz-re írtam az esetleges sim kártya csere miatt.
-
Old Gyfland
tag
Srácok, valaki hozzá értő kukkantson rá legyen szíves, hogy a Mobileuncletools 3.1.4 - es verziója valóban csinál imei mentést? Nekem rakott valami olyasmit az sdre.
-
Old Gyfland
tag
Srácok! Árulja már el valaki, hogy mi a sz.rt csináljak, hogy működjön az OTA frissítés ?
-
Old Gyfland
tag
válasz
janaman01 #1478 üzenetére
Apropó! Zseblámpa!
Nagy örömömre tegnap megtaláltam végre a gyors indítós bekapcsolását. (ne nevessetek ki, nem vagyok szőke)
Esetleg, ha valaki még nem találta és használná:
-bekapcsoló gombbal "felébreszteni" a telefont.
- még lezárt képernyőnél megnyomni a "home gombot". -
Old Gyfland
tag
Srácok, ha valakit érdekel a Blackmart-ról letölthető a Mobileuncletools 3.1.4, ami már kompatibilis az S3-al.
-
Old Gyfland
tag
Srácok, állnék neki első flashtool "műtétemnek". Két kérdés viszont nyitott maradt még számomra :
1. Olvastam, hogy pár embernek eltűnt az IMEI száma. Ezt hogyan lehet kivédeni?
2. "tallózd be a scatter filet".
- kivágom és beillesztem vagy
- kijelölöm és bemásolom? -
Old Gyfland
tag
Az alulról felhúzható "ablakban" nem lehet cserélni a parancs ikonokat? Konkrétan, én a repülős üzemmód helyett szeretném betenni az elemlámpa kapcsolót.
-
Old Gyfland
tag
Köszi. Még nem használtam, most gyűjtöm a "bátorságot" hozzá.
Lenne pár kérdésem mielőtt neki látok.
Rendszer mentést milyen megoldással sikerül csinálni vele?
Flashtool előtt kell csinálni gyári visszaállítást, vagy valami hasonlót mint a CWM telepítés előtt?
Az új rom multilangos vagy angol-kínai?
.....egyenlőre ennyi. -
Old Gyfland
tag
Egy új rom a needromon.http://www.needrom.com/download/dalet11-v1-0/
A Honor 3C - hez hibátlan romot rakott össze a srác, talán ez is jó lesz. -
Old Gyfland
tag
Srácok, rájött már valaki arra, hogy miért nem frissít magától a rendszer, ha rányomunk a frissítésre?
-
Old Gyfland
tag
válasz
janaman01 #1165 üzenetére
Köszi. Leírnád a folyamatát? Talán másnak is hasznos lenne.
Letöltöm a romot, rámásolom az sd kártyára és hogyan tovább? Van recovery menü, vagy azt is fel kell tennem? A PC-re már leszedtem a flashtool progit, de még soha nem használtam. Szóval, elég sok kérdésem van. Azonban, ha meg van lépésről-lépésre akkor meg tudom csinálni, bele merek vágni. -
Old Gyfland
tag
Irigykedve nézem a GPS teszteket. Nekem legjobb esetben 12 holdat látott, 3 méter pontossággal. Gondoltam csinálok egy frissítést. Rányomtam és kiírta, hogy az Ön készüléke naprakész. Build szám S3SW 20150213-171816.Szóval jól jönne egy kis segítség, ha van újabb, honnan, hogyan. Eddigi telóimnál csak CWM ből telepítettem. Egy kis "szájba rágós" leírás kellene. .....ja, 3 gigás verzióm van. Előre is köszi.
-
Old Gyfland
tag
-
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Képernyő mentést hogyan tudok csinálni?
A Gps nekem is 6-7 amerikai holdat lát, 4-5 méteres pontossággal. (3G-s verzió, 02.15-ös rommal, mókolás nélkül).
Még egy technikai kérdés : A menübe belépve, hogyan tudok fekete hátteret csinálni, mert rohadtul zavaró, hogy a beállított háttérkép látszik.
Sajna az email alkalmazásban még mindig nem tudom megnézni az emaileket, mert csak a legtetejét tölti be és nem enged görgetni. Erre valami megoldás? A gmail rendben van, de több fiókot használok és így ami nem a gmail-re jön azt nem tudom olvasni. -
Old Gyfland
tag
Használja valaki az email alkalmazást? Nálam nem tölti be az egész levelet, csak a tetejét. A gmail viszont működik rendesen. Tapasztalt valaki ilyet?
A gyári idöjárás widget nagyon fapados, azt biztos lecserélem.
Szerintem a kamera az nem gáz, persze ez szubjektív.
Panaszkodtatok a töltésre. Tegnap 23%-ról 75%-ra kb. másfél óra alatt ment fel az előző Huawei telóm töltőjével. A gyárit most fogom kipróbálni. -
Old Gyfland
tag
Sziasztok.
Ma reggel én is csatlakoztam a klubhoz. Az első benyomások jók a telóról. Egy Honor 3C-ről váltottam.
Valahol a hozzászólások elején olvastam, hogy sikerült eltüntetni a wifi sebesség mutatását. Hogyan? Eddig nem találtam meg, és rohadtul zavar.
Nekem a szinkronizálással nem volt semmi problémám. Simán betöltötte a névjegyeket is, és az emailek is jönnek rendesen. -
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Ismét egy új rom a needromon.
http://www.needrom.com/download/s3s-nfc3gb-ram-2015-02-13/
-
Old Gyfland
tag
Ezt a romot próbálta már valaki?
http://www.needrom.com/download/pure-aosp-v1-tf/ -
Old Gyfland
tag
A Camera fv5 valóban egy jó alkalmazás, már régóta használom. Én letöltöttem mellé a Cinema fv5-t is. Tökéletesen vesz fel FullHD-ban is. Viszont hiányzik belőle az előlapi kamera ezért párhuzamosan használom a Lenovo super camerát is. Nekem sikerült simán telepíteni az apk filet.
-
Old Gyfland
tag
Hello srácok. Megéri a 3 gigás a plussz kb. 10 ezer forinfot szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 16" 16/500 GB 12 hónap szavatosság számlával!
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest