- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #1785 üzenetére
ezzel azért vitatkoznék. pár szó az nl posta működéséről. inkább nem írom le mennyi alkalommal teszteltem be...
Kis kínai feladja a csomagot NL postával. A csomagra már egy kamu (vagy nem kamu) holland postafiók cím van megadva, mint feladó.....
Hollandiába megérkezik a csomag, majd innét jön tovább Mo-ra.
A trükk ott van a dologban, hogy a magyar posta csak Hollandiától tudja követni a csomag útját... és mivel a feladó egy holland postafiók, ezért nem tehet mást áfa mentesen továbbítja a címzettnek. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #1012 üzenetére
OFF a jegyzőkönyv kedviért de az fdd-LTE (4G) 800MHz-en (ez a Band-20 azaz B20)
a kooperativitás a Telekom és a Telenor között van megállapodva-leszerződve.
Voda ezen kívül hoppon maradt. (Hajrá Digi)
A Telekom lefedettségbővülése javarészt a 800 MZz (B20) sáv használatbavehetőségével zajlott egy szépnapon: imígyen.
-
janaman01
addikt
válasz
WOT-H-A-C #290 üzenetére
Igen ! az f1 en is marha jól futott a color os , és arra rá birtam varázsolni a gplayt, csak ugye sokakat zavar a magyar nyelv hiánya ( engem nem igazán zavar) ezt se adom fel, de ma már nem foglalkozok vele
mayacska : a flyme os re is felment , mármint a kinis verzióra nem a needromos, mert abban ugye alapból benne van...
wííí : ha vodán akarod használni akkor a vitamax -ot ( szót) töröld ki az apn beállitásoknál...
azt meg nézd meg hogy a beállitásokban a biztonság / eszköz rendszergazdák nál benne van e a jelölés ?
-
janaman01
addikt
válasz
WOT-H-A-C #77 üzenetére
Mt droid még mindig nem látja de az oroszoknál olvastam hogy nem is fogja , elvileg majd az újabb verziójú...nekem még a kina verzió jött..ugyanis a nemzetközi az mostanában került ki...nekem meg már ugye itt van szerda óta..
én is olvastam hogy tulajdonképpen semmi különbség...
-
janaman01
addikt
válasz
WOT-H-A-C #52 üzenetére
meg se nyikkan feldugom a telót , látja hogy s3 elinditom a droidot se semmit nem ad be...már az összes létező drivert felraktam letakaritottam, egyesével kipróbáltam ( winfos 8 aláiratlan driverek telepitésével stb ) de semmi...
érdekesen viselkedik a MUT is ahogy látod..persze usb kipipálva , nem ez lenne az első amivel mókolgatnék , nem értem, van saját angol nyelvű recovery je, de abban csak adatot lehet menteni...az oroszok felraktak egy driver pakkot , abból is felraktam az összeset , de semmi...majd egyesével..úgyse..
-
Jakuu
őstag
válasz
WOT-H-A-C #26 üzenetére
Hat nekem bizony jol jonne az iranytu, mivel turazni szoktam. G2-nel is az volt a bajom, hogy a senzor benne volt, kozben meg akarhany ROM-al probaltam ki, egyikkel se uzemelt, meg a gyarival sem. A szoftver ellatotsaggal nem volt bajom, eleg sok custom rom-t szoktak azert csinalni a Jiayukhoz, viszont sajnos eleg sok aprobb hibaktol szenvedett a keszulek
-
Dominó85
addikt
válasz
WOT-H-A-C #26 üzenetére
Volt a kezemben F1, olvasd és értelmezd újra az előző HSZ-em. Az iránytű nem csak bringázáshoz, de extrém túrákhoz is jól jön. Persze pár száz forintos vackot is vihetek magammal, de minek ha a telefonban is (lenne) van. A többi szenzor pedig nyilván spórolás áldozata. Egyre több program igenis használja a szenzorokat, az pedig mindenkinek a magánügye, hogy kell-e neki, használja-e egyáltalán. Látom sokaknak gerendát toltam a szemébe azzal, hogy leszóltam a Jiayu S3-at. Nos igencsak érdekelt a telefon, de 3 nagy Aliexpress-es mobilbolt is egyértelműen a Miezu-t ajánlotta és leírta, hogy nem érdemes a Jiayu-t venni, mert kint se foglalkoznak az SW-s supportjával. Jellemző a Jiayu-re (G3, G3S, G4, G4s, G2, G2F), hogy jó esetben kap 2-3 javítást és 1db android verzió frissítést. Ne legyen igazam, de az S3 jó ha valamikor jövőre kap majd egy portolt 5.0-át... A lényeg az, hogy a cikk megerősített abban, hogy a Jiayu korrekt áron összerakott egy valószínűleg jó hazai csoportot kialakító telefont... de Jiayu-re jellemző hibákkal. És bizony az hogy ezek a hibák még több év távlatában is ugyanazok maradtak, nem látom a fejlődést a márkánál. Ennyi az egész. Tartsuk már tisztában egymás véleményét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Path of Exile (ARPG)
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest