-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
Köszönöm a beszámolót. Eddig sem voltam jó véleménnyel a LP romokról, úgy tűnik a nagy csinadrattával beharangozott Extreme rom éppolyan szar mint a többi. Az meg, hogy az antutu magasabb értéket mutat és ezért rakjam fel, hááát, parasztvakitás, önbecsapács, de legfőképpen nemiszerv méregető verseny.
Végigolvastam a módosítások listáját az extreme romban, hát mit mondjak, ezt én is tudtam volna eszközölni, de ettől még nem stabilabb a rom. (Pedig egy elég kezdő modder vagyok.)
Nekem az véleményem amíg a Jiayu nem gyárt egy betonstabil LP romot, vagy nem lesz hozzá stabil CM12, nem váltok KKról.
-
PirosHello
senior tag
Akkor valóban nem ébreszt. Én ezt úgy "küszöbölöm" ki, hogy az ébresztés ideje előtt 2 perccel kapcsoljon be automatikusan a teló, és utána ébresszen, így este nyugodtan kikapcsolom
Nekem az akkuidőben ez az ExTreme ROM sokkal rosszabbul teljesítm mint előtte a Tsunamival (ez a ROM mintha többet fogyasztana deep sleep állapotban)
-
janaman01
addikt
igen a csúszka nálam is fent van
viszont ma sokat telefonáltam, 10 ből 3x lekapcsolt a hálózatról , ráadásul mindkettőröl, ( 2 simmel vagyok) reboot megoldotta, térerő kevesebb is kamera viszont marha jó lett, sajnálom ezt a romot, de még mindig az elsődleges szempont a telefonálás nekem
( cunami v7)
-
Balage700
tag
A jiayu most nagyon lenyomta az árakat. Én mielőtt megvettem az S3-at, sokat böngésztem a telefonokat. Az S2 az szerintem jól néz ki, ugyan egybe telefon, és beépített aksija van, de ugyanaz a 13 Megapixeles kamera van benne mint az S3-ban.És csak 160$.
Én nővéremnek akarok majd venni ajándékba egy G4S-et, ha addig nem kapkodják el úgy, mint a G5S-et.
http://www.pandawill.com/jiayu-s2-smartphone-mtk6592-50-inch-fhd-screen-narrow-bezel-2gb-32gb-android-42-p86149.html
Az Origó meg origo, nem lángelmék, és még csak nem is újságírók. Hírből sem ismerik a telefonokat és másban sem túl tájékozottak, ne aggódj.
-
Lecs@
addikt
Hahó. Ma még nem sokat tudtam foglalkozni a telefonnal, de eddigi pozitívum számomra a spanyollal szemben :
Egyszerű Flashtoolsos telepítés, eredeti Jiayu Bootanim ( apróság tudom ), minimális gappscsomag, nincsen telepakolva rengeteg custom appal, system appal ( nem kell gyomláljak, és én dönthetek eldolgokat milyen Battery stat stb progit akarok használni ), eléggé Slim, vagyis minimális appal. Nekem amúgy is előnyösek a Slim Romok, mert amúgy pucolással kell kezdenem. Tuti mind2 jó, de én örülök ennek. Belakom ha időm lesz, és tetszik.
-
nash2
tag
Talán gondold át egy kicsit az árazását. Chigonról DHL-el áfa- és vámmentesen a 3 giga RAM-os NFC-s változat mindössze 6e Ft-al drágább mint az általad hirdetett darab....
Amúgy az általad írottak egy részével egyetértek. rengeteg tróger/ruppótlan vevő van, aki gombokért akar mindent.
-
-
PirosHello
senior tag
De igen, nekem is ez volt elsőre a problémám, de a téma összefoglalóban lévő link már lemezképfájlra mutat, és a 2.8.4.0-ás TWRP lemezképfájlt is tud flash-elni, nem csak zipet (jobb alsó sarokban kiválasztható volt a formátum). Így a 2.8.4.0 után már könnyű volt a dolog.
Nekem így oldódott meg. -
failed
tag
Tenylegvnem nyomkodtam sokat... Néha pár üzi aztán ennyi.. Egy-egy telefon... Ennyi. Nen releváns ez az idő, csak azért mégis Egész nap wifin voltam. Aki aktìvan használja az biztos meg tudja enni 1-2 nap alatt az akksit, de ha nem hajtasz rá akkor azért bìrja... Ìgy hogy ezt most megìrtam buktan egy kis kraftot, szòval a kepernyo eszi az áramot, de tudni kell hogy elég lassan pötyögök...
-
kemsyt01
csendes tag
Én is megjártam már ezt a témát rendesen az elején, flottában nekem sincs aktiválva a 4G (T betűsnél), úgyhogy nem a telefonnal van a gond valószínűleg.
T-nél mondjuk elég röhej ez, mert a 3G lefedettség elég ramaty Pesten kívül még Pest megyében is.janaman01: Köszi, tényleg az appal kapcsolással megjött a 3G, pedig LTE-t ír, azt hittem az csak a 4G-hez kell (ami ugye nekem nincs).
Anélkül meg bugos a sima rendszer átállítója.
-
RVR400
veterán
Nekem ilyen van. Ez a gyári, csak rá van festve a majom.
A fent linkelt útvonal úgy készült, hogy rajta volt a tok, és egy össze-vissza rezgő tartóban van a teló a visszapillantó tükör alatt.
-
janaman01
addikt
én is megnéztem már azt...de most a flyme ost gyüröm, egy két dolgot megint elxartak benne, de apróságok...azokat most kijavitottam...mondhatni kezd tökéletes lenni a flyme os, értesitő led megy, dupla koppos ébresztés megy, mobilnetezés közben is elérnek, videó felvétel mérföldekkel jobb mint a gyáriban, most nézem a gpst, de azt már meg tudom csinálni ( ha minden igaz) az 1,7 es frissitéssel elxarták a sound recordert, a jegyzettömböt, és a paintt, de most már addig alakitgattam hogy azok is mennek egyszóval kezdifelvenni a flyme os a végleges formáját...csak ezek a kis genyák az összeset levédték jelszóval..az alapromot, és mind a frissitést...
-
nagyra
tag
Ez így van, mivel az 5.0-ban bemutatkozó új kamera api az appoknak engedélyezik a nyers adat kinyerését, és a képtulajdonságok részletes beállítását (pl. záridő) így nincs beskatulyázva a pl. driver általi zajcsökkentésnek... Pont ezért nézegettem, hogy RAW formátumú képpel + photoshoppal mit tudok kihozni (a Camera FV-5 oldaláról letöltött, One Plus One mobil mintaképek) segítségével a gyári beállításokhoz képest, hát GYAAA
Az lényege a kísérletemnek, hogy abban is ugyanúgy IMX214 szenzor van, max a lencse lehet más
Ha érdekel valakit, akkor feltölthetem a végeredményt. -
janaman01
addikt
megnéztem, hát nem is tudom minth jobb lenne...majd tesztelgetem még , egy biztos a videózásban semmi változás..arra kellene még megoldás hogy ne egyen annyira tulhúzva..
-
janaman01
addikt
nem kell
open camera ? na meglesem
nagyra igen nagyon úgy néz ki pedig hogy ez lesz.....és jól mondod a color vagy a flyme, a color az totál angol kinai, kamera semmi extra, szép mutatós rendszer, de nem nyújt többet mint a gyári..... , hasonló mint a gyári...a flyme, magyar, csak még bugos, de pl ma is jött rá úgymond frissités...ha igy haladnak a spanyolok akkor egy hónap és meglesz a végleges is
-
nagyra
tag
Engem is érdekelt a kérdés, akkor merüljünk bele...
tehát nekem a 2GB RAM-os, nemzetközi verzió van, és a teló hátulján megvan a lyuk, de alatta csak a forrszemek láthatóak, csatoltam a képeket.
Ezen a honlapon pedig a szétszedett képek vannak:
http://www.igadgetnews.com/2014/12/18/jiayu-s3-official-teardown-figure/Szerintem ezen a honlapon a kínai verziós van, mert itt nincs kifúrva a hátsó műanyag, tehát elvileg az alatta lévő forrszemek mindenkinél megvannak, a kérdés az, hogy az antennán kívül van-e más hardveres különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest