- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
Na kipróbáltam a 03.25-ös rommal,ugyan az volt a hiba,aztán ez a képernyő forgatás kikapcs. megoldotta
[link]whoever70 Hálám üldözzön
Ez eddig eszembe sem jutott(akarom mondani fejembe)(#1359) Pfiucska
Nekem összejött,épp most írtam a választ,aztán közben megjelent a te hozzászólásod is.
1.1.2 verziót raktam fel az általad is említett elérhetőségről.
Letöltöttem,telepítettem,wifin keresztül hagytam,hogy lefrissítse azt a 617MB-ot,amivel ugye ~2 gigára hízik -
RVR400
veterán
-
nagyra
tag
Így van, méghozzá az EU fejes töltő, a kínais töltővel nem hallottam ilyet...
Utána kicsit megvizsgáltam (még töltöttem fel ide képet)... Hát barnul rendesen panel, utána gyógyítgattam picit, de nem fain!!!!
Szóval akinek ilyen töltés abbamaradása van, az vegyen másik töltőt!!!! De pl. a barátnőmnek is ugyanilyen telója van, és neki jó a töltő, szóval nem mindegyik kehes... -
nagyra
tag
Androidnál nem fura a % különbözőség újraindítás után, mivel nem feszültségszint alapján számolja a százalékot (csak bekapcsoláskor igazítja hozzá), hanem akkufesz és telefon használat alapján kalkulál egy százalékot. Ha nem így lenne, akkor pár százalékot ugrálna, mert pl. hosszabb idejű terhelés után az akksi fesz. szintje megnő picit...
A helyedben tényleg megnéznék egy full újratelepítést, hátha.
-
-
RVR400
veterán
Majd, ha egyszer végignézem a töltést, akkor megnézem, hogy nem olyan-e ez is, hogy az utolsó pár százalékot már nem full töltőárammal tölti, hanem csak harmadával vagy negyedével. Most épp egy Antutu Testert tolok rajta végig. Egyébként kikapcsolásik merülés után kikapcsolt állapotban töltve éppen 3002 mAh jön ki a töltés végeredményeként.
Egy Coolpad 7320-at cseréltem le rá, de egyelőre az Antutu pontszámon kívül semmivel sem jobb az S3, sőt a 7320-as kamerája jobb. Persze nem is vártam csodát.(#514) nagyra: Pont a linkelt cuccal megy nekem is a töltés.
(#509) janaman01: A 2A-es nem fogja hamarabb feltölteni, mivel a teló saját elektronikája szabályozza a töltőáramot, ami nincs 1 A sem.
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
hát most már én is..lehet nagy baromságot mondtam ezzel a 3 órával...
viszont most turkáltam a fiókomban és ezt találtamlehet nem is kellett volna töltőt venem ?
nem tudom hogy a 2A os hamarabb felnyomná e? na majd azt is letesztelem...lehet még ma...lemeritem majd 66% ra és azzal is megnyomatomez a legbiztosabb módja
érdekes hogy gabikáéra , made is china, az enyémre meg made in vietnam van irva..
mellesleg hogy tudnám megmérni mennyit ad le vagy mennyit vesz fel vagy mi...csak egy multiméterem van..
-
janaman01
addikt
ha már belekezdtünk , most már hagyom...66% nál fel töltőre, megnézem mennyi idő alatt megy fel 100%
az a baj pontos infót nem tudok mert nekem mindig éjszaka van töltőn ....hülyeséget meg tényleg nem akarok....most kiderül 66 ról 100 ra mennyi idő kell neki11:20 kor raktam fel..( nem üritettem a memóriát wifi rajta, 2 kártya benne)
-
nagyra
tag
Azt meg tudod nézni, hogy volt-e kiesés a töltés közben, az akksis grafikonon a beállításokban. Ha a töltés közben volt kimaradás, akkor lesz benne vízszintes vonal miközben töltött.
Az pedig, hogy mennyi idő alatt tölt fel sok mindentől függ, pl. a töltő max. áramától, a veszteségektől, és a töltésvezérlőtől is, mivel a lítium akksikat nem csak simán, hanem séma szerint szokták tölteni.
-
janaman01
addikt
szerintem nem rossz bár én 8mpx ben használom....
utcakép lenovo 8mpx ( nekem nem kell nagyobb mia francnak és szerintem 8mpx ben szebb képeket lő..
-
janaman01
addikt
igazából nekem a képekkel semmi bajom ( a videó nálam a bajos) , de ennek ellenére a lenovo kamerát használom, ami twrp ből felrakható zip csomag, , közben rájöttem hogy miért sárgásabbak az elkészült képek kint, .....át kell állitani a kamera beállitásaiban a nappali fényre a módot...
enegem tökéletesen kiszolgál a kamera, sőt néha már jobb képeket lövök vele mint a coolpaddal...
lenovo kammal..
szerk : a gyáriban is tökéletesen megy az autófocus.....valami gebasz van nálad akkor...
ki a beszerződ és honnan szerzi be a telót ? ha megkérdezhetem ? az első is wifi bajos volt?
ja és itt a képtár vegyesen lenovo gyári....hasonlitsd össze a tieddel...
-
janaman01
addikt
igen pl a supernatural-t csak mobilról nézem esténként ...párom már ki van tőle ....nem tudom milyen hanggal van, de viszi rendesen , mxplayert használok....az ac3 ról olvastam már valahol hogy valamelyik mx plaer verzió kell hozzá mert valami gebasz van , de nem csak a jiayu val hanem úgy általában, na majd utánanézek
vagy az mx ben kiválasztod a szoftveres dekodólást..
Rol06 nekem van egy coolpad f1 em is, ahhoz képest szerintem szebb a fehér a jiayun, pedig a coolpadon se semmi, igazából nincsennek annyira túlhúzva a szinek mint az f1 en , de lehet állitgatni a jiayu ban van egy menü a mira vision, és ott fabrikálhatod a kontrasztot a szinhőmérséeltet.stb...mindent összvetve meg vagyok elégedve a jiayu val ..de ez csak a személyes véleményem...volt már cubot x6 om is na..azon nagyon fakóak voltak a szinek és inkbb olyan kékes volt minden..
-
janaman01
addikt
na akkor megvan az első hibás készülékünk...ez nem jó jel....
maggi1886076: azokkal nincs semmi gond tökéletesen müködik..mind a 4g mind a gps, igazából nekem 2 dolog van ami nem kóser (még) az a kamera,( lenovó camerával) lehet a képeken még javitani , de a videó nem egy nagy ász , igazából szerintem, és ahogy olvasgatom a külföldi fórumokat is, szoftveresen túl van húzva, és már már annyira éles képet akartak kihozni belőle hogy jól el is cseszték...a másik dolog az a beszélgetés közbeni hangminőség....nos van mikor jó van mikor rossz...nem tudni mitől de ha jó is tud lenni akkor valszeg az is szoftveres lesz...az oroszok azt mondják frissités után egyből reset....illetve az egyik orosz szétkapta a telót kiszedte az első hangszoró előtt lévő porvédő gumis védőt és állitólag neki jó lett
rakott is képet fel...
e 2 dolgot leszámitva szerintem egy marha jó kis telefon..nekem jó szinekkel , nincs túlhúzva mint egyes telókon, de ha akarod azt is be tudod állitani magadnak a menüben lévő mira vision gyári progival,
gyors gördülékeny rendszer, stb. -
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
A rom 3 au a wcmda -s gappos változat, a rom2 meg a sima eredeti kinai gapp nélkül, a w-s változat voot fent, ma raktam fel az eredetit amivel jött is, plusz twrp plusz gapp
de mindkettő megy rendesen...kiváncsi leszek ha lesz frissités rá, akkor felmegy e...a w-s re nem az már tuti
Drivert rakd fel még !!! -
janaman01
addikt
igen, azzal kaptam, ami a képen is látszik...szerintem nyugodtan felteheted, mert az a hivatalos pl...az is fent van needromon.. de ha úgy gondolod várd meg akitől vetted mit mond...lehet ő is azt fogja mondani hogy frissitsd
akkor jól gondoltam a w-s romok nem frissülnek ota-n..
-
janaman01
addikt
rá kellene rakni az újat, mármint az újabb romot fel lehetne frissiteni ota-n csak ugye nincs wifi...ha esetleg van mobilneted próbáld meg úgy frissiteni, beállitások, telefonról,vezeték nélküli frissités..
ui : most látom w -s rom van fent , az lehet nem is frissiti magát ota-n..marad akkor a flash toolos változat, needromról driverek megléte fontos!másik megoldás flash toolal, felnyomod a needromos gplayos romot
más : vám nincs rá, áfa viszont van ha elkapják , az 27 % pluszba illetve 2000 ft kezelési költség...én azért mondom hogy alin chigon-tól meg 217(dollár)ből cuzammen megvan a 2 gb változat..( ja..és gyorsabban mint sima postával....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged