- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Gyári KK se leányálom
15->0% kb 3 perc.
Jelenleg épp a GPS van beakadva, ha bekapcsolom 100% pörgeti procit, melegszik és lemerül. (google play okozza, de hiába állítom le újraindítja magát azonnal)Pár hete a wifi hotspot akadt be, konkrétan nem adott netet, lehetett rá csatlakozni, de internetet nem adott.
-
nagyra
tag
Pontosítok... USB-s árammérővel indult 1A-ről, lecsökkent 0,7A-re, és a végén Android 5 órát írt töltési időnek.
Utána kivettem az USB-s mérőt, és most 1,5 órát ír a feltöltésig, az olyan 1,5A töltőáram lehet...
Töltő: AUKEY, sokamperes, szóval az tuti jó (XDA-n is dícsérik). -
nagyra
tag
Csak hogy kicsit szemléletesebb legyek, ilyen jelleggörbéről beszélek:
http://www.all-battery.com/productimages/li-ion/18650-2200mAh-discharge-curve.jpgDE ez az ábra nem telefon akkumulátorhoz van, a feszültségszintek eltérnek a mi akksijainkétól!
-
baitsee23
őstag
A BMW-ben átírtam az értékeket, és kivettem az akkut. Most minden helyre állt.
Amit írtál, azt én is tapasztaltam, 3390mV-nál érte el a 0%-ot az akku.
Azt mondod, a drop szoftveres probléma. Én először az RC4 felrakása óta tapasztalom. Azóta volt fent több ROM, KITKAT-tól LP-ig mindenféle. Sehogy sem múlik el, pedig mindet más fejlesztette. Más ROM-ok, kernelek... Most már 31-2%-nál indul lassabban, 15%-tól visszaszámlálás.Érdekes, hogy ha rátöltök, néha nincs drop.
Az XDA-n is ment a találgatás, de úgy tűnik, nem nagyon zavarja őket. Van, aki a Konpson akkukban látja a megoldást, és én is ilyen szintű problémát sejtek - mert én nem értek hozzá.
Az 1. akkum az RC4-gyel indult el a lejtőn, a 2-at (német) CM12-vel kezdtem el használni kb. 2, de nem több, mint 3 hónapja. Ez az, ami tegnap totál ledobta a szíjat. Kíváncsi lennék, az én rossznak vélt akksim nem droppos telóban hogy viselkedne, és esetleg viszont. -
baitsee23
őstag
-
baitsee23
őstag
Ez az, bug után bug, de jön a patch, és javítják. Ezt hiányolom! Az előző ZTE-mmel egy gyári ROM-ot használtam végig, mert az volt. A costum ROM-okban megy ugyanúgy megvoltak a bugok, mint a gyáriban.
A Xiaomi Redmi Note 3-ra hetente(!!!) jönnek a frissítések.
A múltkor regisztráltam a Jiayu Official oldalon, hogy érdeklődhessek náluk. Kb. annyira válaszoltak a levelemre, mint ti - de ők legalább olvashatták...Az RC5 és a CM12-jük is több sebből vérzik. Már nem emléxem, a legtöbb bugra, de a legfájóbb a video felvételek hángminősége volt. De vissza is lehet olvasni a fórumban, szerintem a fele azokkal lesz tele. A battery droppot is az RC4 hozta az életembe... Szerintem valamit buzerálhattak a kernelükkel, amit később tovább fejlesztettek gyors töltésre. Egy csomóan oda vannak érte elfelejtve, hogy sem hardwaresen, sem akkumulátorilag nincs a telefon előkészítve erre.
Én már azzal is kiegyeznék, ha mexünne a drop, de már 30% körül indul egy alig használt új akkuval!
Szeretem mókolni a telefonjaimat, de ezzel már lassan nem hobby, hanem a szükséglet a normál működésért... -
hargitomi
tag
XDA-n kérdeztem, de nem jött válasz hátha tőletek.
1) Mindegy, hogy CM vagy AICP, ha böngészőből megnyitok egy videót zöld csíkok jelennek meg és villog a kijelző. YT-ról jók a videók.
2) El lehet tüntetni valahogy azt a "csak riasztások" szöveget ami akkor jelenik meg mikor lenémítod a telót?
-
egykettő
aktív tag
Itt a link a változásokról
Ez a legérdekesebb new feature: Improvements and corrections modem and ril
-
Balage700
tag
Én most piston fülessel meghallgattam, és szerintem ez valami zajszűrő lehet az AGC, mert kikapcsolva tisztán hallatszik a háttérhang (nyitva van az ablakod?
). Szerintem bizonyos frekit levág, hogy ne legyen háttérzaj, ezért rosszabb kicsit a hangminőség, amikor be van kapcsolva. Cserébe nincs zaj a felvételen.
Sajna ezt csak egy külső mikivel lehetne megoldani, de a Cinema fv5 mindenképpen jobb, mint a gyári.
-
baitsee23
őstag
Gyári appra gondoltam, ami a ROM-ban van. De az alap beállításokat sem sikerült átvinni...
Rengeteg dolgot próbáltam, de a factory reset mindíg vitt mindent a lecsóba.
A kamerával másnak is baja van az XDA fórumon is. Végre kiderült, hogy az én problémám is jelentkezik másoknál... -
whoever70
tag
és Neked a Mediatek Engineer Menu-ben a BandMode-ban az LTE Mode melyik Band mellett van most a pipa, vagy többnél is van?
előtte én ezt a menüt nem is látogattam, de nekem RC5-óta csak a Band20 van bepipálva, és így a leggyorsabb a váltás, T-s sim kártyával használom, ha a 38-40-ig is be van pipálva, akkor baromi lassan találja meg a 4G-t.próbáljam meg újra felrakni TWRP alól feltenni az RC5-öt?
#4312 baitsee23 üzenetében található RC5-öt tettem fel
https://mega.nz/#!jx4ijSLa!gJ8GjY2GLPQrir7Zspqy_l1LPaPagU-aKztTzrTH1ZU#4305 üzenetben spanyol oldalt említ jata108 kolléga, kipróbálom akkor ezt, hátha ezzel nem jön elő ez a hiba
-
baitsee23
őstag
A Huawei-jel + gyors töltő kábellel 0%-ról kb. 3,5-4 óra alatt tölt fel kb. mint a gyári töltővel. (Csak azért ezt használom, mert egyszerűbb - eu. dugós.)
A te adataid alapján gyors töltéssel olyan 2-2,5 órára saccolnám ugyanezt. Végülis alkalom szerűen használnám, de állandóan feleslegesnek tartom. Az a jó, ha van feature...
De ehhez az én töltőm is elég lenne. -
baitsee23
őstag
-A video hangja torz, bugyborékolós. Mint mikor hülyegyerekként egy pohár folyadékba teszed ivásszerűen a szád, és belebúgsz.
Ez milyen hülyén hangzik.
-Lehet, hogy a teló nem szabályozza utána a fényt, de te sem tudod rátolni manuálisan.
-Egy DSLR optikája kicsit komolyabb. Össze sem lehet hasonlítani egy körömnyi lencsével. Nem véletlen, hogy egy focimeccsen is akkora az obi, mint a fejed... -
baitsee23
őstag
Persze! Én is egy EOS-szal fotózok.
De már csak a munkám során is sokszor használom a telót is.
A fényerő majd most fog számítani, mert egyre többet süt majd a nap. Kocsiban, napszemcsiben navizni... Hát, kíváncsi leszek...
A videót meg megnézhetnétek már, mert nekem egy újrahúzás után is bugyborékolt egy tök üres RC5-tel. -
baitsee23
őstag
Milyen súlyos hibákra gondosz?
Én az RC4/5-nél nem szerettem, hogy kicsi a kijelző fényerőállítás intervalluma. Hogy - nekem legalábbis - a kijelző érzéketlenebb volt pl. wake up kopp-nál. De a legjobban a videofelvételeknél a bugyborékoló hang zavart. Nekem a fotók, videók képminősége is érezhetően rosszabb volt, mint az Extreme-nél, és még ott van az örökzöld akkuszakadék az utolsó 15%-tól.
Ezek miatt tértem vissza az Extreme-hez. Szerintem nagyon stabil, a fenti hibák - de másról se nagyon tudok - nélkül. Sőt a kamerája még saját appal is tökéletes, de legalábbis a legjobb.
Szerintem a Lenovo app is csak placebo - annak, akinek szüksége van rá.Ahogy látom, semmivel sem csinál jobb képet, mint az alap, és videofotmátumban is csak 3gp-t tud - már ha valakinek sikerül elindítani...
Nem értem a kínaiakat, miért vannak belebuzulva. Az mp4 sokkal populárisabb formátum - minden téren. -
Bubbamester
csendes tag
Helló!
Tegnap megjött az Aukey gyorstöltő Kínából. Egész jó kis szerkezet. Az eddigi 0,4A helyett - amit a gyári töltő produkált - 1,5A-rel tölti a telefont. Percenként kb 1-2%-ot ugrik a töltöttség. Az utolsó 20%-nál visszaveszi az áramot 0,8A-re. Töltés közben figyeltem az akku hőmérsékletét, semmi rendellenességet nem tapasztaltam, 35 foknál nem volt melegebb az akku. Általában éjjel töltöm a telefont, normál töltéssel, de vész esetén jól fog jönni ez a gyorstöltési funkció.
Üdv.
-
baitsee23
őstag
Tényleg elírtam, bocs!
Én nem gondolnám, hogy túl nagy energiát fektettek tesztelésekbe. Különben a teljes töltésnél 100%-ot írna a teló.
Szerintem olyan, amilyen, majd ha gáz lesz, javítják az RC6-ban...
Az mindenesetre megfigyelhető, hogy a készülékekhez csomagolt töltők általában - ha nem mindíg - kisebb max. áramúak, mint az eszköz akkujának névleges kapacitásának a fele.
Ez nem véletlen - szerintem - és a töltőáramkör is ehhez lehet gyárilag belőve. -
baitsee23
őstag
Az 1500mAh elvileg jó, mert az akkulógusok szerint a töltőáramnak nem szabad nagyobbnak lenni a névleges kapacitás felénél. Mivel az akku 3000mAh-ás, ez a határa a normál szintnek.
Én akkor sem használnám üzemszerűen. Éjszaka így is hamar feltöltődik. Viszont jól jöhet a funkció vészhelyzetben. -
nagyra
tag
RC5 helyzetjelentés: 7%-ra lemerítve, battery drop nincs. Ééés a fentebb említett kábel + töltő kombinációk egyikével sikerült 700mA-1A töltőáramot elérni, szóval valami nagyon jó töltő lehet, hogy bele tudja tolni az elektronokat az akksiba gyorsan
Amúgy a 2 napos használat alapján kijelentem, az RC1 óta rengeteget javult a rendszer, hihetetlenül gyors a kezelőfelület is a gyári KK-hez képest, akku problémák valszeg megoldva, spéci fícsörök hozzáadva!
Kezdem elhinni, hogy lesz értelmes LP a telónkra -
gabika318
aktív tag
nagyra: ez a második BETA már van olyan állapotban, hogy felrakjam a telóra??? Legfontosabb: mobilnet működik?
Balage700: azért mert gyorsabb lesz a teló működése, jobb az energiafogyasztása, mivel ART-ra épül az egész LP. Persze, ha lesz egy stabil változat. Az 5.0-t mindenki szidja, de szerencsére Jiayura már az 5.1-et fejlesztik. -
baitsee23
őstag
Ezzel próbálkoztatok már? Nekem a ZTE V967S-em elég pontos - kb. 4m-es. Ezzel felmegy 3m-re. Persze ezzel is eldobál bonyolult kereszteződéseknél.
Jobban örülnék, ha az S3-asom ilyenek nélkül is jól teljesítene.
Egyébként a mostani iGO-kban mintha hiányozna az útra illesztés funkció, ami ez ellen volt... -
Balage700
tag
-
gabika318
aktív tag
most az asszony 5V/2A (10W) telj. ASUS Padfone S töltővel tolom a Jiayut. Brutális a különbség, kb. 1,5 - 2 x gyorsabban tölt mint a korábbi töltőim. kb. 4 óra alatt fullra tölti kb. 15%ról.
Erröl van szó:
www.asusparts.eu/en/Asus-0A001-00350100whoever70: szöveg helyett, inkább kezdj el akkor romot foltozgatni.
-
BullZeye
veterán
2 telefon van nálunk pár hete. Napközben lemerítem olyan 40-60% körülire, emiatt éjszakára nem rakom fel. Reggel felrakom tölteni 6 órakor, leveszem 8 órakor, és eddig mindig 100%on volt ekkorra.
Huawei G300 1A-s töltőjét használom, Párom pedig egy régi THL W8 töltőjét. Ezeknek a töltője még a dobozukban csücsül kábelestül. -
Engikrisztus
tag
Igen,köszi ezt tervezzük.Visszateszi a régi telcsijébe a kártyát,én meg egy két napig az S3-at használom.Egyébként a csomagváltás után,amikor kijöttünk,akkor egyáltalán semmi szolgáltatás nem volt.Visszamentünk reklamálni és a hölgy felhívta a központot,elismerték,hogy náluk a hiba.Lehet,hogy ez még annak az utózöngéje.Csak roppant bosszantó,főleg ha valakinek a munkája múlik ezen.
-
gabika318
aktív tag
délelőtt teszteltem. egy gondom van vele: nem értelmezi, nem köti össze a +36 előhívót a 06-al. Ha olyan ember hív aki nem +36-al van elmentve, akkor nem köti össze a mentett névjeggyel.
a dupla koppos ébresztés tetszik, nem gond ha nem gyári, le lehet cserélni vele a menüpontot. a nagyobb falat, illetve az csak időigényes belerakni a magyart. megy az angol is, de azért az ungarise jobban mutatna rajta. majd ha lesz időm nekiállok. JUT eszembe a kis kínai mellékelt egy baseband csomagot is a legutobbi COOEE romból, azt is feldobtad, mert nálam az alap color os mintha gyengébb térerő és wifi vel bírna.
az meg nálam már erősen parasztvakítás, hogy legyezgetek a telefon felett, hogy léptesse a képet vagy a zeneszámot. ez a része annyira nem érdekel.
-
janaman01
addikt
igen szerintem is a color lesz rá a legjobb
és ha már meglesz a müködő rendszer, belefogunk egy magyarositási projektbe
dfdfdf:
, de mire visszatérek addigra legalább nagyra fórumtárs már a kész color -al fogad
mellesleg addig még nem lesz megcsinálva, addig egy meizu m1 note lesz majd helyette...utána az lesz a páromé
kiváncsi leszek élőben a különbségekre...
-
janaman01
addikt
Igen még reggel visszaraktam a gyarit, most meg az egészet újra flasheltem de semmi ennek kaputo....egyszer állitottam a mérnökiben feljebb de ugye 160 a csúcs az sph nak, de 140 fölé sose mentem....mindegy most próbàlok valamit garanciába, de ugye az nem kevés idő lesz...
Csak azt nem tudom milyet vegyek...meg miből
-
janaman01
addikt
Nálam is ...reggel is bejöttek a névjegyek ...aztán egyszer csak elfogytak szép sorban...a szemem láttárra
beleléptem a návjegyzékbe elöször kép nem volt a nevek mellett, majd eltűnt az összes név...mondjuk nem volt bekapcsolva a net...tegnap meg wifin volt végig ahogy próbálgattam....
Most meg a változatosság kedvéért a beszédhangszóró zizeg hivás közben ha nagyon halkra veszem akkor nem hallom de akkor a másikat sem hallom, ha hangosabbra veszem, olyan mintha a membrán rezonálna be...ötlet esetleg valaki?
-
janaman01
addikt
Hmm ez érdekes...egyszer nálam is számokat mutatott a szolg@ltató helyett az egyik simen..
, de kb 5 secig...aztán visszaállt. Azért mondom még tesztelni kell de úgy tűnik hogy ez már vállalható verzió
Nálad nem szokott beugrani egy ablak egy pillanatta időközönként ? Van mikor az statust húzom le akkor ....de el is tűnik nem tudom mi lehet az?Gapp neked egyszerű volt ?
-
-
nagyra
tag
Folytatva a Samsung S3 Neo-val a tapasztalatokat, a kamera már nem működik, "az alkalmazás leállt" szöveggel kilép, és néha random színben ok nélkül el kezd villogni az értesítés jelző led, amit csak újraindítással lehet megszüntetni... Na, hát ezek a plusz hibák 1 HÉT alatt... Szóval azért nem olyan rossz a JY-S3
-
janaman01
addikt
BaiduYunGuanjia_5.1.0.exe ezt felrakod a gépre, amikor a kinai letöltésnél vagy , nem a letöltésre kattintassz hanem mellete balra a kékre..hozzáadja a szerveredhez, és a pc n megnyitod a progit majd letöltés...kinai az egész de a nyilak al el lehet igazodni...ez nem nagyon szakad meg és gyorsabban is jön..
-
janaman01
addikt
azt én is elkezdtem ugyanis leszedtem ma a JIAYU_S3_Color OS_20140413-t de közben láttam hogy van egy újabb, viszont ebben nem jó a 4g , de nem is mókoltam vele hanem elkezdtem szedni a mait....de az meg belassult
a gapps se ment fel rá, de a 592zn_s3 re fel szokott...viszont , marha jó lett a 4g n kivül..szép sima rendszer,,,az is lehet egy alternativa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Villanyszerelés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged