-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
vegyszer #1006 üzenetére
A 3gb ban van nfc, a 2g ben nincs, én meg xarom le a frissitést ment vissza a 02.04 es, a frissitésnek eddig csak hátrányát veszem észre, roszabb gps, illetve kivették a zárképernyő feloldás módókat...., kamera nem lett jobb....sőt még páran panaszkodnak arra hogy nem lehet elérni őket...szóval vissza a februári romra, mind a 2, mind a 3gb os verziónál...
-
gabika318
aktív tag
válasz
vegyszer #409 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek, a hugom Lenovo feliratos töltője is megdöglött 1 év után. Nem tudom az S3-hoz gyártott-e a JIAYU töltőt, ha igen, akkor sem dugnám a telóra, ha noname, akkor meg kibontás nélkül KUKA!!!!
Vegyszer: ez pedig továbbra is a kedvencem: "Az android pedig nagyon felhasználóbarát.... csak megválogatja a barátait"
-
janaman01
addikt
válasz
vegyszer #253 üzenetére
ha megcsinálják a flyme os-t ....( szerintem pedig meg fogják) tökéletes teló lesz....
a telefonálás közbeni hangminőséggel illetve a kamerával nem voltam kibékülve, de a flyme ban mindkettő tökéletes...úgyhogy a gyáriban szovtveres a gond nem hardveres...( hál istennek )
én is a gps, illetve a 4g miatt váltottam
-
janaman01
addikt
válasz
vegyszer #250 üzenetére
az orosz , amcsi holdakkal igen, a kinait látja, de ahogy bepozicionál , a kinaival elveszti a kapcsolatot
a gyari rendszeren meg csak orosz, amcsit lát de azt tartja is, menet közben néztem, ugrál össze vissza de tartja..fellökök mindjárt egy flyme os el készült videót hogy lássátok...nem azt kell nézni milyen hanem , akinek van jiayu s3 telója az tudja mi a különbség...
-
janaman01
addikt
válasz
vegyszer #141 üzenetére
nem az , szerintem müanyag, és ja tök pucéran, csak egy matt fólia volt rajta.se tok se semmi......már láttam lelki szemeim elött hogy a kijelzőnek annyi.....ja....és most csengetett a postás, hozta az üvegfóliát fel is raktam gyorsan
( valamin kellett spórolni hogy ennyiért tudják adnivegyszer kollegával megint márkatársak lettünk ?
a lenovo a820 is jó ki seló volt annó pedig ugye ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest