- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EndyCretu
csendes tag
válasz
patiati #5208 üzenetére
Sziasztok! Közben a múlt hónak közepén megjött az alja a telefonomnak amelyiket Kínából rendeltem meg! Meg is tettem azt hogy fölszereltem(egy kicsit félve hogy ne hogy elrontsam),és kipróbáltam. Nagyon jó lett és azóta is nagyon remekül elvan az én 9 éves kis fiam örömére aki megkapta!
A majdnem 2 éves aku is mind ha fell elevenedett volna! De vettem egy pót akut is!Szóval megint remekel a kicsikém,de ezután már nem az én kezemben!
Amúgy mostan derül ki hogy mit tud mert a fiam gyömöszöli rendesen különféle játékokkal meg többszörös videó nézéssel! Remélem nem hagyja cserben
-
sodokan
tag
válasz
patiati #5231 üzenetére
https://www.aliexpress.com/item/New-original-USB-plug-charge-board-with-micorphone-for-Jiayu-S3-cell-phone-Free-shipping/32342272719.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_427_10103_10073_10102_10096_10052_10050_10051,searchweb201603_3&btsid=da7658c6-c462-489c-86d4-ecdb7ddead3c
erre gondolsz?
-
Balage700
tag
válasz
patiati #3453 üzenetére
Nekem jobbnak tűnik az üzemidő, bár még egy napja van fenn. Majd meglássuk. De egy csomó olyan dolog van van benne, ami az én mindennapos használatomat könnyíti, szóval ízlések és pofonok.
Telefonálásra egyre kevésbé használom.
Bár a gyors merülés ellen vettem egy pót aksit. -
egykettő
aktív tag
válasz
patiati #3391 üzenetére
Én voltam az, nekem nyomta fel, de az is gyári tok volt, elvileg
Szerintem ezzel együtt lehet élni, annyi hogy lett egy kis légbuborék a teló két sarkában a fólia alatt.
A megoldást is megtaláltam erre, annyi, hogy előbb a tokot teszed fel és utána a fóliát, akkor tuti nem nyomja fel -
minatomiray
csendes tag
válasz
patiati #3132 üzenetére
Köszi, ezt olvastam, ezért is írtam hogy scanneltem a malwarebyets-el, de semmi, a root app remiverrel sem találtam semmit amit írtál, sőt semmi furcsát, gyanúsat sem azon kívül sem. Nekem nincsenek újraindulások sem fagyások, a lockscreen pedig sima beépített pattern alapú. Ezért is aggódok, hogy nem-e valami beépített komponens csinálja ezt, ami a rommal jött.
-
nagyra
tag
válasz
patiati #3067 üzenetére
A lock screen-ek a W-s ROM-ról már márciusban lekerültek. A 'recents' alkalmazás nálam is fent volt, sőt vissza is települt (persze a hirdetéseken keresztül vettem észre), de szerintem az nem a ROM része, hanem valamelyik app-al települt/frissült, mivel 2 hete jelentkezik a probléma, és már márciustól megvan a teló...
-
smithsys
aktív tag
válasz
patiati #2752 üzenetére
Remek. Akkor remélem nálam sem lesz gond, mostmár csak a Jiayunak kellene kicsit összekapnia magát.
A SIM cserével nem lesz probléma mert épp tegnap kaptam újat. Azt reméltem ez megoldja az X2-őn is az LTE-t, de mint kiderült a Voda 2600-on megy, legalábbis ezt állította az ügyfélszolgálat. Majd meglátjuk. -
patiati
csendes tag
válasz
patiati #1494 üzenetére
angolul értőknek, talán kicsit érthetőbben:
>> 1. Optimized Desktop Launcher fluency.
>> 2. optimization from the lock screen to unlock the desktop desktop weather widget reflect slow.
>> Upgrade 3. The optimized version of shot window display unusual problems.
>> Accuracy 4. Optimize the status bar displays the flow.
>> 5. - increase the charge indicator "Set Display" menu, message alert light control switch.
>> 6. Increase the camera shutter sound control switch.
>> 7. fixes a number of small BUG. -
kemsyt01
csendes tag
-
gabika318
aktív tag
válasz
patiati #1262 üzenetére
Felraktam. Hát kétszer is vissza kellett szednem, mert ha nem tizedmilliméter pontosan rakod fel, marad a sarokban egy kis levegő. Amúgy ha a helyére kerül, az üveg saját maga kiszorítja a levegőt, nem kell simogatni. Egy 2-3 mm-es helyen hozzáértem a hátsó részéhez, azóta is látszik rajta közelről. Ezért még véletlenül se érj a hátsó részhez! Jó cuccnak tűnik, elég vastag(nak látszik), de érzékel vele rendesen a teló. A gorilla üveg mellet ez már csak extra bebiztosítás.
-
janaman01
addikt
nagyon szivesen , örülök , hogy megoldódott a problematika
azt hiszem mondhatom, hogy én használom legrégebben ezt a telót, és mióta megvan egyszer volt hogy nem értek el, ( abban a pillanatban kaptam is sms t a hivásról) és azt is a frissités után csinálta...használom egy ideje már a frissitett rommal, de semmit nem tapasztaltam azon kivül hogy nem voltam elérhető...úgyhogy lehet megy vissza a régi 02.04 es rom..
-
nagyra
tag
Én egy február eleji akcióval rendeltem, Ship out in 40 days (40 napos csomagfeladással), szóval tudtam, hogy akár 40 nap is eltelhet, amíg feladja. Ez végül 36 nap lett. Úgy emlékszem, hogy szerdán kapta meg a csomagot a DHL, az hétfőn ért Angliába, és ott még aznap feladták Fedex-szel és kedden kaptam kézhez.
-
janaman01
addikt
nem is tudom...produkált már levett fényrővel, wifivel ( blogban képek) 7,5 óra kijelzőidőt is....esténként erről nézem a sorozatomat ...30 % nál simán megnézek 3-4 részt ( 40 perc 1 rész) ami inkább szivja az akkut ha rajta van a fényerő, és a 4 G...akkor rendesen belehúz...3-4 óra kijelzőidő....a töltés ......esténként rakom fel mindig, egyszer töltöttem napközben ,de nem emlékszem mennyi volt...nem is nagyon érdekel ez a része
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest