- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kchris78 #250 üzenetére
Köszi az infót, akkor az air is beáll a subnoti-jelöltjeim körébe
Bár egyelőre olcsóbban nézelődöm.
-
kchris78
veterán
válasz
t72killer #249 üzenetére
Natívan. Mindent le lehet gyalulni, semmilyen recovery partíciót sem kell hagyni. Minden szükséges driver benne van a BootCamp csomagban. Az apple CMD gomb meg Windows gombbá avanzsál át
. Mióta Intel procisok a Mac-ek, és EFI BIOS-t támogat a Windows ezt meg lehet tenni - ha meg nem lenne Mac BootCamp driver csomag akkor is össze lehetne szedegetni hogy milyen HW elemek vannak a gépben, elvégre nincs igazán Apple cucc benne... max a billentyűzetes Fn+.. gombok.
-
-
kchris78
veterán
én nagyon vacillálok hogy MacBook Air 11"-omon (i5, 64GB SSD) ezt használjam vagy az OSX-et. OSX brutálgyorsan bebootol, mint a Win8 csak ott nem kell várni míg ténylegesen elindul a gép, nemcsak a kirakat jelenik meg. Viszont annak több memória kell, mert csak 64bites van már belőle és a gépemben sajna 2GB van csak, és a Win8 ebben (1GB a minimum, meg van 32bites ami megintcsak kevesebbet igényel) takarékosabb... Szerintetek?
-
Tyca
senior tag
hd4000-hez nincs win8-as Catalyst egyáltalán, itt kezdődik a baj (legalábbis Ati oldaláról nem érhető el)...a CCC-t valamelyik régebbiből fel bírtam rakni, de nem indult el, mert nem talált betölthető modult, vagy valami ilyesmi. Nyilván, mert maga a Catalyst video driver nincs fent...
-
azbest
félisten
-
Tyca
senior tag
Az Ati úgy döntött, hogy csak a HD5000 széria és az e fölötti kártyákhoz ad ki Catalyst driver csomagot win8-hoz...az addig oké, hogy az OS alapból is felismeri és fel is rak valamilyen drivert régebbi Ati-khoz is, de pl a Catalyst Control Center nem megy fel és nem is rakható fel külön
legalábbis nekem nem ment 4850-nel
-
-
-
K.Zsolti
tag
Hát igen, ez olyan "a kirakat villámgyorsan elkészült, de bent a termékre azért várni kell"
Ettől függetlenül nekem gyorsabbnak, pörgősebbnek tűnt mint a win7, teszem azt pl. corel video studioban a sebesség növekedés szemmel látható volt. Hogy aztán majd esetleg a játékok stb. mit mutatnak azt még nem tudom. A napi használatos programjaimból ítéltem
-
premete
veterán
válasz
K.Zsolti #233 üzenetére
Érdekes a (látszólag) villámgyors bootidő is. Kivettem a jelszókérést, hogy azzal se teljen idő, így a csempe felület tényleg pár másodperc után ott van; viszont ránézve az eszközökre, semmi sincs betöltve, annak kell kb. kétszerannyi idő, mint a csempék megjelenítéséhez.
a Chrome se teljes, ha csempéről van indítva. sőt, külön be kell jelentkezni a csempén és a desktopon, ami megint nem egy kényelmi ficsör. -
K.Zsolti
tag
Sajnos aksi időben meg mobil net témában nem tudok nyilatkozni, mert asztalin teszteltem kábeles nettel. De amint lesz kapacitásom meg fogom tenni laptopon is és akkor e téren is lesz tapasztalat.
A butítós dolog meg az ő szegénységüket tükrözi, én eddig se nagyon használtam böngészésre ms terméket
-
premete
veterán
válasz
K.Zsolti #231 üzenetére
Nálam csak 1 dologban volt gyorsabb: akkumerülésben.
Értelemszerűen ugyanabban a szoftverkörnyezetben nézve, mint a w7-et.
Az már csak hab a tortán, hogy mobilnetről nem lehet telepíteni 2012-ben; ezt már a legtöbb linux/android is tudja alapból, de a windows a modem driverek telepítésekor közli, hogy előtte kell neki a .net framework, és töltsed le (mivel, a f@szommal?)
Azt sem értem, miért kellett a "csempés" böngészőt annyira lebutítani, hogy egy beágyazott videót se játsszon le? -
K.Zsolti
tag
Nekem nagyon bejöttek az első tesztek, sokkal gyorsabb mint a win7. Vannak dolgok amit szokni kell alatta, mert kell és kész. Mondjuk talán lehetne egy kevésbé érintő képernyő barát verzió is, ezek a csempék nagyon oda valók inkább.
-
kchris78
veterán
válasz
t72killer #228 üzenetére
én is valami ilyesmit gyanítok.
a másik a Win8-ról: teljesen elképzelhetőnek tartom azt is hogy a HW támogatással valami gubanc van, nekem az RTM előtti egyik verzió sem ismerte fel az USB mobilnetemet (ZTE MF637). Csak a benne lévő CD-t... és ami a legidegesítőbb hogy nem driver kérdése mert a device managerben ismeretlen eszközként sem jelenik meg tehát hiába van driver ha fel sem ismeri...
-
-
-
free8
csendes tag
én kipróbáltam nekem az akksi idő majd 40 perccel többet bír , mint win 7 alatt egy dell 1555 ön
-
RBJ
addikt
Nem tudom, hogy volt e már itt hír, hogy itt is alkalmazható a rearm parancs és még 90 nap ra meglehett majd hosszabítani a végén.
Nincs más dolgunk, mint a 90 nap leteltével a Parancssori ablakba Adminisztrátori jogokkal írjuk be:
slmgr /rearm -
BlackPriest
őstag
én eddig nagyon keveset tudtam foglalkozni vele:
- asztal gyorsan megvolt, sajátgép kirak, onnantól kb minden fontos rendszer beállítást el lehet érni.
- driver nem kellett, mindent felismert, bár én éflek az ilyen dolgoktól, nem véletlen van gyártói driver.
- bekapcsolás félelmetesen gyors vinyóról is (mondjuk nekem billentyűzetről is bekapcsolt, holott előtte tutira power-off-ot nyomtam és a biosban nincs beállítva, hogy klaviról bekapcsoljon)
- a csempék viszon rettenetesek. mintha painttel rajzolták volna őket. az aero szerintem visszafogottan látványos, de ez a csempe téma, szánalmas azt nem néztem mennyire lehet összerántani (ha lehet) a csempék méretét, de ha nagyon, akkor elmennek ikonnak -
Heller2
aktív tag
-
TA68
őstag
Egy napi használat után én is ledúrtam a gépről.
2012-ben visszahozták a 2D megjelenést ?.....(Win 98 grafika) Ha a Win 7 grafikáját lebutítom Win 8 szintűre, az is sokkal gyorsabb lesz!
-
Tyca
senior tag
aki próbálta már: Java applet-eket el lehet indítani valahogy? Én a cib bank internetes alkalmazását próbáltam, a firefox azt írta ki, hogy : "Az Ön böngészője nem támogatja a Java kisalkalmazások futtatását." A legfrissebb java természetesen telepítve. Az Internet explorer-ből sem indult el...
Ami tetszett:
-Beépített ISO mountolási lehetőség (Daemon tools és társai helyett)
-Házimozi erősítőm nem tudja a DTS-t dekódolni, ezért win7-alatt AC3Filter progival kell megoldani, hogy PCM jel menjen ki az S/PDIF-en, win8 ezt magától, szó nélkül megcsinálja -
Воланд
titán
ize, win7-win8 eseten semmifele mentes, visszaallitas, dvd-s, parancssoros javitas nem kell. ha win7 alatt igy nez ki a rendszerinditas (szerk.: a lemezkezelo meg valahogy igy, de persze lehet kulon lemezen is a ket rendszer), akkor csak alapertelmezette kell tenni a win7-et, a win8-ra vonatkozo reszt meg torolni kell.
-
premete
veterán
válasz
Dark Archon #213 üzenetére
Nem kell egyetem az mbr mentéséhez és visszaállításához; jó hogy nem azt javaslod, hogy aki ki akarja próbálni, vegyen még egy notebookot, vagy tabletet.
-
-
szilasz007
aktív tag
Most mondjam az, hogy a Windows Vista és 7 esetében ez sikerült? Ultimate megléte esetén, azt a nyelvett szedted le hozzá Updateről, amelyiket akarod.
Mondjuk 8-ban ezt nem néztem, mert nem érdekelt. Angol nyelvű rendszert szoktam használni, mert szeretem az egységességet minden más programmal.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Drenadar #204 üzenetére
Szia, ha a sima Win7-es particiód érintetlen, akkor müködni fog.
Az egyedüli dolog, ami kelleni fog egy Win7-es telepítő amiről majd kell indítanod egy recoveryt bootoláskor, mert a Win8 frissíti az a 100 Megás boot particiót és alapból nem veszi fel a régi 7-es particiódat. Recoveryvel szépen viszateszi a 7-es bootloadert és megtalálja a Win7-es telepítésedet. Nálam ennyi volt az össz probléma miután visszamásoltam a régi rendszerem. (Ja bocs, meg még annyi, hogy rajta volt a listán 2x.. Egy az SSD-n, amit visszamásoltam, és 1 a winyóról, ahova eltettem. Könnyen rálehetett jönni, melyik-melyik :p). aztán EasyBCD-vel könnyen töröltem a másodikat a listából. -
majom2
senior tag
azért az valahol elég szánalmas, hogy 2012ben még mindig ott tartunk, hogy különböző nyelvi változatokat adnak ki a világ vezető desktop OS-éből. mennyivel egyszerűbb lenne egy egységes OS-t kiadni, ahol használat közben választod ki ill módosítod a nyelvet... és akkor az office-ról és a többiekről még nem is beszéltem. másnak ez sikerült, talán egyszer nekik is fog.
-
Drenadar
veterán
szörnyen idegesítő... ez a win8
ha nem gondolom nem elég csak letörölnöm a partícióról mert a win7 nem fog bebootolni igaz?
-
tomab04a
aktív tag
Real Trill Music edition:MR. Busta szól a háttérben
-
válasz
->Raizen<- #201 üzenetére
Próbáltam guglizni akkuidő tesztek után, de allgemeine sunyítás van. Játékokat tucatjára tesztelnek (mintha normális esetben olyan sokat számítana az OS egy játéknál), de akksiidőről semmi. Ha kijön még 2 drivergeneráció (intel grafika+wifi ill. nvidia optimus), akkor csinálok egy tesztet.
-
->Raizen<-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest