- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
a nem végleges változatban itt találtam meg:
metró felületen a settings - change pc settings -> general -> language preferences
ekkor átvált a hagyományos nézetre
ott felsorolja milyen nyelvek vannak felrakva, nekem a magyart mutatja (magyar billentyűzet és formátumok) - options mellette - ott keresgél, hogy display language van -e, de ehhez a verzióhoz még nem találja a magyart.Jó egyszerű, ezért szeretjük a metrót.
-
-
azbest
félisten
Csak egy féle nyelvi csomag van mellette, de win8-ból is van x86 és x64. Nem véletlenül nem használtam harmadik féltől származó programot.
A hírbeli mennyiségi licenszes win8 biztosan engedi bármelyik nyelv használatát alapból, a next-next-finnish után csak át kell állítani a vezérlőpultban. A normál licenszes rtm változat pedig, _ha_ jól hallottam nem tartalmaz már olyan megkötést, mint a korábbi windows-ok, így azokon is lehet váltogatni a nyelveket. Igaz csak telepítés után, de a beépített megoldás biztosan megfelelő eredményt hoz, míg a külső belepiszkálás esetén nem tudni mibe nyúl bele és mi marad ki. A leírásomban szereplő megoldás esetén is az utólagos váltás az ajánlottabb, míg a telepítő lemez módosítása a rendszergazdák számára lehet hasznos, akik feltételezhetően már tudják mit csinálnak. De ez már nem kötődik ehhez a témához.
-
azbest
félisten
Nem egészen így működik. Minden windows verziónak (x86/x64, vista sp1/sp1/sp2, win7 sp0 /sp1) a hozzá való lp.cab kell, nem lehet cserélgetni. Nem külső tool-okkal csináltam a nyelv váltását, hanem a beépített lehetőségeket használtam.
Nem úgy volt, hogy Win8 alatt már nem kötik meg a nyelvek váltogatását a kisebb verziókban sem? Majd hamarosan elérhető lesz msdnaa-n, és akkor megnézem hogyan működik a nyelvváltás Win8 alatt.
-
azbest
félisten
Internet exporerrel töltötted le az iso-t gondolom, aminek van egy olyan érdekes
hibájatulajdonsága, hogy ha elfogy a szabad hely ott ahol a cache mappa van, akkor a darab fájlra mondja hogy készen van és letöltődött. Ismételt letöltéskor megint ezt a cache-beli sérült iso-t fogja lemásolni. Töröld a böngésző előzményeit, legyen elég hely a rendszer partición is és töltsd el újra.Van az ms-nek egy toolja arra, hogy az újabb windows változatók telepítőjét pendrivera -tegye: [link]
-
azbest
félisten
Otthonra sem kis cégnél nem fogsz mennyiségi licenszes windowst rakni. Ha majd kijön a normál licenszes változat, akkor gondolom az is 30 napig megy aktiválás nélkül és lehet próbálgatni. Ezzel kapcsolatban csak annyi probléma szokott lenni, hogy a bsa bullshit riogat a letöltés miatt, pedig gyárilag benne van a 30 napos próba lehetősége, másrészt azt hiszem az ms nem szokta csak úgy kitenni, hogy bárki letölthesse, hanem msdn vagy msdnaa fiók kell az iso hivatalos helyről való letöltéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lexus, Toyota topik
- Garmin topik
- Google Chrome
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest