Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
szilasz007 #191 üzenetére
Nagyjából egyetértek, nekem is hasonlóak a tapasztalataim, pár kiegészítés (w8 enterprise trial hu, 64 bit, és W7 ultimate 64 bit hu, sp1, a gép ugyanaz: Dell Latitude E6320, i5 2540, 8 GB ddr3, samsung 830 ssd, dell 5550 mobilnet):
- nem vagyok benne biztos, hogy elég a windows 8-nak a 8 GB, nálam 19 GB szabad helynél közölte, hogy legalább 25 GB kell neki, és a telepítő kilépett. Végül a kész rendszer 22 GB lett, több, mint windows 7-nél.
- bootidő rövidebb a csempéig, de a desktop akkor még nincs kész
- akkuidő ugyanott, ugyanazzal a mobilnettel, ugyanazokkal a futó programokkal ~1 órával rövidebb windows 8 alatt, mint windows7 esetén (~5 óra, illetve 6 óra)
- csempéről a böngésző még a beágyazott videókat sem nyitja meg, átküld a desktop böngészőhöz (de legalább jelzi)
Szerencsére nekem ott volt az ssd-n a w7 partició mentés, azt visszatette az Acronis 3 perc alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest