- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
hd4000-hez nincs win8-as Catalyst egyáltalán, itt kezdődik a baj (legalábbis Ati oldaláról nem érhető el)...a CCC-t valamelyik régebbiből fel bírtam rakni, de nem indult el, mert nem talált betölthető modult, vagy valami ilyesmi. Nyilván, mert maga a Catalyst video driver nincs fent...
-
Воланд
titán
"A normál licenszes rtm változat pedig, _ha_ jól hallottam nem tartalmaz már olyan megkötést, mint a korábbi windows-ok, így azokon is lehet váltogatni a nyelveket."
jol hallottad, csak valoszinuleg a nyelvi csomagok nem erhetoek meg el.
(#176) Bator92: augusztus 25
(#178) Heller2: win gomb + w lenyom, advanced startup bepotyog, enter, restart now. uefi eseten a troubleshoot --> advanced options resz alatt kell lennie az uefi firmware settings menupontnak.
-
premete
veterán
Mindkettőn kipróbáltam, a trialon is, azért töltöttem fel a windows8-hoz, telepítettem is mindkettőt, és működött, ezért mertem ajánlani. Főleg azért, mert az angolul kevésbé tudóknak a kedve is elmehet a rendszertől, ha a telepítés közbeni információkat nem értik, mint például az egérmanővereket. Sajnos, a komplett magyar iso-t nem nagyon tudnám feltölteni mobilnetről, de szerintem a korábban linkelt csomaggal bárki tudja módosítani a nyelvet, illetve telepítés után én nem találtam update-megoldást, sem a mennyiségi licenszes pro-ban, sem az Enterprise-ban, sem a trialban.
Azután sem, hogy kms-szerverrel aktiváltam pusztán tesztelési célzattal.
Nem akartam kétségbe vonni a profi leírásodat, csak egyszerűbb módszerre leltem, amit gondoltam megosztok, több szem többet lát alapon. -
premete
veterán
Összeraktam egy csomagot a windows8 telepítés előtti magyarításához és kiírásához
Erre írod, hogy: Nem egészen így működik. Minden windows verziónak (x86/x64, vista sp1/sp1/sp2, win7 sp0 /sp1) a hozzá való lp.cab kell, nem lehet cserélgetni.Hol írtam, hogy ez a csomag jó a többihez?
Itt van a Windows Language Pack Integrator 1.3
Kompatibilitás: Windows 7 Windows 8 és Vista
Windows 8, 7 és Vista. nyelvi csomagok integrálásához
Konvertálja a nyelvi csomagokat (exe-t cab-bá)
Letölti a Windows nyelvi csomagokat
ISO-t készít
Működik, és a leírásoddal ellentétben nem kell ~ 2 GB-ot letölteni, bocs, hogy szóltam.
Biztosan hasznos lesz másoknak. -
premete
veterán
Összeraktam egy csomagot a windows8 telepítés előtti magyarításához és kiírásához:
Benne van a nyelvi csomag is, ~40 MB az egész, és egyszerű, mint a faék, windows vista-w7-w8-ra jó, ha gondolod, a profin megírt w7-es cikkedhez felhasználhatnád.
Tartalma:
1, WinAIO Maker Professional: ezzel tudjuk az iso-t bemásolni a gépre, kibontani egy könyvtárba (ez kell az LP integrátornak), majd a magyar nyelv beletétele után visszacsomagolni iso-ba. Ne ezzel írjuk ki usb-re (drivereket hiányolhat telepítéskor), hanem majd a 3. pontban szereplő cuccal!!!
2, Language Pack Integrator: ezzel tesszük bele a kívánt nyelv(ek)et.
3, Windows7-USB-DVD-tool: ezzel írjuk ki dvd-re, vagy pendrive-ra (pendrive-okról gyorsabban települ általában).
4, Telepitéskor válasszuk a kívánt nyelvet (ha beletettük)..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest