- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
K.Zsolti #233 üzenetére
Érdekes a (látszólag) villámgyors bootidő is. Kivettem a jelszókérést, hogy azzal se teljen idő, így a csempe felület tényleg pár másodperc után ott van; viszont ránézve az eszközökre, semmi sincs betöltve, annak kell kb. kétszerannyi idő, mint a csempék megjelenítéséhez.
a Chrome se teljes, ha csempéről van indítva. sőt, külön be kell jelentkezni a csempén és a desktopon, ami megint nem egy kényelmi ficsör. -
premete
veterán
válasz
K.Zsolti #231 üzenetére
Nálam csak 1 dologban volt gyorsabb: akkumerülésben.
Értelemszerűen ugyanabban a szoftverkörnyezetben nézve, mint a w7-et.
Az már csak hab a tortán, hogy mobilnetről nem lehet telepíteni 2012-ben; ezt már a legtöbb linux/android is tudja alapból, de a windows a modem driverek telepítésekor közli, hogy előtte kell neki a .net framework, és töltsed le (mivel, a f@szommal?)
Azt sem értem, miért kellett a "csempés" böngészőt annyira lebutítani, hogy egy beágyazott videót se játsszon le? -
premete
veterán
válasz
Dark Archon #213 üzenetére
Nem kell egyetem az mbr mentéséhez és visszaállításához; jó hogy nem azt javaslod, hogy aki ki akarja próbálni, vegyen még egy notebookot, vagy tabletet.
-
premete
veterán
válasz
szilasz007 #191 üzenetére
Nagyjából egyetértek, nekem is hasonlóak a tapasztalataim, pár kiegészítés (w8 enterprise trial hu, 64 bit, és W7 ultimate 64 bit hu, sp1, a gép ugyanaz: Dell Latitude E6320, i5 2540, 8 GB ddr3, samsung 830 ssd, dell 5550 mobilnet):
- nem vagyok benne biztos, hogy elég a windows 8-nak a 8 GB, nálam 19 GB szabad helynél közölte, hogy legalább 25 GB kell neki, és a telepítő kilépett. Végül a kész rendszer 22 GB lett, több, mint windows 7-nél.
- bootidő rövidebb a csempéig, de a desktop akkor még nincs kész
- akkuidő ugyanott, ugyanazzal a mobilnettel, ugyanazokkal a futó programokkal ~1 órával rövidebb windows 8 alatt, mint windows7 esetén (~5 óra, illetve 6 óra)
- csempéről a böngésző még a beágyazott videókat sem nyitja meg, átküld a desktop böngészőhöz (de legalább jelzi)
Szerencsére nekem ott volt az ssd-n a w7 partició mentés, azt visszatette az Acronis 3 perc alatt. -
premete
veterán
Mindkettőn kipróbáltam, a trialon is, azért töltöttem fel a windows8-hoz, telepítettem is mindkettőt, és működött, ezért mertem ajánlani. Főleg azért, mert az angolul kevésbé tudóknak a kedve is elmehet a rendszertől, ha a telepítés közbeni információkat nem értik, mint például az egérmanővereket. Sajnos, a komplett magyar iso-t nem nagyon tudnám feltölteni mobilnetről, de szerintem a korábban linkelt csomaggal bárki tudja módosítani a nyelvet, illetve telepítés után én nem találtam update-megoldást, sem a mennyiségi licenszes pro-ban, sem az Enterprise-ban, sem a trialban.
Azután sem, hogy kms-szerverrel aktiváltam pusztán tesztelési célzattal.
Nem akartam kétségbe vonni a profi leírásodat, csak egyszerűbb módszerre leltem, amit gondoltam megosztok, több szem többet lát alapon. -
premete
veterán
Összeraktam egy csomagot a windows8 telepítés előtti magyarításához és kiírásához
Erre írod, hogy: Nem egészen így működik. Minden windows verziónak (x86/x64, vista sp1/sp1/sp2, win7 sp0 /sp1) a hozzá való lp.cab kell, nem lehet cserélgetni.Hol írtam, hogy ez a csomag jó a többihez?
Itt van a Windows Language Pack Integrator 1.3
Kompatibilitás: Windows 7 Windows 8 és Vista
Windows 8, 7 és Vista. nyelvi csomagok integrálásához
Konvertálja a nyelvi csomagokat (exe-t cab-bá)
Letölti a Windows nyelvi csomagokat
ISO-t készít
Működik, és a leírásoddal ellentétben nem kell ~ 2 GB-ot letölteni, bocs, hogy szóltam.
Biztosan hasznos lesz másoknak. -
premete
veterán
Összeraktam egy csomagot a windows8 telepítés előtti magyarításához és kiírásához:
Benne van a nyelvi csomag is, ~40 MB az egész, és egyszerű, mint a faék, windows vista-w7-w8-ra jó, ha gondolod, a profin megírt w7-es cikkedhez felhasználhatnád.
Tartalma:
1, WinAIO Maker Professional: ezzel tudjuk az iso-t bemásolni a gépre, kibontani egy könyvtárba (ez kell az LP integrátornak), majd a magyar nyelv beletétele után visszacsomagolni iso-ba. Ne ezzel írjuk ki usb-re (drivereket hiányolhat telepítéskor), hanem majd a 3. pontban szereplő cuccal!!!
2, Language Pack Integrator: ezzel tesszük bele a kívánt nyelv(ek)et.
3, Windows7-USB-DVD-tool: ezzel írjuk ki dvd-re, vagy pendrive-ra (pendrive-okról gyorsabban települ általában).
4, Telepitéskor válasszuk a kívánt nyelvet (ha beletettük).. -
premete
veterán
válasz
walkmanboy #142 üzenetére
Én már magyarul is telepítettem, előtte beletettem a magyar nyelvet a telepítő csomagba, utána írtam ki pendrájvra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- One mobilszolgáltatások
- Mazda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest