- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kchris78 #250 üzenetére
Köszi az infót, akkor az air is beáll a subnoti-jelöltjeim körébe
Bár egyelőre olcsóbban nézelődöm.
-
-
-
-
-
-
válasz
->Raizen<- #201 üzenetére
Próbáltam guglizni akkuidő tesztek után, de allgemeine sunyítás van. Játékokat tucatjára tesztelnek (mintha normális esetben olyan sokat számítana az OS egy játéknál), de akksiidőről semmi. Ha kijön még 2 drivergeneráció (intel grafika+wifi ill. nvidia optimus), akkor csinálok egy tesztet.
-
Valami nem stimmel azzal a helyigénnyel akkor. Nekem a windows könyvtár 11 gigás, ezenkívül a users mappa említendő meg a maga 900 megájával. Nekemis intel hd3k van, eddig egy db végleges drivert szültek, lesz az még jobb is
(amúgy az intel download centerben a win8 még nem választható OS, én csak külső guglizással találtam meg a drivert)
-
Milyen grafika van a notidban? Lehet, hogy ő a fő akksipusztító. A vga driverekre - főleg az AMD és az intel házatáján, ill gondolom hibrid grafika műfajban is, ráfér még egy kis csiszolás. Én konkrét tesztet nem csináltam, de nekemis az volt az érzésem, hogy a való életben gyengébb az akksiiő 8-as alatt (nvidia gt540m + i7 2670qm noti, samu rc530).
Nekem az angol enterprise tényleg csak kb 10 gigát foglal, a többi page+hiberfile.
Bezárás: lehet parancsikont tenni a tálcára, igaz, én Alt+F4-et használok.
egyelőre várok a kész, optimalizált driverekre, amik nem 3D frekin hajtják a vga-t, amikor a user az asztalon egerészik...
-
válasz
Dark Archon #112 üzenetére
"Arra mondjuk nem jöttem rá, hogy ALT+F4 nélkül hogy lehet bezárni egy Win8 alkalmazást."
Megfogod az egérrel a felső szélét, és egész a képernyő aljáig húzod. Bár lehet, hogy így csak háttérbe kerül és nem lép ki... Különbenis kevesebb macera az Alt+F4, ha nem fogja elég erősen az ember, ált. "kiszökik" az app a kezéből.
-
Min. 2 év. Vista: 2007 tavasz, win7: 2009 ősz (épp most néztem: az enyémet 2010 áprilisában installáltam, jól bírja
) - tetézve ezt azzal, hogy sürgős volt a lépés, mert a vista közellenségnek minősült/az inkompatibilitások, piachoz képest túlzott memóriaigény miatt lejáratódott a brandname.
-
válasz
fordfairlane #95 üzenetére
Nem akarlak se téged, se a tömegeket meggyőzni, nem azért kapom a fizetést. Megosztottság meg mindig van - hisz vki még XP-t használ (és nem csak azért, mert nincs w7-es driver), vki linuxut, win7-et, vistát. Ez így egészséges. Annyit mondok csak, h én (aki pl a vistát kihagytam) bele tudtam szokni az új módiba 1 nap alatt, ez lehet másoknak is sikerül, és nem rohannak rögtön a haverhoz, hogy dúrja már le a windowst ( az átlaguser ui. nem telepít).
-
válasz
fordfairlane #92 üzenetére
Előre sajnálom magam, hogy nem maradtam win98-on... Végülis ott van start menü, és elég biztonságos, ui. vírust sem írnak rá már vagy 10 éve.
-
válasz
fordfairlane #89 üzenetére
Én pl azt szólom, hogy örülök neki, h a következő notimon az lesz. Gyorsabb, biztonságosabb, frissebb. A metrót meg lassan kezdem +szokni.
-
-
-
Úgy vannak vele, hogy aki nem akarja újrarakni, az vegye meg a teljes verziót. Ez vonatkozik a kiscégekre és Veér István kisiparosra is. Amúgy a modern gépek világában 1-5db gép újrarakása nem egy katasztrófa, a rendszernek is jót tesz majd, hogy friss drivereket kap.
Áthidaló lehetőség annak, aki tényleg kipróbálná és utána aktiválná: letölt az ember vhonnan egy érintetlen M$ ISO-t, és azzal 30 napja van aktiválás/vásárlásig. Ekkor nem kell újratelepíteni. Hátrány, hogy ezalatt a 30 nap alatt ott lesz a vízjel. -
Ez mondjuk azt is sejteti az emberrel, hogy ez a próbaverzió mégse annyira teljesértékű... (kihagyhattak opciókat, komponenseket - bár ezt úgy is megtehették volna, hogy aktiválja az ember a vett kulccsal és tölt még mellé egy patchet - csudatudja).
#53: ha esetleg van egy bármilyen XP-d/vistád, akkor 40EUR az OEM win8, Kérdezz utána, hogy frissítéskor cserélhetsz-e lapot, és akkor nem lesz bajod a hardverrel sem. Azt nem tudom, hogy msdnAA-s kulcsra lehet-e "rávásárolni", ha az ember kikerült az oktatási rendszerből.
-
Szimpatikus húzás a M$-től, ha jól értelmezem, 90 napig - csekély 4 ujratelepítéssel jövő őszig teljesértékű enterprise edition (no watermark, personalization megy?) tulaja lehet az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Macska topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest