- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Most mondjam az, hogy a Windows Vista és 7 esetében ez sikerült? Ultimate megléte esetén, azt a nyelvett szedted le hozzá Updateről, amelyiket akarod.
Mondjuk 8-ban ezt nem néztem, mert nem érdekelt. Angol nyelvű rendszert szoktam használni, mert szeretem az egységességet minden más programmal.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Drenadar #204 üzenetére
Szia, ha a sima Win7-es particiód érintetlen, akkor müködni fog.
Az egyedüli dolog, ami kelleni fog egy Win7-es telepítő amiről majd kell indítanod egy recoveryt bootoláskor, mert a Win8 frissíti az a 100 Megás boot particiót és alapból nem veszi fel a régi 7-es particiódat. Recoveryvel szépen viszateszi a 7-es bootloadert és megtalálja a Win7-es telepítésedet. Nálam ennyi volt az össz probléma miután visszamásoltam a régi rendszerem. (Ja bocs, meg még annyi, hogy rajta volt a listán 2x.. Egy az SSD-n, amit visszamásoltam, és 1 a winyóról, ahova eltettem. Könnyen rálehetett jönni, melyik-melyik :p). aztán EasyBCD-vel könnyen töröltem a másodikat a listából. -
szilasz007
aktív tag
Részemről kipróbáltam az RTM-et. Volt fenn a gépemen 4 órát, nyitott akartam lenni, de úgy döntöttem, hogy az "előnyők" nem érnek fell a hátrányok mellé. Miért is?
Csempék. Jelenleg még nincs értelmes csempe. Számomra tőzsdeindex, meg utazási ötletek azok teljesen hasztalanok a gépemen.
A zene-videó páros is csalódás volt. MKV konténert nem támogat, FLAC, OGM-et felejtsed el. Ergó így a filmek nagyjára nem használnám az új felületet / lejátszókat, hanem marad a VLC. És tudom, van WMP alá is FLAC-ot kezelő plugin, meg codecpackokkal is mahinálhattam volna, de ez nem előre lépés. Ideje lenne már MS-nek ezeket gyárilag támogatni, az MKV-t főleg.
Windows Store. Jelenleg még szinte teljesen üres. Se csempe, semmi hasznos. Feltéve, ha érdekel 3 app amivel a máltai híreket olvashatod.
Játékoknál zavart, hogy a pofámba nyomja az XBOX360-as játékokat, köszi, de nincs konzolom és nem is tervezem. Ennek opcionálisnak kellene lenni.
Alkalmazás telepítés után felveszi az alkalmazásokat jobboldalra kis csempének magától. Ez mondjuk jó tudna lenni, de! Az összes unintallt feltette, volt olyan alkalmazás amit kétszer kirakott, meg pl olyan ikonokat is kitett amit nem nagyon szoktam hasznánlni. Ergo ott jöhet az utólagos kézimunka, hogy töröld a nem tetszőt magadtól. Miközbe effektíve ez az újítás semmivel se múlja felül egy parancsikon létrehozását az előző rendszerben. Ja bocs! Ott még elő se kellett hozni a startot hozzá, mert ott volt az asztalon, hmm.. Nagyon hasznos overall.
Pusztán egérrel alig lehet vezérelni. Pl. egy sima paintet csak úgy tudsz elindítani, hogy a keresésnél nézed az alkalmazások listáját.
Játszunk egy kis Borderlandset. 3 perc alatt befagyott a 3D. A gépem talán egy éves és a hivatalos Ati vezérlő hajtotta. Utána gondolom hibernálom. Sikerült is szépen gyorsan. A gond csak az volt, hogy utána nem igazán akart magára találni. Áramtalanítanom kellett, majd utána már képes volt reagálni a pwr gombra.
Számítógép lekapcsolása. KB 4-5 egér klatyogás és nem intuitív. Jobb oldali menü elő, beállítások, ott a kis power embléma, majd kiválasztani amit akarsz.
Mi a lényeg? Jelenleg, szerintem még korai használni. Semmit nem ad hozzá jelen állapotába a felhasználói élményhez, ami miatt érdemes lenne megszokni, átváltani egy jól beállított felépített rendszerről. Ez késöbb talán változhat, mikor neki áll bővülni a bolt és megjelenik pár használható app / csempe. De még talán akkor is.
Ha te nem a beépített eszközöket, appokat szeretnéd használni, ha nem MS eszközöket, formátumokat használsz, akkor sose lesz boldog az élet, mert mindig ott lesz a rengeted számodra hasztalan helyfoglaló, és mindig visszafogsz váltani a desktopra, hogy a neked megfelelő alkalmazásokkal dolgozz és így a Metro felület az inkább lesz egy zavaró második réteg, mint valami hasznos újdonság.
Talán pozítívum azaz, hogy 8 giga kell neki helyileg, és gyorsan felmegy. Szerintem majd újra megnézem december körül, mikor jobban beindult körülette az élet. Hátha akkor már értékelhető lesz. Viszont jelenleg szépen visszaraktam a bejáratott 7-es particiómat, mert értelmét nem láttam így, hogy semmi nyereség mellé újra feltelepítsek és beállítsak mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest