- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tegnap kipróbáltam az RTM-et, kicsit megváltozott a véleményem. Végre felhívja a figyelmet telepítéskor, hogy az egérrel a sarkokban érdemes matatni, valamint ki lehet pakolni a rendszereszközöket is a csempére. Toltam is egy kis Darksiders-t, érzésre ua. gyors, persze nem csoda, 2 éves játék, mérvadónak nem az
Ha az ember rájön, hogy mi hol van, tényleg nem is hiányzik a Start menü, csak ki kell "tűzni" a gyakrabban használt funkciókat a falra. Szóval még jó is lehet, más kérdés, hogy nem fogok tudni váltani egy darabig(?) az Autodesk programjaim miatt. Arra mondjuk nem jöttem rá, hogy ALT+F4 nélkül hogy lehet bezárni egy Win8 alkalmazást.
Egyéb konklúzió: az RP nem frissíthető RTM-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest