Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
K.Zsolti
tag
Hát igen, ez olyan "a kirakat villámgyorsan elkészült, de bent a termékre azért várni kell"
Ettől függetlenül nekem gyorsabbnak, pörgősebbnek tűnt mint a win7, teszem azt pl. corel video studioban a sebesség növekedés szemmel látható volt. Hogy aztán majd esetleg a játékok stb. mit mutatnak azt még nem tudom. A napi használatos programjaimból ítéltem
-
K.Zsolti
tag
Sajnos aksi időben meg mobil net témában nem tudok nyilatkozni, mert asztalin teszteltem kábeles nettel. De amint lesz kapacitásom meg fogom tenni laptopon is és akkor e téren is lesz tapasztalat.
A butítós dolog meg az ő szegénységüket tükrözi, én eddig se nagyon használtam böngészésre ms terméket
-
Воланд
titán
ize, win7-win8 eseten semmifele mentes, visszaallitas, dvd-s, parancssoros javitas nem kell. ha win7 alatt igy nez ki a rendszerinditas (szerk.: a lemezkezelo meg valahogy igy, de persze lehet kulon lemezen is a ket rendszer), akkor csak alapertelmezette kell tenni a win7-et, a win8-ra vonatkozo reszt meg torolni kell.
-
Valami nem stimmel azzal a helyigénnyel akkor. Nekem a windows könyvtár 11 gigás, ezenkívül a users mappa említendő meg a maga 900 megájával. Nekemis intel hd3k van, eddig egy db végleges drivert szültek, lesz az még jobb is
(amúgy az intel download centerben a win8 még nem választható OS, én csak külső guglizással találtam meg a drivert)
-
Milyen grafika van a notidban? Lehet, hogy ő a fő akksipusztító. A vga driverekre - főleg az AMD és az intel házatáján, ill gondolom hibrid grafika műfajban is, ráfér még egy kis csiszolás. Én konkrét tesztet nem csináltam, de nekemis az volt az érzésem, hogy a való életben gyengébb az akksiiő 8-as alatt (nvidia gt540m + i7 2670qm noti, samu rc530).
Nekem az angol enterprise tényleg csak kb 10 gigát foglal, a többi page+hiberfile.
Bezárás: lehet parancsikont tenni a tálcára, igaz, én Alt+F4-et használok.
egyelőre várok a kész, optimalizált driverekre, amik nem 3D frekin hajtják a vga-t, amikor a user az asztalon egerészik...
-
Armahun
addikt
Nem sikerült, folyton a store-ral baszogat.
Az aerot sem sikerült életre kelteni. Találtam több módszeri is, de egyik sem működik.Más:
Hetes mellé tettem fel külön merevlemezre.
Egyszer az egyiket indítom, egyszer a másikat, de egymás ellen akarják ellenűrizni a konzisztenciát és átindexelgetni a merevlemezeket.
Ezzel lehet kezdeni valamit? -
azbest
félisten
a nem végleges változatban itt találtam meg:
metró felületen a settings - change pc settings -> general -> language preferences
ekkor átvált a hagyományos nézetre
ott felsorolja milyen nyelvek vannak felrakva, nekem a magyart mutatja (magyar billentyűzet és formátumok) - options mellette - ott keresgél, hogy display language van -e, de ehhez a verzióhoz még nem találja a magyart.Jó egyszerű, ezért szeretjük a metrót.
-
azbest
félisten
Csak egy féle nyelvi csomag van mellette, de win8-ból is van x86 és x64. Nem véletlenül nem használtam harmadik féltől származó programot.
A hírbeli mennyiségi licenszes win8 biztosan engedi bármelyik nyelv használatát alapból, a next-next-finnish után csak át kell állítani a vezérlőpultban. A normál licenszes rtm változat pedig, _ha_ jól hallottam nem tartalmaz már olyan megkötést, mint a korábbi windows-ok, így azokon is lehet váltogatni a nyelveket. Igaz csak telepítés után, de a beépített megoldás biztosan megfelelő eredményt hoz, míg a külső belepiszkálás esetén nem tudni mibe nyúl bele és mi marad ki. A leírásomban szereplő megoldás esetén is az utólagos váltás az ajánlottabb, míg a telepítő lemez módosítása a rendszergazdák számára lehet hasznos, akik feltételezhetően már tudják mit csinálnak. De ez már nem kötődik ehhez a témához.
-
azbest
félisten
Nem egészen így működik. Minden windows verziónak (x86/x64, vista sp1/sp1/sp2, win7 sp0 /sp1) a hozzá való lp.cab kell, nem lehet cserélgetni. Nem külső tool-okkal csináltam a nyelv váltását, hanem a beépített lehetőségeket használtam.
Nem úgy volt, hogy Win8 alatt már nem kötik meg a nyelvek váltogatását a kisebb verziókban sem? Majd hamarosan elérhető lesz msdnaa-n, és akkor megnézem hogyan működik a nyelvváltás Win8 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest