- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hungobungo #113 üzenetére
Megkukkoltam, ha este lesz rá időm, megpróbálom!
-
válasz
tobias88888 #108 üzenetére
Ha találsz rá CWM Recovery-ből frissíthető rom-ot, akkor nem hiszem, hogy probléma lenne...
-
A CWM-es backupodat vissza fogod tudni rakni, azzal nem lesz gond!
A root-ot pedig az eredeti rom tartalmazza és szerintem a JBART azzal nem csinál semmit. (Tehát igen, megmarad a root.)
FlickAir: mivel a JBART nem root-oló program, így az eléggé nyilvánvaló, hogy egy root nélküli rom-ot nem fog root-oltá tenni!
arfer: Igen, sajna én is erre a Kitchen-es dologra találtam rá. És valóban eléggé bonyinak tűnik...
-
Látom javítottad a kommentedet...
A cikk írója szerintem egész jól leírta a folyamatot, de valahogy nem túl egyértelmű az elején. (Legalábbis szerintem.)
Ugye ki van hangsúlyozva a CWM fontossága, hogy ilyen szupi, meg minden, de annó (pár napja
) nekem elsőre nem jött át, hogy gyakorlatilag CWM flashable rom-okat tud csak magyarítani! (Oké, értem én, hogy lehet bűvészkedni a TAR-os mentésekkel, de nekem az sem jött össze.)
Szóval az elején valahogy "direktbe" le kellene írni, hogy mindenképp olyan rom magyarosításáról szól a cikk, amit a CWM Recovery-n keresztül kell felrakni, és nem azzal készített. (Ugye ez egy eléggé kényelmes dolog lenne: csinálok egy backup-ot a droid-ról, meg JBART-ozom, aztán visszasütöm.)
-
válasz
hungobungo #92 üzenetére
Mennyi ideig szokott tartani a magyar belepumpálása?
A helyzet: van egy CWM-mel felrakható rom-om (zip), ez ugye tartalmazza az updater-sript-et is... Erre eresztettem rá a JBart-ot. Igazából error-t nem írt... Viszont ezt írja:
[22.05.2013 15:40:56] I: Repository downloaded and unpacked successfully
[22.05.2013 15:40:56] I: Installing jBART framework files...
[22.05.2013 15:40:56] I: Framework installed to: D:\jBART-master\data\res_if\2.apk
[22.05.2013 15:40:56] I: Framework installed to: D:\jBART-master\data\res_if\3.apk
[22.05.2013 15:40:56] I: Framework installed to: D:\jBART-master\data\res_if\4.apk
[22.05.2013 15:40:56] I: Framework installed to: D:\jBART-master\data\res_if\5.apk
[22.05.2013 15:40:56] I: Installing ROM framework files...Namost 15:54 van és még mindig 0%...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest