- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiapek
csendes tag
válasz
hungobungo #581 üzenetére
"az elkészült zip csomagot telepíti nem csak az apk-kat"
Az aromás telepítésre gondolsz? Megcsináltam, természetesen a jbart be volt állítva magyarra. Most megcsináltam mégegyszer egy wipe/factory reset mellett. Továbbra sincs magyar nyelv. Egyedül az android keyboard stopped working-et kapom.
-
imiapek
csendes tag
válasz
hungobungo #577 üzenetére
Én értem, de rendszer szinten nincs magyar nyelv. Ezek szerint a jBart csak az app-okon végez változtatást?
-
imiapek
csendes tag
válasz
hungobungo #574 üzenetére
Nem.
-
imiapek
csendes tag
válasz
hungobungo #571 üzenetére
A leírásod alapján mentem végig, a jbart-olt system/* könyvtárakból csak az apk-kat másoltam be a "könyvtárakba", végigment az aroma installer, indításnál update-elt, de ugyanúgy angol volt minden és nem is volt választható a magyar nyelv.
Külön kellett volna törölni?
-
imiapek
csendes tag
Sziasztok!
Egy Hummer H5-el küszködök az egyik barátomnak rendeltük, de a leírással ellentétben nincs magyar nyelv, a gyártó nem segít, Ő meg nem tud angolul.
CWM-el elkészült a backup, a system.ext4.tar mappát kicsomagoltam, majd zippeltem a jbart-nak, az elkészült zip-et beletettem a system.ext4.tar-ba, restore-nál viszont leáll /system-nél hibával. Már több féleképpen próbálkoztam, a gyanúm, hogy a jbart-nál hibázok valamit, de már kezd elfogyni a türelmem, viszont neki sem akarok "csalódást" okozni.
Tudna valaki segíteni a jbart-os fordításban segíteni és a system.ext4.tar-t létrehozni?
Itt érhető el a CWM-es mentés!
Üdv, imiapek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest