- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Hát generálj neki md5-öt, pl. Total commanderrel is lehet, ha jól emlékszem.
1.
Az im fájlok kijelölése totalcommanderrel, majd fájl menü -> checksum létrehozása (vagy ilyesmi)2.
md5 bepipálása3.
MÉG NINCS KÉSZ!4.
megnézed a módosított fájl új md5 értékét, és felülírod a nandroid.md5 fájlban a régit.5.
Mehet a visszaállítás. -
törölt tag
Neked sem megy az a 2 app?
Már nem izgat annyira a naptárkérdés, de az viszont bosszant, hogy az időjárás kizárólag kínai városokat hajlandó megtalálni. A MIUI V5-ben a 4.2.14-es verzióban ez hibátlanul működik, de csak abban. Gondoltam belenézek a MIUI verzióba, hátha van valamiben valami okosság, aztán majd beleszerkesztem a Lewa-ba. De hiába bújom itt már órák óta a MIUI weather app-ot, nem találok benne semmit, ami ilyesmire utalna.
Valakinek hasznos ötlete?
-
4.1.x esetén galery2-t vagy galerygoogle-t keress a camera helyett.
A 4.0.x-es apk elbukik az api vizsgálatkor (ha jól olvastam)A rendszerprogramok a /system/app/ könyvtárban (ha odex-es akkor azzal együtt) szerepelnek és 0644 jogokkal kerülnek felruházásra.
@(#384) hungobungo
Nem baj. Figyelünk egymásra, ezért vagyunk többen. -
domesz
aktív tag
A link elmaradt
Igen így semmi értelme amit írtam, egyébként egy umi x2-höz lévő Miui v5 rom.De közbe már föltettem de csak részben magyar
Ettől függetlenül érdekelne a megoldás. -
törölt tag
Indiant hozzászólása tette fel végül az i-re a pontot. Miután rendesen beállítottam a jBART-ot, mostmár megy az offline fordítás. Az alkalmazások, amikbe eddig nem épült bele a magyar nyelv az pedig azért volt, mert ez a magyarítás nem a 4-es verziószámmal ellátott V5-ös MIUI ROM-hoz készült, hanem gondolom még az előző 3-ashoz és szinte biztos, hogy valami alapvető változás történt a string bejegyzések kapcsán.
A fordításból kidobtam a magyar nyelvhez tartozó xml fájlokat, a values mappából áthúztam az eredetiket, átírtam benne pár apróságot próbaképp és a jBART-al összeraktam a ROM-ot. A változások működnek, úgyhogy holnapután végigmehetek azokon az alkalmazásokon, amik eddig angol nyelvűek maradtak, javíthatom a hibákat, elírásokat és kiegészíthetem, ami még nincs lefordítva.
Természetesen publikussá teszem majd, ha esetleg más is kedvet kapna a MIUI kipróbálásához!
Jó egy hete szenvedek ezzel! Közel álltam már hozzá, hogy hagyjam az egészet, de végül sikerült és azt kell mondjam, megérte ennyit szenvedni vele!
-
törölt tag
Megvannak a framework file-ok. Azokat használtam, amiket kivettem a ROM-ból. Azzal ki tudtam csomagolni, csak vissza nem. Az a 6.apk framework file az a framework-miui-res.apk fájl, az kell neki.
Kérdés ugye, hogy a ROM-ból kiszedett framework fájlok kellenek-e egyáltalán az APKTool-nak.
-
törölt tag
Persze! Csak annyit módosítottam rajta, hogy a /res/values mappában a strings.xlm-ben átírtam az AppLabel és AppIconLabel string-jét Phone-ról Telefonra. De nekem módosítások nélkül sem engedte visszacsomagolni.
Gondoltam ezt módosítom, belerakom a ROM-ba, feldobom a telóra és ha megy, akkor csak a JBART nem cseréli ki, amit kellene. Megcsinálom manuálisan. De ha így sem menne, akkor máshol van a probléma. Ezt próbálom kizárni.
Itt a link!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest