Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsozi56
tag
válasz bluemirage #26475 üzenetére
Az alábbi linkkel nyitható oldalon lévő szimpatikus volt és a töltő áramerősség alapján kompatibilis a telefonommal.
-
Dzsozi56
tag
válasz bluemirage #26472 üzenetére
Köszi a választ!
Jó biztosra menni. Megkérdeztem a győri FirstPhone hivatalos Huawei szervízt, ahol 1 órán belülre, vagyis a helyszínen megvárhatóra mondták az akkumulátor cseréjét.
Nagyon jó ötlet volt a mágneses töltőfej. Meg is rendeltem a Whis weboldalról egy USB-C típust.
-
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
3 éves P9-es mobilom fényképezés indításakor kikapcsol még teljes töltöttség esetén is. Érdemes akkumulátort cserélni? Megoldhatja a problémát?
Köszönettel: Dzsozi56
-
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
Tök laikusként kérdezem! A telefonon értesítést kaptam új verzióra való frissíthetőségre.
Jelenleg EVA-L09C432B386 verzió van (Android 7.0 és EMUI 5.0). Elindíthatom-e B391-re a gyors frissítést kockázatok nélkül? Nem szeretném semmiképp el..ni a telefont, mert nem tudnám visszaállítani!Üdv: Dzsozi
-
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
Huawei P9 telefonom egy gyári ablakos védőtokban pihen. A telefon feloldása ujjlenyomat segítségével történik.
Jelenleg használat után, a tok bezárását követően az időt, a dátumot, a hőmérsékletet, a lépésszámot és a töltöttségi szintet a telefon kb. 9 másodpercig kijelzi, majd a képernyő elsötétül.
Kérdésem: Van-e mód olyan beállításra, hogy a képernyőn ezek az információk (ha akarom) folyamatosan láthatók legyenek? Ha igen, milyen menüben és miket kell beállítani a telefonon?Üdv: dzsozi56
-
Dzsozi56
tag
-
Dzsozi56
tag
Az eredeti kérdéshez még azt fűzném hozzá - nem tudom számít-e -, hogy a telefonom kártyafüggetlen, jelenleg T-mobilos telefonszámmal, dominó csomaggal.
Üdv: Dzsozi56
-
-
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
Abszolút laikus vagyok a mobilok frissítését illetően, de mint sokan én is szívesen kipróbálnám a 7.0-ás Android verziót az EMUI 5.0-val. A net-en találkoztam az alábbi szöveggel:
"2017.01.18. 10.09
A Huawei P9 okostelefonok tulajdonosai kezdhetik figyelni az értesítéseket, ugyanis a gyártó Magyarországon is elindította az Android 7.0 Nougat operációs rendszer és az EMUI 5.0 kezelőfelület kiküldését – a kártyás, a kártyafüggetlen és az EVA-L09 modellre. Az ilyen készülékkel rendelkező felhasználók a HiCare alkalmazásban tudják kiválasztani a frissítést, ami 2,28 GB méretű, emiatt célszerű WiFi-n keresztül letölteni."A HiCare alkalmazásban viszont semmi jele az új verzió telepíthetőségére való jelzésnek! Mikor és hogyan juthatnék hozzá az új kezelőfelülettel rendelkező Android 7.0-ás verziójához teljesen hivatalos úton?
A gépem Android 6.0, EMUI 4.1 EVA-L09C432B170 verzióval rendelkezik jelenleg.
Köszönettel: Dzsozi 56
[ Szerkesztve ]
-
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
Nagyon alapfokú az okostelefonnal kapcsolatos ismeretem, ezért jól jönne egy" telefon guru" segítsége!
A MOBILARENA teszt oldalán a Huawei P9 telefonnal kapcsolatban az alábbi rész olvasható!
"A rendszer nagyjából 8,5 gigabájtot foglal le, és ha a maradék nem lenne elég, a tárhely akár 128 gigabájtos microSD kártyával bővíthető, és arra is lehet telepíteni."
Azt szeretném megtudni, hogy ez a telepítési lehetőség applikációkra is vonatkozik-e? Ha igen, akkor ez hogy kivitelezhető?
Köszönöm a segítséget előre is!
Dzsozi56
-
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
A Huawei P9 128GB összes memória méretig bővíthető vagy használható 128GB-os microSD bővítőkártyával is?
Köszi az infót előre is!
Üdv: DzsoziA vigyori arc nem tudom, hogy került oda?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsozi56
tag
válasz Septum15 #10671 üzenetére
Szia!
Ezt akkor el is fogadnám, ha nem az lenne a tájékoztatóban, hogy "Követelmény: Android
2.3 és újabb", illetve "Az alkalmazás kompatibilis az összes eszközével."
Ez annál is inkább elfogadhatatlan mert sok esetben a tetsző és igényes kinézetűért még több száz jó magyar forintot is elkérnek!
Nem ártana az ismert gyártók jelentős eladott példányszámot felmutató telefonjain legalább a fizetős temékeket tesztelni!Dzsozi 56
-
Dzsozi56
tag
válasz NandorHUN #8598 üzenetére
Helló!
Én is éppen erre szeretnék választ kapni. Most találtam ezt a hozzászólást. Már az x-edik skint töltöttem le a Huawei P9-re (fizetős és ingyenes egyaránt) a Google Play-ről, de megnyitás után csak egy zöld androidos figura jelenik meg a képernyőn 48.0dip vagy más elnevezéssel és a poweramp beállítások témák oldalon nem látható az új felszín, amit kiválaszthatnék! Ez azért is érdekes mert a szintén Google Play-ről letöltött "Blue dots" skint sikerült megjeleníteni!
Kicsit régi bejegyzéshez kapcsolódtam, de örülnék ha ebben a témában nekem is tudna valaki segíteni!
Köszönettel:
Dzsozi 56[ Szerkesztve ]
-
Dzsozi56
tag
Sziasztok!
Egy nagyon banális kérdésre szeretnék választ kapni! Mint a korábbi LG PII 710-es telefonom vásárlásakor, most is egyidőben az új Huawei P9 beszerzésével vettem egy kijelzővédő fóliát. Legnagyobb meglepetésemre, mikor lehúztam a csomagoláshoz használt szokásos vékony védőréteget alatta közvetlenül nem a mobil kijelző üvegét (mint az LG-nél), hanem egy gyári védőfóliát találtam. Így egyenlőre visszacsomagoltam a bolti szerzeményemet. Bár a gyári fólia nem tökéletesen takarja le a kijelző vízszintes felületét, szépen buborékmentesen van feltéve. Kérdésem. Használható minőségű-e a gyári réteg vagy érdrmes lenne-e mégis leszedni és a vásároltat feltenni? (Utóbbit azért rápróbáltam a kijelzőre és %-osan jobban lefedné a képernyőt?)
Köszönöm előre is a segítségeteket: Dzsozi56
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest