- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katokacaj
tag
Egyebkent szerintem mielott Rootolsz probalj megbaratkozni az emuival ha ugy alakul,veszel telefont. Nekem volt 4 androidos telom, 2 androidos tabom, iphone-om, es az osszes rendszer kozul az emuit szeretem a legjobban, egyszeru, mindent megtalalok benne, es temazhato, ami nekem valahol mindig ilyen extra igeny volt, sosem unom meg cserelgetni a kinezeteket
-
törölt tag
Igen, egyszerű. Régebben ki kellett még külön adni a rendszer partíció írási jogosultságát, de már ez sincs.
BL nyitás elméletben a gyártó nyilatkozata alapján garancia megvonással jár, de gyakorlatban nem igazán foglalkoznak vele.
Downgrade -re P szeriában eddig mindig volt lehetőség, remeljük a tovabbiakban is megmarad. Általában ez droid és/vagy EMUI főverzió váltásnál szokott bonyolultabb lenni. Ott is csak annyival, hogy plusz egy visszatérő ROM -ot is kell még telepíteni.
Fiktív példa:
EMUI 6, droid 8, build szám B800 ---frissül---> EMUI 7, droid 9 -re, build szám B900.Visszatérés esetén ugye B900 van fent ---> közben kiadnak egy un. rollback ROM -ot a visszatéréshez, B850 ---> B800
Remélhetőleg ez sem változik. Eddig így működött, de P9 -nél még nem volt verzió ugrás.
-
törölt tag
Jelenleg csak a P9 -re és a P9 Plus -ra van Prémium garancia. Feltételezem az új Mate -re is lesz.
Szerk.:
TeleMax -nál napi 800-1000 készüléket csinálnak, kicsit nagyobb számokkal dolgoznak, mint más szervizekben. Ezért köpködnek rájuk többen, nem azért, mert rosszabb a többinél.Bár ha már a Sony szóba került, azért a Cordon se kutya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest