- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
wandorka #2731 üzenetére
Kivéve a Magentát, amit ő már amúgy fizet otthoni előfizetőként. Tehát ő jól járhat a szolgáltatóssal. olcsóbban, kamatmentes részletre. Tök felesleges lenne drágábban vennie függetlent.
A szoftverfrissítést is leírtuk.
Nem igazán értem, miért vetíted a saját esetedet az övére.
-
MK VII
veterán
válasz
wandorka #2450 üzenetére
Mindenki fikázza akiegy, egyáltalán nem részletes tesztből tájékozódik ennek a telefonnak a kameraképességeiről, illetve nem P9-e van... Szar ez a telefon. A szakik megmondták.
De kérdezem én. Mi a baj abban, ha egy 100x-os nagyításban a tücsök pöcsén levő szőrön nem látszik a felfűzött gyöngysor élesen. Egy átlag user fullHD, vagy kisebb felbontáson nézegeti a képeket, nem nagyít bele, mert minek. Gyönxörűek lettek f.lorand képei ismét. Csak a nagyérdeműnek büdös, mert túl jók lettek... Szerintem. -
psg5
veterán
válasz
wandorka #2443 üzenetére
Nem szeretnék beleszólni, főként nem egy telefon fényképezésre való használatának mibenléte terén, mert mégiscsak telefonokról beszélünk, de pont erre gondoltam amit írtál.
Vagyis a legjobb eredményt az hozná - és hozzátéve, hogy nagyon-nagyon kíváncsi lennék és hiányolom minden komolyabb fotós tudással rendelkező telefon tesztjéből-, ha kinyomtatnák a képeket, "hívassák elő" őket.
Minden fotó képesség végén és mindegy hogy változik az idő, a fizikai kép mutatja meg a termék igazi arcát. Ha ott elvérzik valamelyik, pixeles, elmosódott, fakó, túlszínezett stb. na az nagyon jó szempont lehet, szerintem.
Az meg, hogy egy kép részletét, kivágását használja valaki valamire az már szerintem túlmutat a hobbi fotózáson, melyre alkalmasak a telefon fényképezői és oda már 100-200k között nagyon komoly fényképezőbe érdemesebb inkább beruházni.
Érzésem szerint egyre jobban "túlhúzzuk"-természetesen én is- a telefonok fotózásra való alkalmasságát és elvárunk e téren is többet tőle, sőt - legalábbis én - komoly szempontként veszem figyelembe vásárláskor, pedig van kis méretű, kompakt könnyen hordozható digit fényképezőm is, no de az nem mindig van nálam...
Szóval tesztekbe jöhetne a képek előhivatása, javaslom. Persze lehet, hogy ma már létezik olyan szoftv., mellyel gépen is reprodukálható, hogy mekkora különbség lenne egy előhíváskor... -
válasz
wandorka #2038 üzenetére
Ahogy a téma összefoglaló is írja, tudj a magyar 4G szempontjából, főleg vidéken fontos B20-as (800Mhz) sávot...
Ami sajnos nem minden telefonra igaz. Ezért van az, hogy városban van 4G-je, vidéken meg szerinte nincs... pedig ott is van, csak az ő telefonja nem látja. De itt ez sem gond. Ráadásul a Huawei legendásan jó antennákkal szállítja a telefonjait... (ez több tesztben ki van emelve és el van magyarázva) Tehát úgy általában térerőben jobb, mint a legtöbb másik telefon. -
katokacaj
tag
válasz
wandorka #2038 üzenetére
rendben van nagyon a terero es a gps is. Nagyon gyorsan talal jelet. Igaz azt nem kerdezted,de a wifivel is maximalisan meg vagyok elegedve, az iphonenal ha mar kimentem a hazbol csak az ajto elott volt gyenge wifi jel, P9 az udvar kozepen 15-20 meterrel arrebb is erzekeli.. adatkommunikacios szempontokbol nekem a legjobb telefonom ami valaha volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Sorozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest