Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
Szia!
Nekem nem dobta fel a SU, hogy engedélyezzem-e, így alapból a kezdőképernyőjével jött a Smartbank. Amikor regisztrálni szerettem volna, jött a szokásos jelenleg feltört op rendszert érzékelt, így a regisztráció tiltott.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
sebijani1982
senior tag
Szia!
Kb. fél óra múlva meg tudom erősíteni vagy cáfolni, most a készülék belakása történik nálam Cunaja mester B389 v2 romjával."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
-
Cunaja
Topikgazda
-
-
p2pp
őstag
322-t sem tudtam feltenni a 182-re.
360-at sem, de azt csak a 322-re tudtam volna.
De azt írták, aki nem kapott teszt verziót (322),
annak állítólag a 352 lesz a végleges egy darabig.A 322 és a 360 is hibát jelzett, de nem lett tégla a mobil.
újraindult a hiba után és maradt a régi 182.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Cunaja
Topikgazda
-
brainticket
aktív tag
nekem volt a nyáron oneplus 3-am is, de a P9-et tartottam meg, elsősorban a kijelzője miatt, szerintem sokkal szebb, mint a oneplus pentile oled-je. meg a kisebb méret is inkább bejött.
én nem vagyok egy nagy emui rajongó, szóval a stock android kinézet jobban bejött a oneplus-on, illetve még a gyorstöltés az király, utána a P9 töltése pláne kegyetlenül lassúnak tűnik. -
bollizolee
tag
[piros karikában lévő ikon]
Sima gyári videó lejátszó programban. -
MK VII
veterán
Nem vagy vele egyedül.
Szerintem az itt jelenlevők nagyon nagy %-a nem tudja, hogy kell név alapján hozzászólásokra keresni.. Én pl azt sem tudom, hogy hogy lehet hozzászólásokat kigyűjtve egymás alá rendezni őket..
Meghaladják már ezek az én képességeimet. 2007 óta nem jöttem rá ezekre. -
törölt tag
Jaja, de lesz majd normális verzió is.
Szerk.:
Itt XDA -s link is, hogy ne kelljen keresnetek.[ Szerkesztve ]
-
brainticket
aktív tag
arra kíváncsi vagyok hogy javítja-e a kijelzőgondokat az update, írd majd légyszi, meg más is akinek szintén érzéketlen volt a kijelző.
én nem akartam már megvárani a frissítés, mert lejárt a hét elején a három hónapos cseregarancia, és így se biztos hogy szoftveres gond van. -
-
balazsbence
senior tag
Ha valakinek problémája van fényképezés közben a kijelzővel, érdemes cseréltetni. Tegnap vettem át, ez a telemaxos leadós dolog ugyan annyira nem gyere be, de faszán működik, és hálával tartozom, hogy 3 hónap kijelző gari van. 2 hét után padlózott egyet szegény.
öröm é bódottá -
-
őstag
-
-
törölt tag
Amit néztem, néhány P9 -et, mindegyiken jelen van ez a hiba. Scroll probléma nálam nincs, de ez is eredhet azonos okból. Pl. pár Sony -nál már tapasztaltam gyári ROM -on.
Én még mindig azt mondom, hogy egyes grafikai elemekhez nincs jól beméretezve az érzékelés. Ez máshol is jelenthet problémát. Majd meglátjuk.
A 3. hó végét én is kivárom vele. Addig lesz még frissítés is, aztán elválik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt én is tapasztaltam, pl. a vaku ikonnál. Én ezt egyértelműen a szoftvernek tudom be. Vagy az egyes elemeknek nincs helyén az érintése, vagy ami sanszosabb, hogy a kijelző érzékenysége nincs szoftveresen a helyén (vagy mindkettő). Pl. túl kis terület van az érzékelésre, kicsi az ikon grafikája, és azon kívül nem érzékel. A családban van még egy P9, ott ugyanez a helyzet.
Legalábbis én ezt tartom sanszosnak. Szerintem a cserével nem sokat érsz, de ha megvárod a 3 hónap végét, azzal semmit nem veszítesz. Aztán cseréled. Utána már amúgy sem tudnád.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Gariztatni nem gariztattam még, de lehet, hogy beviszem majd.. Igaz csak néha, de nálam is van ez a jelenség. Mikor play áruházban keresgélek, egyszerűen nem tudok görgetni lefelé, mert mindig pöccintésnek veszi.. Böngészőben még nem tapasztaltam. Play-ben is csak néha fordul elő.
Nem tudom miért ilyen hektikus ez a dolog.. Vagy legyen szar teljesen, vagy jó.. De az, hogy gondol egyet és szarakodik arra nem tudok magyarázatot..
A kamerában a vaku mód ikonja is néha érzéketlen, néha nem.[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
-
Csaszi87
tag
Ezt nem találtam eddig, még a beállítás keresője sem dobta ki ilyen néven.. Hol van pontosan?
bluemirage, porterocka: Eddig P7 és P8-on is használtam 2G-n. Semmi baj nem volt. Nem is csak a hang minőséggel van gondom hanem néha kicsit beszaggat a másik fél és mondták hogy engem sem mindig érthetően hallanak. Most átállítottam LTE-re és úgy vettem észre, hogy jobb a hangzás, kérdés, hogy a másik félnél is jobb-e. (Igaz még csak a domino központtal próbáltam ki ) Majd beszámolok róla, hogy tényleg megszűnt e a gond, de nagyon remélem...
-
törölt tag
Nálam is van ilyen Telenornál. Állítólag nincs náluk hiba, ennek ellenére kb. 1-2 hete csinálja. Budapest belterületen, mindegyik eszközön. Voda viszont megy... Nem csak Huawei -en.
Szerk.:
Jelzi a net vételt, de nincs. Illetve van mikor nem is jelzi, nem tud felállni a netre.Szerk.2.:
Múlt hétvégén kb. 1 órán át nem tudtam használni a mobilnetet, hiába a repülő mód vagy az újraindítás.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pedig ez elég általános probléma minden telefonnál. Előbb-utóbb többnyire mindenkit utolér. Google csinálja a problémat, amire jelenleg frissítés hiányában nincs jobb megoldás, mint a következő:
- Play Szolgáltatások frissítés törlése
- Manuális vissza frissítés apk -val a legújabb verzióra
- Beállításokban a Google biztonsági mentés kikapcsolásaHa lehet, mindezt net nélkül, az első két művelet között újraindítással.
Nem készülék specifikus probléma.
[ Szerkesztve ]
-
JDMKid
tag
ez a messenger hibája lesz szerintem. nálam is volt ilyen, bár engem cseppet sem zavart egyik verzióban egyáltalán nem jöttek az értesítések a másikban több-kevesebb késéssel, de jöttek, és ez frissítésenként változott. most éppen jó. a messenger nem a legtökéletesebb program sajnos.
[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
őstag
hát passzolom, nekem gyön.
olyannyira, hogy baszik a do not disturb - alarm only módra és belecsipog a meetingbe a legrosszabb pillanatban, hiába kussoltatom be.azért remélem csiszolgatnak még ezen az emui-n mert vannak benne gyalázatos dolgok.
it never gets easier, you just go faster
-
őstag
lehet hogy ez is összefügg a reszponzivitással, remélem a 6.0.1-re váltás megoldja. (erről van valami hír egyébként?)
nekem a 6.0.1-ben megszokott dnd modeból nagyon hiányzik, hogy a következő ébresztésig maradjon csendben, ne forever.
a pörgősséggel egyetértek, az egész telefon egy hangyányit sem lassult mióta használom.
[ Szerkesztve ]
it never gets easier, you just go faster
-
Szellem.
nagyúr
Akkor ezek szerint jól bírja az akksija? Szoftverbug, akadás ilyenek vannak?
Lehet, hogy láma kérdés, de olyan van benne, hogy képernyő tükrözés? Tehátt, ha nfc-vel ma mivel össze tudom párosítani a tv-mmel és ki tudom tenni a telefon képét?A képeket gondolom a saját szoftverével lőtted?
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Húzd le az iso-t 50-100 közé és a záridőt növeld. Ha eléri a záridő az 1/2s pontot ne vedd feljebb, mert nehéz lesz kitartani kézől bemozdulás nélkül(ugye ois nincs). Ha sötét marad a téma, akkor finoman állítva viheted feljebb az iso-t, de csak amennyire szükség van. Így elkerülhető a jelentősebb képzaj. G4 esetében is az auto mód rém zajos(ráadásul színes képzaj), de ha manuálisan állítom sokat lehet rajta javítani...ha meg állvány is van, akkor szinte el lehet tüntetni hosszú záridővel.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
bajbal
tag
Én azt vettem észre, hogy beltéri, gyenge fényviszonyok között ha fotóztam akkor a színek elcsúsznak.(automata mód) Pl egy színes névjegykártya félig fekete-fehér... Gondolom ez a dual kamera miatt van. Kérdés, hogy ez szoftveres hiba e? Én 3 készülékkel próbáltam, mindegyiknél produkálta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest