- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
katokacaj #8582 üzenetére
Nem annyira új project.. Kb mióta létezik nyomógombos telefon azóta szokás ilyen telefonszámokat csináltatni..
Simán csak beírod sorba a betűkhöz tartozó számot.(#8581) tkonya
Azt állítottam volna be én is, de már azt sem engedi, mert nem küld sms-t.Különben lehet hülyeséget csináltam.. B182-t feltettem és utána nyitottam a bootloadert.. Ha felteszem HiCare-ből a B360-at, vissza fogja zárni?
-
MK VII
veterán
válasz
katokacaj #8579 üzenetére
Holnap azonnal hívd fel a Huawei ügyfélszolgálatát és beszélj velük, hogy mi a helyzet.
Saját hibádon kívül nem sikerült a regisztráció.. Szerintem megcsinálják neked.
Ezt kell hívnod. "06 80 HUAWEI"Egyébként holnap én is fel fogom őket hívni a kódküldéssel kapcsolatban..
-
Nessiel
tag
válasz
katokacaj #8278 üzenetére
Nyugodtan csináld meg a frissítést. Én is pont igy csináltam. Nekem eddig nagyon pozitív a véleményem a 7.0-ról. Első töltéssel 5 óra kijelző időt sikerült produkálni.
Van egy idegesítő dolog számomra. Névjegyzékben a kedvenceket össze-vissza pakolgatja. Régen szépen hozta ABC sorrendben. Ha megváltoztatom a névjegyek sorrendjét, akkor is visszaáll mentés után. Gmail fiókban tárolok minden névjegyet természetesen.
-
MK VII
veterán
válasz
katokacaj #5330 üzenetére
Csinálj egy HR-t aztán megint lakd be. Ha ugyan úgy jelentkezik a tünet akkor valószínűleg az esés következtében valami az alaplapon is sérült.
Szerintem kijelenthetem, hogy itt egyikőnk sem találkozott akadásokal a telefonon. Valószínűleg egyéni jelenség. Ezért ne a telefonra haragudj. -
törölt tag
válasz
katokacaj #4531 üzenetére
Van itt egy fotós topik és az összefoglalójában van egy csomó írás erről.
milka18:
Minden visszaállt, csak a build verzió nem? Melyik B170 -es frissítést telepítetted?Szerk.:
Itt a link a fotós topik összefoglalóhoz. A lap alján van pár hasznos praktika, ami nélkülözi az olyan dolgokat, amit a telefonok nem tudnak. Tehát nem a "normál" gépekre van kiélezve. -
törölt tag
válasz
katokacaj #3801 üzenetére
Én kb. 20 éve mobilozok, arra már nem emlékszem, hogy a TeleMax -nál mióta járok szervizes ügyekben, de nekem még soha nem volt gondom velük. Szóval mind a két véglet létezik. Cordon -nal volt egyszer összetűzésem, de az sem nagy dolog, csak pitiáner cégnek tartom.
Ami a legnagyobb baj szerintem, hogy a gyártók maguk gerjesztik a fertőt. Gyakorlatilag már érdembeni javítást nem nagyon végeznek a telefonokon a szervizek, csak főbb, 1-2 alkatrészt cserélnek. Szoftveres tudásuk általában a nullával egyenlő. Így ezek tükrében kb. szükségtelen, hogy rendes szakemberek dolgozzanak az ilyen helyeken, mert már nem úgy megy mint régen, hogy alkatrészeket forrasztanak, egyebek.
A másik meg az, hogy több cégnél is probléma van az alkatrész utánpótlással. Gyártóra gondolok, pl. LG is ilyen. Így van hogy heteket kell várni valamire. DE a legjobb az, amikor a gyártó leszerződik a főpanelen valamelyik alkatrészre egy külföldi központtal, amit csak ő javíthat egész EU -ban. Pl. USB csatlakozó. Aztán mehet a készülék kiutaztatás.
Mellesleg az sem ritka, hogy egy gyártónak egy bizonyos alkatrészre több beszállítója is van, így tök kiszámíthatatlan a szórás egy konkrét modellnél is. Pl. kijelző.
Ezt keverjük még fel azzal, hogy a minőségellenőrzési rendszer lassan meg is szűnhetne, mert kb. annyit ér a jelenlegi, amit a cégek alkalmaznak. Note7 akksi alaplap, G4 alaplap, iPhone -oknál is vannak most gondok...stb.
Szóval szerintem az egész "organikus" rendszer ott van elrontva, ahol csak lehet.
Szerk.:
Tisztelet a kivételnek! Mert tényleg vannak rendes emberek. -
MK VII
veterán
válasz
Engem már az ilyenek kb hidegen hagynak.. Annyi telefont elhasználtam, hogy az árukból egy másfél szobás lakást tudtam volna venni magamnak.. Ha törik törik. Annyi.. Nem hat meg.
A szerviz hozzáállása ami meghat, na nem könnyekig hatódok tőlük hanem ökölbe szorítom a kezem mikor a munkájukat látván próbálom használni a telefonom, de nem sikerül..
Igazából szinte mindegy milyen telefont veszel, mert a Telemax mint szerviz kb monopol helyzetbe van... Az ő kezük alá tartozik a Samsung, Huawei, ZTE, LG, Alcatel, HTC, Evolveo, Lenovo, Gsmart, Iphone, meg még ki tudja mik.. A Sonyról tudom, hogy nem ők szervizelik.. Ennyi."Én biztosan idegrohamot kaptam volna ennyi szívás után."
Hidd el, néha nekem is receg a szemhéjam ilyenkor..
De alapvetően a munkámból adódóan türelmes és nyugodt vagyok. De van az a pont..
Amúgy egyik barátom Dániában dolgozik egy hasonló cégnél.. Iphone, Lenovo, Huawei, Samsung meg xy telefonokat, tabokat, meg notebookokat szervizelnek.. Ő mondta, hogy ott úgy megy, hogy személyesen bemész, meg is várhatod a szervizt, szinte azonnal nekiállnak. Ha valamit nem tudnak megcsinálni akkor nem kérdés, hogy azonnal új készüléket kap az illető.. Nem kell könyörögni a pót készülékért, ha esetleg tovább kéne otthagyni.. Kérdés nélkül adnak készüléket, hogy tudd használni az előfizetésed.
Én kb 10 éve hallottam utoljára ügyintéző szájából, hogy kérek-e készüléket amíg szervizben van a telefonom.
Most sem kérdezte senki.. Fel sem merült bennük, hogy nem tudom használni az előfizetésem. Amit amúgy több mint egy hónapja tényleg nem tudok használni, mert nincs telefonom.(#3802) japy
Na, remek.. Akkor működik.. Rendben csak nem tudtam, hogy használtad-e és a hozzászólásokból tudtam csak kiindulni. -
brainticket
aktív tag
válasz
Én is így voltam vele, és vagyok vele, nagyon remélem hogy nem lesz a telemaxhoz többet szerencsém.
Rendeltem is egy oneplus3-at, gondoltam még mindig jobb a külföldi direkt szerviz, mint a Huawei és a telemax között pattogni.Viszont hogy valami pozitívat is írjak, teszteltem a oneplus hármat, és végül a napokban a P9 mellett döntöttem, főleg a kijelzője miatt, sokkal szebb (nekem) mint az OP3.
Ekkora méretben ez a pentile oled egyszerűen nem olyan éles és szép mint egy jó LCD. Szöveg olvasásnál nagyon látszik, szőrösek, szöszösek a betűk.
Mondjuk a kijelzőn és a telefon méretén kívül szinte mindenben az OP3 tetszett jobban. Nem volt könnyű döntés. -
MK VII
veterán
válasz
katokacaj #3222 üzenetére
Ezt veheted.. Ezek jó minőségű kábelek. Van belőle 1, 2, 3 méteres. Gondolom rendelésnél megjegyzésbe kell írni és valószínűleg úgy alakul az ár. 1600-tól 3000-ig. Nem tudom pontosan, még nem rendeltem ilyet.
(#3220) amargo
Üdv. Nem tud élőképet, olyat mint az iphone.
A NAS-os kérdésre:
Szerintem valamilyen plusz appal biztos be lehet állítani, hogy ahogy hazaérsz és hálózatra áll akkor azonnal küldi fel...(#3221) CöcBömb
Na. Örülök, hogy tettszik.
Lépésszám eltűnik. Egészség appon belül le tudod tiltani. Ha jól emlékszem. -
-
MK VII
veterán
válasz
katokacaj #2011 üzenetére
Na ez a másik... Én is szoktam nézni és maximum 1%-ot merül 8-10 óra alatt éjszaka.
Volt amikor egyet sem. Teljesen rendben van az akku..
Mint már előbbi hozzászólásaimban említettem ez a telefon, közepes használattal minimum másfél nap. Napi egy két telefonhívással pedig simán két napos üzemidő..
Azt még nem tudtam kipróbálni, de nem is hiszem, hogy ki tudom, hogy egyáltalán nem nyúlok hozzá.. Valszeg akár egy hetet is simán elmenne készenlétben. -
daninet
veterán
válasz
katokacaj #1860 üzenetére
A telefonkezelo alkalmazasban van egy akku jel, ott pedig egy energiahasznalat tuzfal. Irja azt is melyik alkalmazas hany mAh-t hasznal orankent. Ha valami porgeti a procit akkor itt ki fogja irni. Ez valszeg egy szoftveres gond. Ha nem szunik meg csinalj egy visszaallitast a telefonon.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
katokacaj #1664 üzenetére
Nincs Huawei -nél 1 év gyártói garancia. Az bolti garanciás.
TeleMax pedig nem fogad el egy sufni számlát, rendes, hivatalos jótállási jegy nélkül. Még ha van is olyan szerencséd, hogy regisztrálható a készülék a prémium garanciára, akkor sem fogod tudni érvényesíteni normális papírok nélkül.
Szerk.:
Eleve érdekes, hogy készüléket meg lehet venni 1 meg 2 év garanciával is. Itt valószínű 2 vagy több telefonról van szó. Attól függően, hogy milyen konstrukcióban veszed. HA a telefon nem intézhető közvetlenül a gyártó partnerénél (TeleMax), akkor kb. annyit ér a telefon, mint a hozzáadott papír. -
-
törölt tag
válasz
katokacaj #1645 üzenetére
Nem tudom..másik telefonnál többen ajánlgatták a partnerot. Ugyanakkor többen csak adás-vételit kaptak, esetleg kérésre 0% -os számlát. Van aki sikeresen 27% -ost...
Amíg ez pl. az LG -nél többnyire működik, addig a TeleMax nem ennyire elnéző. Előbbinél persze a Váci úti saját szervizre értem LG -nél.
Szolgáltatónál komoly költségekkel kell számolni, mert ők elsősorban azolgáltatást értékesítenek. Szerintem inkább gyűjts egy kicsit hozzá, meg olvasd a fórum eddigi hozzászólásait. Vannak kisebb boltok, akik korrektek.
-
törölt tag
válasz
katokacaj #1643 üzenetére
Csak akkor van 3-3-3, ha gyári garanciás. Nehezen hiszem, hogy a bolt ilyet bevállal.
Nos a kis boltoknak meg van az eszközük arra, hogy olcsóbban adják a telefonokat. Többnyire áfa -t csalnak, nem is kevesen. Meg ha kintről zacskós készüléket szereznek, akkor mindjárt kedvezőbb lesz a végfelhasználói ár.
Persze egy nagyobb kereskedelmi hálózat megteheti, hogy kevésbé kedvező árat adjon. Egyrészt így is kitermeli, amit kell, másrészt meg eventeknél van miből kiakciózni. Plusz ha itthon nem adják el, akkor átlogisztikázzák más országba.
Magát a boltot egyébként nem ismerem, általánosságban írtam.
f.lorand:
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest