- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
tibor72 #2138 üzenetére
Szia! Én is W10M-rol váltottam, egész pontosan egy Lumia 930-rol és pont ugyanígy álltam a droidhoz. De 2 hónapja van nálam, semmi root, custom ROM, csak belaktam, és teszi a dolgát. (Ez nem Samsung
) Semmi lassulás, (gyorsabb mint a Lumia volt bármikor)fagyás, semmi. Nagyon el lett találva, szép is (szvsz), szóval csak ajánlani tudom.
-
válasz
tibor72 #2125 üzenetére
Nekem is L925 van. Nincs vele gond, de a P9 szebb, jobb a kamerája és ami a legfontosabb van hozzá app.
Lokális app-ok (magyar és más helyiek) illetve van és lesz is hozzá mainstream app is. Azaz olyan amit a világon milliók használnak. Ehhez az L925-nél jobb üzemidő és normális böngésző is jár, ami minden(!) oldalt normálisan jelenít meg, mert a világ nagy része ezt használja mobilon. Hja igen: ez a chrome. A Glance hiányozni fog. De azóta vettem 2 órát... részben emiatt
App WP-re igazán sosem volt és már az a kevés is eltűnik. Jövő nyárra a BB szintjén lesz. A surface-el fognak még bohóckodni kis mennyiségben az üzleti szinten, de aztán is megszűnik. Megértem, hogy most még nem váltasz, de a váltás elkerülhetetlen. Egyébként meg dehogy maradsz... ha akarod jövő nyáron rád írok...Szóval Te is elhagyod a platformot... hiába morogsz most még. Annak vége van.
Az pedig ne tévesszen meg, hogy egy rövid ideig a BL-ról, root-ról volt szó. Ez egy szakmai fórum, érhető, hogy nem Marika néni szintjén van itt sokaknál használva a telefon. Itt egy idő után mindenki ugyanúgy a határokat feszegeti. De szerintem gyári szinten is teljesen jó... ma már majd minden márka zászlóshajója. (Kivéve az L950 az első fél évben
. Az iparági hírű fiaskó volt, egy gagyi műanyag telefon, jó drágán alig működő OS-el )
@daninet
Ez a Marketing, amolyan kínai etikai kódex alapján működik... de ez szerintem őket nem zavarja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest