Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz batai15 #3382 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy ott agresszívebb minden kezelés. Volt M9 -em, ott a problémás SoC (Snapdragon 810) miatt a hőérzékelő hamarabb stoppol, hogy ne melegedjen szét a készülék. Így visszaveszi a CPU órajeleket is. HTC A9 most is van, ott kb. ugyanez a helyzet Snapdragon 617 -tel. A fém kialakítás, meg szerintem a rossz hőelvezetés miatt napfényben tűz forró lesz a készülék.
P9 -nél például sokkal jobb a helyzet a fém kialakítás ellenére. M10 -nél nem tudom milyen, de állítólag nagyon rendben van minden tekintetben.
-
törölt tag
válasz batai15 #3379 üzenetére
Nem, más a probléma. Pl. HTC A9 esete a 2 gigával. TW -nél, ha hiba van a RAM kezeléssel, az nagyjából olyan, mint a legtöbb custom CM ROM -nál. Tehát felzabálja a szabad memóriát.
A9 -nél ugyanaz a helyzet, mint P9 Lite -nál, hogy agresszíven kezeli, tehát pont fordítva. Nem engedi kihasználni a RAM -ot. Van még akár 500-600 mega szabad RAM és üríti a háttértárat. Egy böngésző akár 2-3 napig is elketyeg magában újratöltés nélkül, ha csak alap alkalmazásokat, felületeket nyitsz rá. Pl. SMS, telefonkönyv...stb. Viszont kb. 2/3 -ad lefoglaltságnál már ürít.
G4 -nél a 3 gigából simán engedi 2.8 -ig futtni a háttértárat és utána ürít. Úgy, hogy nem akad be semmi.
Casti98:
Havi szinten nem fogja kapni, mert nem is érinti minden az egyedi SoC miatt. Azt már alapban frissíti a gyártó. Szenzorokhoz vagy a driverekhez kapcsolódó javításokat. Ettől függetlenül persze itt is fontos. Ami régebbi készüléknek számít (pl. P7), az is most nem olyan rég kapott javítást, de 24 hónapnál tovább szerintem nem jön neki újdonság.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
-
-
MK VII
veterán
És Te érted a lényeget?
Mert a lényeg az, hogy téged még egyetlen telefonos topikban sem láttalak úgy, hogy ne épp fikáztad volna az adott típust..
De természetesen minden a telefon hibája.. Elképzelni sem lehet, hogy a user képtelen azt úgy használni ahogy kell.. Ugye?
Vicc amit művelsz... -
kisgabor87
tag
Azt nem tudom, hogy hogyan lehet, de több mint egy hete használom a telefont, napi szinten, legalább 4-5 órát az összes általa felsorolt funkcióval együtt, és soha még csak hasonló probléma se fordult elő. A lépésszámláló teszi a dolgát, a kamera szuper képeket készít, a böngészőben nem tudok úgy nyomni a képernyő tetejére, hogy legördüljön az értesítési sáv, a zenelejátszó nálam napi 3-4 órát megy a kocsiban, egyszer sem állt még le, kivétel mikor messengeren üzenetet kapok, akkor is csak 2 másodpercre kb. Az elemlámpás dolog az egyetlen, amiről el tudom képzelni hogy hibás, bár ezt sem sikerült reprodukálnom az enyémmel, de ettől persze még lehet. Ráadásul amit mondtak neki, hogy új szoftverrel majd 2 sim-es lesz a telefon... Hát nem tudom milyen boltból vette, de az L09 fizikailag képtelen 2 sim-et befogadni. Amelyik user nem veszi észre, hogy a telefonjában csak egy sim-nek van hely, ott alapból user errorra gondolok, ha valami probléma van...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest