-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
gti16v #25516 üzenetére
Van egy rossz hírem.
Huawei P9 lite (régebbi) telefonnal így jártam.
nálam akkor jött elő amikor elnéztem az utolsó számot és single SIM es rom helyett dual SIM es romot tettem fel rá. Nyilván próbáltam helyrehozni a dolgot és feltettem a rollback romot és itt eltűnt a billentyűzet, ébresztő, fájlkezelő, naptár stb.
Szerviz lett a vége. Biztos meg lehet csinálni, csak akkor nem volt rá idő, utána nem mertem,
Mindenképp bootloader nyitás, recovety majd rom telepítés. Tulajdonképpen újra kell húz
ni az egészet. Persze meg kell nézni az IMEI számot is, hogy rendben van e.
Várd meg, hátha valaki közelebbről is ismeri már ezt a problémát. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
gti16v #25516 üzenetére
Sokat segített volna, ha leírod pontosan mit csináltál a készülékkel, de megpróbálom kitalálni: oreora akartál menni, de a TWRP telepítés után nem flashelted fel a 2 .zipet ami a data partíció titkosítás kikapcsoláshoz kell.... Tartsd nyomja a hangerő fel gombot bekapcsolás/újraindításkor, ha bejön az erecovery ott a format data-t válaszd, formázd a data partíciót, utána hagyd bebootolni, menj végig a beállításokon, OEM feloldást kapcsold be, flasheld fel a TWRP-t, formázd megint a data partíciót, és utána ne felejtsd el a 2 .zipet telepíteni az első boot előtt.
-
Nekem plus van és az való igaz, hogy elfordítva youtube, vagy bármi más videó nagyon jól szól, mert olyankor nem csak az alsó hangszóróból jön hang,hanem a felsőből is (ami ugye a füledbe nyomja a hangot telefonáláskor).
Viszont a fülhallgatóra kijövő hang halkabb, mint a sima P9-en, azaz hangosabbra kellett vennem, hogy ugyanolyan hangerőn hallgathassam a zenét, mikor váltottam (füles ugyanaz).
-
Shyciii
veterán
Amióta FLAC-eket hallgatok (16,24biteseket, és 96kHz, 384kHz-eseket), azóta mobil szóba sem jöhet nálam. Egyik se tud normális hangot kicsikarni magából. Ez miatt Lite-ot venni badarság szerintem. Hiába van benne "komolyabb" cucc, annyival nem tud többet, hogy érdemes legyen megvenni P9 helyett. Inkább egy FiiO-t kell venni pl.
-
törölt tag
-
MK VII
veterán
Mint láttad a bekapcs gombnál hajlott meg a telefon. Ahogy a lépcső sarkát érte még a hátlapon lett egy dudor is. Elől ahol kapta az ütést, hátul meg kinyomódott.
Elég komoly, hogy egy ekkora eséstől ilyen durván megsérül. De hát, ha szerencsétlenül esik ez van.
Na majd meglátjuk.. Holnap első utam lesz bemenni a Telekomhoz.(#2721) gti16v
Valamilyen szinten biztos megoldódik a helyzet, szóval készülék nélkül nem fogok maradni, főleg, hogy biztosítás is volt rajta. Igaz ami igaz. Az sem érdekelne, ha vissza kell térnem a jó öreg kis N8-as Nokiámhoz..
Valamiért a mai napig sokkal jobban szeretem mint ezt a P9-cet. Abban még volt anyag. -
MK VII
veterán
"Aranykártya VIP tagság szolgáltatási irányelv csak az Aranykártya tagsághoz kapcsolódik,
és a képernyő olyan sérüléseire vonatkozik, amelyek véletlen leejtésből, leesésből,
ütközésekből, összenyomásból vagy más tárgyakkal való érintkezésből adódnak (beleértve a
telefon kijelzőjének és érintőképernyőjének sérüléseit)"
Ez áll a VIP gariba. Sehol nincs szó arról, hogy, ha meghajlik a telefon akkor nem él ez a garancia.
Kijelző összetört, más tárggyal érintkezett. Pont.Értem amit írsz, de az biztos, hogy addig megyek amíg nem cserélik komplett az egész telefont.
Biztosításom is volt rajta..
-
PAtr0n
addikt
Igen, szerintem is csak szoftveres a gond, de nem köthető melegedéshez. mert volt hogy fél óra pihentetés után elővettem, és pár kép készítése után már nem reagált az exponáló. Én is kivárok türelemmel, nincsenek idegesítő hibái a készüléknek, maximum néha bosszantóak tudnak lenni, de ez is ritka.
redbiro:
Szerintem van ebben az egészben egy apró betűs rész, amit te nem látsz. Hajszálkarcokra nem fognak cserélni kijelzőt van egy olyan megérzésem. Ha fénycsillanás nélkül is jól látható, akkor már biztos, mivel az tuti mély. -
Hedgehog9780
tag
Én még ilyen mentéssel nem találkoztam ami az ikonok elrendezését is mentené. Az alkalmazáson belüli beállításoknál az a legjobb, ha van magán az alkalmazáson belül mented a beállításokat és töltöd fel a felhőbe (Pl Water Drink Reminder).
Nálam nem szedi ki a védett alkalmazásokból, ha kilövöm a memóriából. Viszont legközelebbi applikációba való belépés után nincs rajt a lakat.
-
Érdekes ez az effekt, igen jó, hogy ennyi beállítási lehetőséget kínál a gyári kamera alkalmazás.
Kár, hogy a videós képességeit eltolták, mert amit én láttam a youtuben minta videókat, stabilizálás gyakorlatilag nem létezik, a vonalélesség és részletesség pedig hagy kívánnivalót maga után.
-
daninet
veterán
ez attól is függ mit csinálsz.. pl én olyan helyen dolgozom ahol nagyon rossz a térerő, netet napközben kikapcsolom így estére sok telefonálással is 60%+
viszont ha megy a net, nyomom a chatelést, böngészek játszok stb akkor 30% körül fejezem be amivel már nem megyek neki a másnapnak -
-
MK VII
veterán
Szia..
Amikor megjelenik a start képernyő akkor, ha jól emlékszem jobb felül van 3 kis vonal egymás alatt.. Oda bökj rá és lesz beállítások funkció. Aztán ott ki lehet lőni. Legalul van a lehetőség.. Ha jól emlékszem így van.. Én a legelején kilőttem.. Engem is nagyon idegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest