Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranlomadi
tag
Sziasztok! Mobilinternetet nagyon húzta a Google Backup Transport.. kikapcsoltam.. Ez gondot jelenthet a későbbiekben?
1500 hozzászólás, nagyon csúcs készülék!!

-
SonyNex7
senior tag
-
Thunder86
tag
válasz
SonyNex7
üzenetére
Ja hát olyan szineket találnak ki.. de minek..

Én csak a kábelt várom.. (ma rendeltem) remélem hamar megjön...
Spotify-nál én is láttam, hogy semmi albumborító... de gyanítom ezt hamarosan javítani fogják és valamilyen app bug egyenlőre...Lassan minden megoldódik.. Már csak ez a fólia/üveg/lötty kérdés az amire pontot kell tenni...
A Zaggot megkérdeztem (Invisible-shield), hogy tervezik-e, hogy készítenek a P9-hez bármit is. De azt a választ kaptam, hogy a közeljövőben nincs benne a tervekbe....
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Thunder86
üzenetére
Az mennyire gáz hogy minden hülye töltő fehér, az enyém konkrétan szürke, aki kitalálta azt kellene...
1 hete rendeltem Blitzwolf kábelt és töltő f ejet lassan meg kell jönnie.
Kábel [link]
Természetesen pirosban.
Töltő fej [link]
Tudom hogy nem tudja a qualcomm gyors töltést, de van egy samsung itthon ami igen, lehet hogy nekem is lesz olyan készülékem ami majd tudja, másrészt meg az a töltő része is tud simán tölteni bármilyen eszköz,300Ft volt a különbség.Ha beválik jön majd még egy szett, jack kábel, és az bluetoothos audió adapter is.
Utána olvastam ennek a spotify dolognak de nem tudtam megoldani, valaki esetleg?
-
rafis83
tag
Itt egy kis leírás ezekről a kábelekről: link
Én is rendeltem egy kétmétereset a hét elején + egy toldó bizbaszt
-
Newlachka
őstag
3 ember 4 huawei eszköz.
párom amikor tölti nyomkodja, és eltörik/csavarodik neki.
1-2 db a műanyag micro usb részénél tört el.
3 elintézett a macska.Most mágneses-t vettem magamnak ezzel azt hiszem sokáig elmenne a telefon, ha jövő hónapban nem cserélném le.
UPD: megrendeltem egy ezüst P9-et

-
törölt tag
-
MK VII
veterán
Van egy dolog ami zavar..
Mindig lekapcsolja a kijelzőt.. Akár böngészek akár játszok. Játékok közben is kilövi a képet. Állandóan újra kell aktiválnom a kijelzőt.
Nem tudja a szemkövetést ez a ketyere? Mint pl a Samsungnál volt vagy van? Hogy amíg nézed a kijelzőt addig nem kapcsolja le... -
törölt tag
válasz
Thunder86
üzenetére
Azért böktem be, mert így találtam én is, csak most nem tudok komolyabban keresgélni, mert dolgozom.
Amúgy ahogy feljebb írták jó áron van kintről is, ha nem gyorsan kell.
Egyébként van pl. Nillkin kábel is. Az is jó minőség. Meg ott van pl. a BlitzWolf, amit szerintem sokaknak nem kell bemutatni.
-
MK VII
veterán
válasz
Newlachka
üzenetére
Számomra nem megoldás.. Mivel nem akarom más típusú töltőkkel kínozni a telefont ezért ez nem megoldás.
Különben is.. Töltőfejet amúgy is vennem kéne pluszba, mert 5V 2A-es töltőfej egyik telefonhoz sincs itthon. 500-as és 750mAh-es töltővel meg befonom a szemöldököm mire feltölt. -
MK VII
veterán
-
Thunder86
tag
Sziasztok! Ti vettetek esetleg már valahol egy USB C-s kábelt a telefonhoz. Munkahelyemre szeretnék venni egyet, hogy ne kelljen logisztikázni a táskában állandóan. Olvastam, hogy sok a silány minőségű viszont olyan nagy választékot nem találtam. Valaki talált már esetleg jó és árban is megfelelő tyúkbelet?

-
-
Tekergő82
tag
Sziasztok!!! T-mobilnál vettem a P9-et. Zavart a T-s boot animáció, ezért feltettem az itt a fórumban javasolt B136-os romot. Sikerült is, eltűnt az animáció, mondom hurrá, Problémám a következő EVA-C900B136 amit kiír a telefon, holott tudtommal EVA-C432B136-ot kellene kiírnia. Tudtok ebben segíteni, hogy mi lehetett a hiba, vagy probléma-e, hogy ezt írja ki? dload mappát másoltam a telóra, és 3 gombos módszerrel telepítettem. Nekem nem sikerült a tárcsázós verzióval feltenni. Előre is köszönöm a segítséget!
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Richard
üzenetére
Üdv a klubban!!!
Ezért lett volna az igazi csemege a p9 plus 3d touch kijelző,amoled panel,tanítható infra,nagyobb akku,részben kompenzálja a lenti hiányosságokat,csak sajnos túl nagy a felár.
Külsőre sokkal szebb mint a fugázott iphone.
Majd jövőre a p10 plusra rámegyek.porterocka: félreértettem akkor,köszi a megoldást hasznát veszem

Az én megoldásomnak meg majd mások. -
Üdv!
Csatlakozom én is a P9-es klubhoz

Galaxy S6 és iPhone 6S-ről váltottam ide és hardcore felhasználóként, valamint elég nagy kritikusként azt kell mondanom, hogy nem bántam meg. Ezért az árért nagyon jó telefont kap az ember.
Az i6S-nél gördülékenyebben fut a rendszer valamint ugye sokkal többet tud mindenben. Külsőre, anyaghasználatban kb ugyan az.
A Galaxy S6-ból csak a wireless charging hiányzik egyedül, azon kívül annál is sokkal gördülékenyebb, simább a rendszer a P9-en. Kijelzőben talán valamennyivel jobb az S6, de szabad szemmel nem nagyon látható a kevesebb PPI hátránya. Az AMOLED feketéje viszont verhetetlen, az hiányzik is egy kicsit.
Rendeltem külföldről pár tokot/fóliát remélem hamarosan megérkeznek.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
üzenetére
Google:
1: kiválasztod a témát,
2: beállítások/képernyőzár és jelszavak/képernyőzár típusa
Itt simán vissza állítod Magazin feloldásra.
3: Utána beállítasz bármilyen háttérképet,akár az adott téma képet :beállítások/háttérképek/zárképernyő háttereEgyszerűbben ha bármilyen témát vagy azon belül hátteret szeretnél a magazin feloldást kell választani.
beállítások/képernyőzár és jelszavak/képernyőzár típusa. -
törölt tag
válasz
SonyNex7
üzenetére
Átnevezed a hwt kiterjesztést zip -re és bele tudsz lépni. XML és képfájlokból áll a téma. Ki tudod szedni a záró- és a háttérképet is. Kivéve Magazine témánál, ott nem ilyen egyszerű a dolog.
Total/Windows Commander -t jól lehet erre használni. Gyorsan lehet másolgatni, bontogatni, betekinteni.
-
SonyNex7
senior tag
Üdv a klubban!!!
Más:Vannak nagyon fasza témák,de az a gond ha beállítok egyet akkor nincs zárt képernyő értesítés,csak hang jelzés,képernyő felvillantás,de nincs semmi a kijelzőn.
Ki tudja az okát?
Amennyiben nincs megoldás akkor hogy lehet lementeni valahonnan a témák hátterét?
Köszi -
moleculez
veterán
Sziasztok! Tegnap óta használom én is a topic tárgyát. W10M-ről jöttem, és nem bántam meg. Nagyon tetszik.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Ezt nagyon sok telefonról és minden másról el lehet mondani...
Ha volt pl 6vagy 6s a kezedben tudhatod hogy mennyivel szebb a miénk.
De ez sok mindennel van így, sportcipő,autó stb az alapvető formát nem lehet megkerülni ,csak kicsit változtatni rajta hogy egyedivé tegyék, ezért is értelmetlenek a szabadalmi perek.
Majd egy pár év múlva mikor az 5"-os kijelzőt kihajtod azt lesz belőle 10",meg a csuklódra tekred... -
Ezt most találtam egy másik topikba linkelve. Én egyáltalán nem bánom, hogy nagyon kopp-os a design. Bár eddig ez fel sem tűnt. [iPhone vs P9]
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! B-tel-től vásárolt már vki ilyen készüléket? Megbízható cég? Köszönöm!
-
Newlachka
őstag
válasz
üzenetére
Xiaomi mi5 -öt akarok,de nem lehet kapni jelenleg a hivatalos webshop-ban.... elő tudtam volna rendelni a 128gb-set kerámia hátlappal egy hónapja..mondom majd megveszem júliusba..erre fel nem kapható..
P9 max is érdekel most már
V8-at csak akkor veszek ha T-nél lesz kínálatba. -
Newlachka
őstag
2 nap és meg bírom rendelni.. már tűkön ül a barátnőm
mert hogy neki kell elsőnek lennie... ilyenek ezek a nők 
-
törölt tag
válasz
JimiArena
üzenetére
P9 tesztből:
"A mellékelt headset hangképe nem rossz, viszont nem túl kényelmes, nem izolál megfelelően és a mélyekből sem jut az ember fülére megfelelő mennyiség. Az FM-rádió kimaradt."P9 Lite tesztből:
"A többi már csak a szokásos: időjárás, ébresztőóra, naptár, e-mail kliens, zene- illetve videolejátszó, rádió, számológép, zseblámpa, iránytű, jegyzettömb."Szerintem érdemes lenne elolvasni.
-
JimiArena
csendes újonc
Sziasztok! :-)
P9 és P9 Lite tulajdonosokhoz szeretnék intézni egy kérdést: van normál FM rádió a készülékekben?
A P9-ről nem tudom, elfelejtettem megnézni, amikor a kezemben volt, viszont a P9 Lite több tesztjében említik az FM rádió létezését. Szóval kérem, akinek van a fent nevezett készüléke, segítsen a kérdés megválaszolásában, köszönöm! :-)
-
MK VII
veterán
Na.. Annyit beszéltünk róla, hogy meg is rendeltem a Titán csoda lötyit.

-
rafis83
tag
válasz
Thunder86
üzenetére
5-6 hónapig bírja a kijelzőn, aztán újra kell kenegetni, mert lekopik. Egyébként az ujjlenyomat is kevésbé látszódik a kijelzőn. Próbáltam korábban jól lezárni a tasakot, amiben kaptam, hogy később még használom, de kiszáradt a kendőcske

Törés ellen persze ez sem véd, de a karcok ellen jó. -
mothugs
tag
Használ valaki esetleg innen, ilyen tokot?? Ha igen, vélemény?
-
-
-
MK VII
veterán
válasz
misi111
üzenetére
Na.. Ha mindig visszatérsz az iphone-hoz, akkor, ha ezt kipróbálod, már nem fogsz.

Nekem is volt iphone-om.. Szerettem, mert egyszerű volt. Viszont zárt.
Ez egyszerű is és még felhasználó barátabb is. Engem meggyőzött.. Egy másik iphone-os haver is már mondta, hogy amint tud venni másik készüléket, biztos, hogy elmegy almáéktól és huawei-re vált.Szerintem legegyszerűbb megrendelni közvetlen tőlük. Amiket írtam árat azt ők írták nekem emailban mikor rákérdeztem, hogy mennyibe kerül.
-
misi111
tag
Volt s7-em,de mindig visszatérek az iphonehoz.Már unom ezért mindig kipróbálom az ujabbakat hátha meg fog valamelyik,de egyenlöre még nem jött össze a váltás. Amugy nagyobb bevásárló központokban árulják nagy demozás közepette. Asszem multkor budaörsi tescóban láttam Külön kis pultnál demozták.
-
MK VII
veterán
válasz
misi111
üzenetére
Szia.
Te is S7-ről jössz át?
Mintha abba a topikban olvastam volna a hozzászólásaidat. Vagy valamelyik kínai mobilos topikban? Ha nem akkor srry.A wiwfixit engem is érdekel.. Egyenlőre még nem rendeltem meg, de hamarosan felkerül rá. Én is jókat hallottam róla. "A WOWFIXIT egy készülékes (3.999 Ft), két készülékes (6999 Ft), illetve négy készülékes (10.999 Ft) kiszerelésben érhető el"
Tényleg nem drága. Szerintem sem. -
misi111
tag
Sziasztok. Most állok p9 vásárlás elött használtan venném. Természetesen dual simes verziot. Mit érdemes megnéznem a készüléken, elotte?
Látom itt sokat goglalkoztok a képernyövédelemmel. Nem probálta még senki azt a wow fix it tipusu technologiát amikor csak be kell kenni a képernyöt. Mert állitolag nagyon jó, és nem vészes az ára. Vélemények?? -
Thunder86
tag
Sziasztok!
Az xPRO-s kaland után kicsit keresgéltem tovább képernyővédő ügyben. Ezt esetleg próbálta már valaki? Illetve hallott már róla jót vagy rosszat?
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Elvileg:
Név: Telenor Online
APN: Online
MCC: 216
MNC: 01
APN protokoll és a roaming protokoll: IPv4Net és Online szokott általában váltakozni APN sorban.
Egyébként az egyik telefonnál a SIM kártyával volt egy érdekes jelenség. Felállt a hálózatra, de nem forgalmazott. Aztán a "srác" bekapcsolta a PIN -t a SIM -hez, újraindította és jó volt.
-
törölt tag
válasz
Barnee88
üzenetére
Esetleges szoftveres bibi miatt kérdeztem, hogy változtat -e valamit a helyzeten, ha nincs belőve a mobilnet. Vagy akár Wifi+ ki-be kapcsolás, vagy szimplán kikapcsolás.
m.adi92:
Jó APN beállítások mellett nem igazán tudok elképzelni rejtett dolgot. Meg ahhoz még újraindítás sem kellene.Esetleg a kártyával lehet még probléma. Régi, hibás, vágott...stb.
Más készülék, illetve kártya közelebb vezetne a megoldáshoz, mert így látatlanban nehéz megállapítani mi a hiba.
-
vwadam
tag
én 3 napja telepítettem újra,először nekem is gyorsan merült,de most már helyreállt pár nap után,most néztem meg,100%-ról 6%-ra 30 óra alatt merült le és volt bent 6 óra SOT,MMX Racingen meg az RR3-on is játszottam,facebook,messenger,viber folyamatosan megy,nekem elég jól bírja..
-
válasz
üzenetére
Közben utánaolvastam és látom, hogy ez valóban általános androidos probléma, remélem hamar orvosolva lesz.
Nem szoktam kikapcsolni a mobilnetet, mivel úgysem használja a telefon ha wifihez csatlakozik.
A gond az hogy az emeleti router-hez nem hajlandó kapcsolódni, vagy ha igen azt írja nincs rajta internet, az udvaron lévőhez egyáltalán nem is kapcsolódik, a földszintihez viszont minden gond nélkül.Minden más készülék, pc, laptop, kb 10 másik telefon, tablet, cromecast gond nélkül megy ugyanerről a routerről.
Wifi+ be van kapcsolva -
törölt tag
válasz
Barnee88
üzenetére
Ez a második elég általános hiba más telefonoknál és más márkánál is. Főként 6.+ droidon jön elő, de több készüléknél 5.+ -nál is jelen van. Nagyon elfrissített valamit a Google, feltehetően a Play szolgáltatásokhoz kapcsolódóan. Kb. 1 hónapja létező probléma.
Általában ami működni szokott, hogy eltávolítod a Play Szolgáltatások frissítését, majd pl. apkmirror -ról lefrissíted a legújabb verziót. Utána pedig a biztonsági mentés alatt (beállításokban) kikapcsolod a Google mentést. Általában max. pár nap alatt helyre szokott állni.
Nem a telefon problémája.
Wifi mellett ki van kapcsolva a mobilnet? Úgy is ezt csinálja? Wifi+?
-
HELP!
Nagyon szeretem a P9-et, de van két dolog ami az őrületbe kerget vele.
Az egyik hogy képtelen a háztartásban lévő 3 wifi router közül 2-re csatlakozni. Ez azért vicces mert mindegyiket én állítottam be ugyanúgy. Van a házban honor 7 és az simán megoldja ezt a "nehéz" feladatot. Valami ötlet, hogy mi lehet a gond? Felcsatlakozik a router-re majd kiírja hogy nincs internetkapcsolat és ezért átvált mobilnetre.
A másik a brutális akku fogyasztás. Sok helyen olvastam ugyanezt külföldi fórumokban, óránként kb 1 %-ot merül akkor is ha nem nyúlok hozzá, és max 3 óra kijelzőidőt sikerül elérnem vele.
Nem játszom, csak sima net, facebook, insta stb alkalmazásokra használom és gyakran kilövöm a háttérben futó alkalmazásokat. A fogyasztási adatoknál mindig az android rendszer szívja le több mint a 70 %-ot.
Ötletek?
Cache-t már ürítettem, teljes újratelepítés is megvolt -
lkereki
tag
Sziasztok!
A navigációs gombsor alulról eltüntethető valahogy? Van ugye a lebegő gomb, azzal szeretném használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

váltottál.. Ha jól emlékszem onnan jöttél..