- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #12949 üzenetére
En ertelek,csak szamomra az nem vilagos,hogy itthon van a Galaxy S4-esem meg,es SOKKAL fluidabb az egesz,mint a P8.(Snap 800 van benne) A programok mintha sokkal jobban futnanak rajta.Meg ott nincsenek ilyenek sem,hogy a Facebook/Snapchat vagy akarmi,hirtelen lesz*pja az akksit.Felfoghatatlan ez szamomra...
-
Roppy
tag
válasz
csipszikutya #12932 üzenetére
Érdekes egy cég ez a TMX, dinamikusan fejlődik, de nincs telefonos ügyfélszolgálatuk.....
No és ez is érdekes azért Tőlük:Milyen módon juthatok készülékcseréhez vagy pénzvisszafizetéshez?
Szervizünk csak javításra jogosult, készülékekkel nem rendelkezünk, ezért az ügyfelek készülékcserére vonatkozó igényét nem tudjuk teljesíteni. -
Permet Elek
senior tag
válasz
csipszikutya #12932 üzenetére
Sok választásod nem lesz. A cordon a másik fele. Egykutya a két cég. LG az egyetlen, aki maga szervizel itthon.
-
Roppy
tag
válasz
csipszikutya #12930 üzenetére
Akkor inkább már veszek szerintem egy újat, de a tanulság ebből az egészből, hogy mindenképpen adásvételit kellett volna írni anno, mint kiderült, próbálnám intézni most ezt, hátha összejön ......
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12927 üzenetére
Köszi a leírásokat! Hasznosak, hogy ha netalán mással is előfordulna, tudja, mire számítson!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #12924 üzenetére
Nemár!
Azért a figura fejét megnéztem volna, de még inkább a te arcod.
-
chros
őstag
válasz
csipszikutya #12924 üzenetére
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12920 üzenetére
Elátkozott vagy xd
De ezt hogy sikerült elérni? -
Obilia
csendes tag
válasz
csipszikutya #12909 üzenetére
Furcsa, nálam se 5-ön, se 6-on nem volt ilyen, rezgőn mindig rezgő marad. Viszont 6-os Android óta nem tudom a lefelé hangerő gombbal némába tenni, csak rezgőig jut el, tehát 5-ösön: halkítás - rezgő - néma, 5-oson: halkítás - rezgő, ha hosszan nyomom a hangerő lefelét.
Párom Samsung A3 2017-ese csinált 2x olyat egy napon belül, hogy valamitől visszaállt rezgőről hangosra.Más kérdés: Zedge-ben próbálok ikont cserélni az Icons rész alatt, ott ugye lehet egyesével is ikonokat cserélni pl csak Kamera és Messenger.
Kiválasztok egyet, kijelölöm melyik helyére szeretném pl Kamera a Kamerához, alul Add to home screen és semmi az égvilágon nem változik. Nem értem miért. Nincs külön icon pack beállítva, egyik letöltött gyári téma ikonjai vannak saját fotóval háttérnek (beállítottam a témát, utána megváltoztattam a zárképernyőt és a hátteret). -
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #12905 üzenetére
Állandóan abban van suliban a zsebemben. Még sosem volt vele bajom, lehúzom a hangerőt akkor Rezgőre vált. És tökéletes.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12905 üzenetére
Nálam nincs ilyen. De Android 6 alatt nincs is ilyen már. Android 5 alatt tudom hogy volt ilyen lehetőség.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12881 üzenetére
Én eddig is tudtam
bár nem volt könnyű megfogni, de azért tudtam.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
csipszikutya #12825 üzenetére
Hiába raksz fel független romot, függő telefonra, attól még nem lesz független.
-
rejtettlampa
tag
válasz
csipszikutya #12814 üzenetére
Szerintem ritkán tüntetnik fel, ha függetlenül árulják! Nem érdekük nekik. Viszont elég ritka az is, hogy független telefon árusítsanak! Nem ez a jellemző, de néha előfordul! Viszont abban sem bízom, hogy ha rákérdezel náluk, hogy melyik készülékük független, akkor korrektül tudnak tájékoztatni! Egyszer vettem régen egy telefont, már nem emlékszem pontosan, hogy milyet, de független volt. Az eladó hölgy sem tudta, hogy független, csak beüzemelés után derült ki, hogy magyar nyelvet sem tudta a készülék. Ekkor utána kérdezett a központba és onnan szóltak, hogy hát igen, ez független, globál eu-s változat és azért nincs benne magyar nyelv sem!
-
szemesi69
addikt
válasz
csipszikutya #12814 üzenetére
Esély van rá, a készülék infonál írni szokták ha független, láttam már olyant, mondjuk a P8-nál nem volt oda írva, mégis független.
-
Roppy
tag
válasz
csipszikutya #12795 üzenetére
1-2 karc a sarkain és az üvegfólián, de más nem, mert tokban van
-
Roppy
tag
válasz
csipszikutya #12793 üzenetére
Okkkkéééééj
Ha személyesen vinném be a József körúti szervizükbe, az is járható út? -
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12777 üzenetére
Valóban jól kezeli a rákot egyébként, én is csak viszonyításként írtam, hogy a B200-hoz képest valóban kevesebb szabad ram marad, de nálam nem változtat végül is semmin. Minden bent marad, aminek bent kell és kilövő, amit nem akarok bent tartani
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12775 üzenetére
Rendben!
Eddig minden szuper!
Annyi, hogy ha lefrissítem az Android System Webview alkalmazást gyorsabban merül a telefon. Illetve a Google kereső app frissítése is -igaz, hogy jobb az app- de kevesebb a ram, gyorsabb merülés.
A billentyűzetet is lefrissítettem most..kíváncsi vagyok mennyivel merül jobban. Tesztelem. Egyébként egy bizonyos, elmentett verziót használtam/használok, de most a legújabbat tesztelem.
Chrom-ból várom nagyon az új, 59-es verziót, mert ott gyorsulás és kevesebb ram használat várható állítólag!Maga a telefon, rendszer szuper! Factory reset mondom nem volt B170 óta. És csak ami magától jött, azt telepítettem.
-
Obilia
csendes tag
válasz
csipszikutya #12751 üzenetére
Furcsa. Nekem akkor is ugyanolyan használat mellett nagyjából ugyanúgy bírja. FB Liteozok néha olyan 5-10 perceket, néha pici böngészés (Brave), 1-2 játék, általában kisebbek, ritkábban nagyobbak mint Honfoglaló, Piano Tiles 2. Nap végére általában 35-38%-ra merül, főleg ha csak FB és telefonálás van.
Lehet tényleg rosszabbat foghattál ki és lehet, hogy inkább az akksija az ami valamiért rosszabbul bérja a 6-ot, de csak tippre mondom.
A 3 nap az szép. -
Bkrisz9
őstag
válasz
csipszikutya #12762 üzenetére
Ejj a végén elszólod, nem szabad ilyenkor hangoskodni csak örülni.
-
Grecky
senior tag
válasz
csipszikutya #12755 üzenetére
Elég ellentmondásos, amit írsz, már megbocsáss, hogy a 6 így szar meg úgy szar, de ezek szerint nálad az 5 sem jobb. Neked sztem valami tök más telefon kellene, amik az igényeidet maradéktalanul kielégítik.
Az alma lehet a jó barátod, én amondó vagyok, csak azt ugye elég drágán mérik.
-
rejtettlampa
tag
válasz
csipszikutya #12751 üzenetére
Nekem a chat fej ki van kapcsolva a messengerben, én nem szeretem. Eddig nem volt ilyen hiba nálam. Pedig nem mókoltam semmit a telón, ami esetleg kihatással lehetne a dologra!
-
Kiskutya
veterán
válasz
csipszikutya #12747 üzenetére
Nálam még hasonló esetek se fordultak elő! Nekem magától ajánlotta fel a 6-ot és még resetet se csináltam. Már lassan 2 éve tökéletes minden.
-
Obilia
csendes tag
válasz
Nemrég frissítettem B397-re, nekem ilyen hibák nincsenek (bár Messengerből Liteot használok már), pedig B200-ról indultam én is. Az akkumulátor szerintem ugyanaz nagyjából, legalábbis jelentős különbséget nem látok.
Lehet már javítva van 1-2 dolog a B370 óta, nem tudom. Ezt a Youtube alatti Messengerezést majd letesztelem :-)
Vannak előnyei is, de nem hatalmasak. -
migabi24
nagyúr
válasz
ezt én is így látom, a B200-B222 atom stabil és kiszámítható
-
migabi24
nagyúr
válasz
csipszikutya #12691 üzenetére
azzal nincs gond hímestojásként vigyázok minden cuccomra
-
Grecky
senior tag
válasz
csipszikutya #12670 üzenetére
Én is felhívtam a Huaweit, a telefonban azt mondták vagy számla vagy garlevél (vagy mindkettő).
Elmentem a József körúti átvevőpontra, ott viszont felvilágosított egy kedves ügyfeles csaj, hogy mivel nincs imei vagy sn a számlán, ezért így nem tudja átvenni csak fizetősbe.
Szal kell az a garlevél, kitöltve, pecsételve. -
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12649 üzenetére
Ne várd meg a szeptembert..szervíz és add el! De más telefont sem tudok javasolni, ha nálad ennyire esik, törik, meg egyéb problémák vannak. Vagy max ilyen buldózer telefont, amiknek nem lesz bajuk. Kicsit jobban kellene vigyázni a telefonra.
Akkor marad a B170 + Custom mappa
OTA 200
Végöl B397 Full
És akkor rendben lesz minden.
De te döntöd, ha mást nem tapasztalsz, ráér akkor is, ha majd lesz kedved. -
Bkrisz9
őstag
válasz
csipszikutya #12641 üzenetére
Nekem ezzel volt garis a telefon es ez miatt csereltek.
-
rolee9309
csendes tag
válasz
Anonymus95: Na, tegnap este rákötöttem a sz.gépre átmásolni a képeket, és megnéztem, HÁTHA le lehet törölni fájlkezelőből gépről. És le lehetett
-
chros
őstag
válasz
Par napja lattam, hogy ujraindul magatol (arrow rom).
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12600 üzenetére
Sajnos van ilyen alkalmazás, ami vagy megadott neki, vagy nem indul el...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #12579 üzenetére
Téged aztán sz*pat a sors.
Én ezt a telot használom mocin GPS-nek, több országot jártunk meg már vele, a múlt hétvégén Igoval gond nélkül levitt a Horváth partra és haza.
Kamera üveg külön is cserélhető!!!!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12579 üzenetére
Nyilván akkor jön ki valami probléma amikor épp azt a valamit használod, amit épp akkor kell.
-
imibogyo
veterán
válasz
csipszikutya #12570 üzenetére
Ha ilyen hozzáállással vásárolnék, akkor már mindent saját magamnak kellene gyártanom, mert amilyen sűrűn cseréltem a cuccaimat egy bő 15 éves időszakban (ma már egyáltalán nem), szinte minden gyártó minden termékéből volt már és szinte minden gyártóban csalódtam így, vagy úgy.
A Huawei-ben is csalódtam annó, de ismét bizalmat szavaztam neki és láss csodát, ma egy (számomra) tökéletes telefont tudhatok a magaménak.
-
migabi24
nagyúr
válasz
csipszikutya #12570 üzenetére
Pedig nem rossz a márka és a tipus se, én az S7 után is imádom
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12566 üzenetére
tényleg eszméletlen amit te átélsz azzal a telefonnal...
-
Minstrel
senior tag
válasz
csipszikutya #12566 üzenetére
Írd le minden gondodat a Huawei-nek, szerintem kapsz egy P10-est ennyi viszontagság után
-
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #12564 üzenetére
Hát! Téged tényleg súlyt vmi a P8-val!
(Az asszony úgy ejtette le, hogy minden sarka kapott. Természetesen, ahol a tok nem védte. De, más baja nem lett szerencsére! Kopp-kopp.) -
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12557 üzenetére
Én is csak azt tudok mof ami hogy add el a telefont..eo vagy átkozva vele.
Mind emellett..nekem is volt már olyan, hogy a chat fej kihúzása után sem tudtam sehogy sem tovább lépni a fedvény miatt..de ez nagyon ritka.. és kb tart egy fél óráig..vagy újraindítom és rendben van. De ez vagy 2-3x volt csak eddig. Általában a chat fejet magától, ideiglenesen eltűnteti olyankor és midnenki mást is amit gondol. Engedélyezem amit kell, majd visszajön a chat fej és megy midnenki tovább.tonyqa23
A képernyőfedvény akkor jelenik meg, ha egy alkalmazás engedélyt kér de valami alkalmazás felette van (pld messenger chat fej) és emiatt nem engedi a tefon az engedélyek megadását.Az alap témában van ez az időjárás widget stílus. (Obsidian) a többi témában már csak ez az átlátszó, üveghatásu háttere van.
Atos23
A P8 jobb képet csinál mint a P9 Lite (tapasztalat)Szabcsizz
Itt a gyári, eredeti betűtípus. Ez biztos az, mert a rá jellemző betűtípus hiba is benne van. [link] -
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #12554 üzenetére
Egyszeruen el vagy atkozva ezzel a telefonnal,nincs jobb tippem mar.Szerintem a Huawei termekeknek tobbet ne is menj a kozelebe.
Ronam neked koszi a betutipust!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
csipszikutya #12554 üzenetére
Mi az a képernyő fedvény?
-
kisszoli0707
tag
válasz
csipszikutya #12543 üzenetére
Én nem látom,hogy görbe lenne a kijelzőm,még asztalra helyezve sem,de kénytelen vagyok elfogadni,hogy a készülék vastagságának minimalizálása ezt eredményezi.Nem is értem ezt a "csináljunk papírvékony body-t" hozzáállást!Inkább lett volna 1mm-el "vastagabb",de egyfelöl strapabíróbb,másfelöl pedig talán combosabb akkut is bele lehetett volna tuszkolni-ergó hosszabb üzemidőt.Ezt azért nem ártott volna mérlegelni a Huawei mérnökeinek.
Hány ember szavazna 7,X mm vastag házra,hozzá 2-3 nap üzemidővel,vagy 6,X mm házra és az egy napos üzemidőre...Van még kérdés?Csak gondolkodni kellene,kellett volna.
Kijelző védelem ügyében megpróbálom most ezt [link] a nano-akármit,hátha a hajlékonyságánál fogva követi majd a girbegurba kijelzőt.
Üzemidő még normális,ha este 22-reggel 6-ig kb 4%-ot esik?Minden kikapcsolva,de legalább minimalizálva (net,programok,szinkronizálás letiltva,stb)?Úgy átlag 1,5 napot bír,ha keveset netezek (viber,messenger),telefonálok is. -
bee_jay
tag
válasz
csipszikutya #12543 üzenetére
Nem a fólia hibás, hanem a telefon van kicsit meggörbülve. Tok nélkül tegyétek egy sima felületre és akkor látszik a ferdeség. Zsebben sajnos hajlamos kicsit eldeformálódni.
-
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #12531 üzenetére
Fólia esetleg takarja szenzort? Bár azt írtad működik.
Zsebmód? Okostok mód? Valamelyik be van kapcsolva?
Általában egy sima újraindítás elég szokott lenni... -
szemesi69
addikt
válasz
csipszikutya #12481 üzenetére
Van arra is topik
-
<>jana<>
senior tag
válasz
csipszikutya #12466 üzenetére
Több ismerősöm is panaszkodott erre, a Voda kártya lehet a ludas. Csere után nem volt gondjuk.
-
Ronam
addikt
válasz
csipszikutya #12466 üzenetére
Családban van egy P8 Lite, annál volt ugyanilyen az elmúlt 1-2 hónapban, és az egyik kollegám is mesélte, hogy ugyanez a gondja. Megoldást viszont nem igazán tudok, P8 Lite topikban azt írták, hogy meg kéne próbálni csak GSM-en használni a telefont, de úgy is előjött a probléma (mind2 készülék Telekomos).
-
csipszikutya
senior tag
válasz
csipszikutya #12420 üzenetére
Beragadt az app store... rr után jo lett.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12386 üzenetére
Jó gondolat! Támogatom!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12384 üzenetére
Örülök én is a pozitív élményedhez! Valóban kicsit még mindig többet ébred fel a telefon mint kellene, de már így is jó és inkább ne piszkáljuk.
4G-ről kapcsolja le, ha nem használod és még tovább bírja. Szinkront nézd meg a Beállítások, fiók menüben, hogy ami nem kell, onnan vedd ki a pipát. És a Beállítások, Speciális beállítások alatt a biztonságimentés és visszaállítás is legyen kikapcsolva.
Vírusirtó lehet még ami ébreszti a telefont.. meg meg kell nézni még mi ébresztheti -
Ronam
addikt
válasz
csipszikutya #12382 üzenetére
Nálam is hasonló mostanában, és mindezt úgy hogy a helymeghatározás teljesen ki van kapcsolva. Az elmúlt 1 hétben van ez. Jó lenne már rájönni, hogy mi a franc okozhatja. Ahogy elnézem mostanában a topikot, elég sok embernek van ezzel problémája. A régi ROM-okon is ilyen volt az akksikezelés?
(#12384) csipszikutya: De így is baromi sokat van ébren a telefon, ez nem egészen normális.
-
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #12328 üzenetére
Xiaomi-t.
-
törölt tag
válasz
csipszikutya #12275 üzenetére
Szerintem tedd a radiátorra vagy hajszárítózd meg. A tmx igencsak cserélne neked kijelzőt,alaplapot,akkut,hátlapot és természetesen a te kontódra, mert a te hibád. Minden.
Az meg nem valószínű, hogy bejut a nedvesség, legfeljebb kicsapódik a levegőből. És máris becsapódik a user.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12254 üzenetére
Az alapból be van kapcsolva, ha nem kapcsoltad ki. Egyébként Beállítások, Fiókok, és alul a menü gomb alatt tudod engedélyezni.
Ronam
Nem tudom akkor, hogy miért. -
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12248 üzenetére
Azt a 180 órát úgy mérte, hogy ugye éjszaka, mikor nem használtam
azaz alvó módban annyit bírna ki. Most, hogy azért néha nyomkodom is 31 órát ír ki. A merülés nagyjából normális, de tény, hogy a play services 0,50% alatt van végig. Szóval úgy tűnik valóban helyre tette. Természetesen a helyhozzáférés Wifi-n van azaz akkumulátor kímélés módban, ahogy eddig is. (Időjárás widget miatt)
Amíg azt a GServicesFix appot alkalmazod, kéri, hogy kapcsold be a gps-t és az automata szinkront (ha ki van kapcsolva), legyen internet kapcsolat, 100%-on legyen a töltöttség és legyél is hálózatra dugva. Megcsinálja amit kell, majd kéri, hogy indítsd újra a telót. Ha ez megvan..kikapcsolhatod vissza a gps-t meg minden mást, ami nem kell és az appot is letörölheted. -
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #12235 üzenetére
B394?
Ha igen: Tanusítom, nagyon NAGYON jó lett az akku idő, pedig elvileg nem nyúltak semmi különöshöz.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
csipszikutya #12201 üzenetére
Nekem eddig meg egy telefonomra sem sikerult rendesen feltenni. Az egyik sarok mindig elkezdetr feljonni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #12194 üzenetére
GSM-ek nagyon jó áron javítanak.... DUNA GSM pl.
P8-meg egy két esettől eltekintve nem szokott szétmenni. Így visszaolvasva, azért bőven nem a lebeszélős kategória .
UI.: Ne vegyetek Sony se gyerekek, az meg Cordone-s.!!!!!444!4!
-
EzFoglaltNév
csendes tag
válasz
csipszikutya #12182 üzenetére
Azért az tanulságos volt, amilyen véleménnyel a T-nél voltak a TMX-ről, amikor tegnap este a szervíz után első meglepetésemben bementem hozzájuk a Mammutba, hogy mégis mit kéne tennem. Eléggé egybecseng az itt olvasható dolgokkal, csak ők ugye a T egyenruháját viselték, és szalonképesebben fogalmaztak.
És ők is azt javasolták, hogy náluk, és a Huawei-nél tapogatózzak. -
chros
őstag
válasz
csipszikutya #12164 üzenetére
Koszi az infot, en epp tegnap tettem fel, ugyan meg nem hasznaltam, de ha gaz lesz vele, akkor tudom mi a baj.
(#12169) Anonymus95: Koszi, erdekes info!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12164 üzenetére
Na, ezt is tudjuk legalább!
Kösz az infót!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12158 üzenetére
Recovery menüben egy wipe cache-t nyomnék kipróbálás képen. De igen.. factory reset vagy újratelepítést tudnék javasolni.
Esetleg a Tárcsázót megnyitva, alul a beállításokban van egy Virtuális HD hívás..azt próbáld meg a másik állásban is, ha nem segít, akkor marad az előbb említett 2 megoldás. -
Bkrisz9
őstag
válasz
csipszikutya #12119 üzenetére
A TMX katasztrófa, akkor is ha nekem csak jó tapasztalatom van velük. Más topikokban is csak azért nem ajánlunk egy-egy márkát mert ők szervizelik. Én a helyedben egy Homár blognak beküldeném a stroyt a fórumban szereplő 2 árajánlat linkjével és a papírok fényképeivel. Jó kis story, hátha valaki tanul belőle valamit vagy elkerüli őket ha teheti.
-
bee_jay
tag
válasz
csipszikutya #12070 üzenetére
Én a Chrome Beta-t használom már elég régóta, nálam eddig tökéletesen működött. Elég sűrűn jönnek rá frissítések. Próbáld ki, hátha neked is beválik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #12037 üzenetére
Oké köszi
de cserélem itthon,ha gond van visszateszem...
(Van dupla tapadó korongos fogom, kihúzza a házból aztán át a másikba. Egy eredeti ház tálcákkal meg nincs 5k postával. )@leweegee2: Köszi, de azért kérdem mert ma direkt rálestem és mind az i6 mind az i4s kisebbel van ez tuti. Akkor azok nem 0.8-asok? Vagy a karima miatt tűnik nagyobbnak?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya #12029 üzenetére
Mocis kesztyűben nehézkes a mozgás...
Igen elejtettem én kérek elnézést lol....Tok van rajta, de csak ez a "feles" pont a sarkak vannak és az, alja és teteje gyengén védve...
...vajon TMX ház cserénél kérhetek színt? "Há mer én aranyat akarok vagy feketét alapon" ?😂😁
Ui.: a kis csavarok típusát súgja meg valaki, köszi!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #12030 üzenetére
Először is.
bkiky01
Az összefoglalóban minden le van írva. Kérlek olvasd el.
Me rakd fel egyből a B392-őt, mert nem köszönöd meg. Egyébként is már B393 a legfrissebb. De a frissítés menetét megtalálod a fent említett helyen.Másodszor:
Én kiegészítem a rootolt telefonok listáját Sony telefonanal. Nem zavartak el soha mert rootolva lett...
Szóval tényleg nem kell aggódni a rootolt miatt. -
csipszikutya
senior tag
válasz
csipszikutya #12029 üzenetére
fuck lejárt az idö.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #11991 üzenetére
Oké, köszi!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #11989 üzenetére
Nem lehet, hogy amikor elveszti a 4G-s lefedettséget, akkor áll át másikra?
Én nem tudom, mert automatán szoktam használni. -
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #11987 üzenetére
Na ez érdekes feltevés..erről szerintem nem igen tud senki semmit. Közöszönjük a jelzést. Legalább, ha ilyen van, figyelni fogjuk!
A biztonság kedvéért.
Beállítások, Egyebek, Mobilhálózat, Szolgáltató alatt, akkor ki van kapcsolva? -
grafnet
veterán
válasz
csipszikutya #11954 üzenetére
A Fióknál az Alkalmazás adatok szinkronizálása engedve van?
-
Permet Elek
senior tag
válasz
csipszikutya #11943 üzenetére
60ért hírdettem itt, 1hónapig. 50-et akartak adni érte. Úgyhogy megmaradt.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #11946 üzenetére
Én is úgy gondolom..max 45-50
-
grafnet
veterán
válasz
Olyan >50 körül mozogtak a szolgáltatótól kihozottak...
-
Ronam
addikt
válasz
Szerintem az kizart, hogy annyit kapsz erte. Arukereson 71 korul megy a legolcsobb. Nezz korbe itt HA-n, es probalj az alapjan beloni egy arat.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #11905 üzenetére
Én sem értem mi van nálad folyton..
Kikapcsoltad a telefont? Mert ott figyelni kell kikapcsolásnál van lehetőség kiválasztani, hogy ébresszen vagy ne.
Egyéb esetben ha aktív az ébresztő amit beállítottál este, akkor az értesítősávban megjelenik egy óra ikon..ennek hiányában a telefon nem fog ébreszteni.
Az óra appon belül mindent átnéztél, hogy jól bevan állítva?
Az ébresztő csak akkor nem ébreszt, ha nincs bekapcsolva vagy lemerült a telefon. Esetleg így kapcsoltad ki a készüléket éjszakára, hogy nem engedélyezed az ébresztést kikapcsolt állapotban. -
Bkrisz9
őstag
válasz
csipszikutya #11905 üzenetére
Nem tudom te mi a fenét csinálsz, hogy nálad szó szerint semmi nem jó. Nem tudom elhinni, hogy mindenkinek jól megy szinte minden nálad meg még az ébresztő sem jó. Tényleg váltsd le azt a telefont egy iphone 5S-re pl. az még árban is stimmel mert ez egyátalán nem normális, el vagy átkozva.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #11888 üzenetére
Alkalmazasok nem rinyalnak,hogy nincsenek megadva az engedelyek?Mert ha nem zavaro,en is kiprobalom.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
csipszikutya #11887 üzenetére
-
Ronam
addikt
válasz
csipszikutya #11885 üzenetére
Nalad mi lett vegul a megoldas? Kikapcsoltad te is a GPS-t? Tegnap Grecky irta, hogy kapcsoljam ki a az adatok biztonsagi menteset, de ez sem oldotta meg a problemat, ha be van kapcsolva a GPS, akkor folyton ebren van a telefon. Most ejszakara kilottem, es lass csodat megint aludt rendesen a telo.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
csipszikutya #11861 üzenetére
Már müködik. Csak ujra rá kellett dugni a telefont és megvárni amig frissit mert nemvolt sierra kompakt a P8.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #11861 üzenetére
Nincs semmi gond..kinek mi. Nem véletlen van több lehetőség, hogy ki mit akar használni!
-
Szabcsizz
őstag
válasz
csipszikutya #11851 üzenetére
Nem rosszbol mondom,de szerintem a kovi keszuleked ne Huawei/Honor legyen.Nalad rosszul allnak a csillagok,ilyen teren.
Viszont azt hozzatennem,hogy nalam sem makulatlan a helyzet,pedig ertem az Android vilagat.Plusz a rendszer is bugos,nem is kicsit.
A Mate szeria pl nagyon tetszik,csak nem tudom hogy az uj EMUI-ban mar orvosoltak e az itt megtalalhato parajelensegeket..alapvetoen ez egy jo marka,csak ez az EMUI hat.. -
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #11851 üzenetére
Na..öröm és bódottá
Valamelyik szinkronizáció a ludas..de nem a Chrome,Gmail,naptár, névjegyek a ludas mert azokat használom...a többi közül lehet valamelyik..ami nagyobb energiaihénxű..hosszabb ideig tart így ébren tartva a telefont akár egész éjszakára. Mivel éppen ment valamit..
OSX...ha nem a fájlokra nyomsz..hanem magára az értesítésre, akkor bejön egy választó ablak ahol kiválasztható az operációs rendszer. Azt nézted már?
Murdock1981
Örülök!
És végre egy visszajelzés, hogy sikerűlt egy opció. Így másnak is tudjuk javasolni ezt a lehetőséget.Mátésum
Egyik frissítés sem gyalulja le a rendszert. Azt külön neked kell megtenned a frissítés előtt vagy után. De 5-ről 6-ra mindenképpen javasolt. Mondhatni kötelező factory reset. Viszont pár hónapja már csak a biztonsági javítások jönnek havonta. Itt mar nem szükséges factory reset, de a FULL verziót telepíts ne az OTA változatot, mert akkor nem lesz jó -
Bkrisz9
őstag
válasz
csipszikutya #11840 üzenetére
Play szolgáltatásokra írt valaki egy megoldást feljebb. Elvileg bugos és asszem úgy kell, hogy letörölni a frissítéseit és aztan apk-ból feltenni vagy valami ilyesmi 2 perces megoldás.
dino 13:
A kopogtatás nálam megy de inkább 3 mint 2 koppra. Auto fényerővel sem volt soha bajom azon kívül, hogy nem láttam még telefont amin jól működik.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #11840 üzenetére
Kapcsolja 2G-re. Helymeghatározást állítsd internet alapúra..ne GPS alapú legyen. Kezdetnek ezeket állítsd be. És nézd meg a fiokod szinkronizációs beállításait. Miket szinkronizál? Csak az legyen mai kell..gmail, Chrome, naptár, névjegyek..amit használsz. Ha nem használod,ezeke tis kikapcsolhatod.
Illetve tégy próbát azzal, hogy a speciális beállítások nál a biztonság, felügyeleti eszközöknél tiltsd le play szolgáltatások appot..lehet az is segít,hogy ne fusson annyira ez az app
+ Play áruház automatikus frissítések kikapcsolni..
Ezeket kezdetnek. Aztán jöhetnek a mélyebb dolgok ha ez sem hozza a kívánt hatást. -
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #11837 üzenetére
Ha gondolod..tényleg ránézhetek valamikor..mert nekem gyanús a dolog
-
Ronam
addikt
válasz
csipszikutya #11837 üzenetére
Nekem rejtély, hogy mitől lehet. A gyári alkalmazásokon felül alig van fenn valami, egészen pontosan ezek: Don Pepe, Telekom, Viber, PowerAmp. Amúgy ugyanezeket az alkalmazásokat használtam a Redmi Note 3 Pro-n is, és ott soha nem volt problémám a Play szolgáltatásokkal, viszont P9 Lite-on is voltak ilyen merülési gondok. Mindenesetre nálam a GPS kikapcsolás megoldotta a problémát, azóta rendesen alszik is a telefon.
-
Ronam
addikt
válasz
csipszikutya #11831 üzenetére
GPS-t próbáld meg kikapcsolni, én ha kikapcsolom, akkor a Play szolgáltatások nem fogyaszt olyan durván. Egyébként ha be van kapcsolva nálam is durván merül a telefon, próbáltam már nagyon sok mindent, de ezen kívül nem igazán találtam megoldást.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya #11831 üzenetére
Valamit használsz vagy nem tudom, ami pörgeti a play szolgáltatásokat..nekem nincs ilyen bajom.
dobost
Semmi baja nem lesz senkinek, ha ráteszed a legfrissebb ROM-ot. Ez nincs megtiltva! Nem is lehet!
Az van megtiltva, hogy recovery-t cserélj és egy nem gyártói ROM-ot tegyél rá. (Cianogen mód vagy Lineage esetleg más által kiadott főzött rom) Ez hivatalos gyártói rom! Ezt nem tilthatja meg senki!
Annyi, hogy ráseg8tesz a telefonnak frissulni mert sajnos magától nem dobja fel...tudok segíteni..úgy hogy semmi baja nem lesz a telefonnak..ígérem.
Mondom..ha gondolod, írj privátban! -
gianone
őstag
válasz
csipszikutya #11785 üzenetére
Beállítások/Alkalmazások/Speciális/Alapértelmezett alkalmazások/Segítség és hangbevitel/Segédalkalmazás legyen nincs.
Ez majdnem a főmenü, nem értem, hogy nem lehet megtalálni.
-
kurtos
csendes tag
válasz
csipszikutya #11703 üzenetére
Azt,hogy hány ciklus,meg százalék,honnan tudom meg?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
csipszikutya #11731 üzenetére
Made my day. Amikor a nők objektíven megállapítják mi a jó, amikor tudják mi a jó, amikor áááá hagyjuk....
-
szemesi69
addikt
válasz
csipszikutya #11729 üzenetére
Csak a rollback nem volt tiszta, de már kaptam rá választ, a többit tudom. De nincs az az isten, hogy 6-ról visszamenjek
-
szemesi69
addikt
válasz
csipszikutya #11724 üzenetére
Ez nem teljes válasz, akkor másképp kérdezem, a 392-re simán vissza megy a 200? Nem kell előtte rollback rom, mint a P8 LITE esetében, ott nem lehet 6-ról akármelyik 5-s verziót vissza tenni, csak a rollback után.
A kérdésem azért adódott, mert a Lite ha nem rollback rommal van vissza állítva a build balong lesz és amiatt lehetnek gondok, a P8-nál nem így van? Mióta megvettem, rátoltam a 392-t, azóta a fiam használja, eddig nem mélyedtem bele a romolásba, mivel kifogástalanul működik. -
NandorHUN
addikt
válasz
csipszikutya #11712 üzenetére
Peace.
Látom gariban cserélték az aksidat. Ez egyébként zárt házas telefonoknál ilyen divat? HTC is állandóan cserélte az aksit valahányszor telót vittem hozzájuk...
Vagy van valami, hogy hány ciklus után szokás?
Mert még egy évig tuti ez a telefonom marad, de akkor még mielőtt lejárna a gari szerintem be fogom vitetni valami kamuindokkal, hogy cseréljék (pl. gyorsan merül, vagy kikapcsolgat). Itthon sajna ha később baja lesz nem igen fogom tudni szétszedni.Amúgy ettől eltekintve első olyan telefonom aminek semmi baja nem volt még, pedig sok ideje használom. SG S3-m, HTC One-om és LG G3-mam is többször is volt szervízben, ez még egyszer se.
-
NandorHUN
addikt
válasz
csipszikutya #11696 üzenetére
/Facepalm/
Komolyan senior vagy és nem tudod használni a google-t?! Egyébként én azon csodálkozom,hogy ennyi idővel Android 6.0 után még van aki most találkozott ezzel a hibával először....
megoldás:
1)
Beállítások- Alkalmazások - Speciális- Megjelenés más alkalmazások felett:Itt pedig ki X-eled a PROBLÉMÁS appot, ami lehet bármi, de általában a Facebook Messenger az, ha mégsem akkor próbálkozol egy másik appal, legrosszabb esetben mindegyik appot is ki lehet X-elni.
Utána rámész az appra amit nem tudsz indítani és megadod az engedélyeket, ezután ha akarod visszakapcsolhatod azokat az appokat amiket kilőttél előtte.
2)
Egy másik megoldás, ha van rootod: Xposed Installeren belül telepíted a "NoOverlayWarning" nevű modult.Ezzel rootolt teló kell, viszont cserébe nem kell tökölni a beállítások ki-be kapcsolásával.3)
Egyébként a leírt módszered csak azért működik, mert ha átállítod a nyelvet akkor egy rövid ideig nem működik a képernyőfedvény appok háttérfolyamatai, de ha sokáig így hagyod akkor ezek elindulnak és megint nem fog menni. Ugyanez történik bekapcsoláskor, tehát az is egy "megoldás" lehet, ha újraindítod a telefont és utána gyorsan megadod az engedélyeket, mielőtt a folyamatok elindulnak a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest