- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
válasz
NandorHUN #7190 üzenetére
Mondjuk ez ízlés és igény kérdése. Lehet, hogy nem akar másikat. Én pl. jópár böngészőt kipróbáltam, de mindig visszatérek - a hibái ellenére - a Chrome-hoz. Az jön be és kész. :-) Más is ragaszkodhat egy adott programhoz, ha megszokta, ha az tetszik neki, vagy......mert csak. :-)
-
zzola
titán
válasz
NandorHUN #7037 üzenetére
321-ről, az a független. B323 alatt próbálj meg mondjuk 5 darab gyorstárcsázó névjegyzék ikont kitenni. Nálam 2-ig sikerült eljutni 323 alatt, és a 323 régebbi a 321-nél...
Zavaró, hogy más gyártók 5.1.1-et adnak (míg itt 5.0.1 van) a v6-ból meg 6.0.1-et adnak(amiben vannak javítások), nálunk meg még a 6.0-ra gyúrnak...
-
törölt tag
válasz
NandorHUN #6704 üzenetére
Jaj ne már...
Ezerrel használják mindenhol a 4pda és a kínai fórumokról kikerül fejlesztéseket. Pl. HRT -s Kangvip. Én elhiszem, hogy ez elterjedt sztereotípia, de ezek elég ismert oldalak. P, Mate, vagy a Honor témákban nyugodtan nézz körül itt a fórumon.
Ahogy nyilván nem minden 80 éves német férfi háborús bűnös.
Én nem mondom, hogy mindenki használja. HA így érzed, akkor nem Neked való. Vedd segítségnek.
-
zzola
titán
válasz
NandorHUN #6634 üzenetére
Szerdán feladtam postán, következő hét csütörtökön vettem kézhez. Nekem nem oszt, nem szoroz a függetlenség, mert fosért/hugyért úgy sem adom el, amúgy meg az összes előfizetésünk meg a céges is Telekomos...
Én kértem a készülék cseréjét és Telemaxosan cserélték az alaplapot... -
Attipapa
aktív tag
válasz
NandorHUN #6251 üzenetére
Nem tudom ennek a programnak mi értelme van,hisz csak egy bootloader kódot generál.
Ugyanúgy kóddal nyit és zár,mint ha [ezen] az oldalon generált kóddal tennéd ezt meg. P8-Lite telefonom kettő is volt és a root miatt nyitottam bootloadert mindkettőn, és a fenti linken generáltam, a P8 Lite topikban leírtak szerint.Regisztráció kell!!
Amikor visszazárod,akkor a "locked" helyett "relocked" lesz,úgyhogy a szervizben azonnal láthatják, hogy kinyitottad és újrazártad. A DC sem tud mást,mint az online felület,szerintem,és ha nyitsz, akkor saját felelősségre teszed,vállalva a gari vesztést,hiába zártad vissza,ez nem lesz nyomtalan,még ha a root nyomát el is tudod tüntetni! -
törölt tag
válasz
NandorHUN #6195 üzenetére
Általában a szervizben szoftveres szempontból kevés okosabb ember ül, mint az átlag ROM -oló. Ezzel nem akarok senkit leminősiteni, de többnyire ez az igazság.
SW -zés nem oldja, akkor a hardver a ludas kategória. Ezért (is) javítanak garanciában rengeteg olyan telefont, ami egyáltalán nem abba a kategóriába esik.
Szerk.:
Persze vannak extrém esetek is, szervizes jóindulattal. Ilyen volt az egyik fórumtárs Alcatel -e megmakkanva, Samsung boot animációval. Belefért a garanciális javításba. -
törölt tag
válasz
NandorHUN #6190 üzenetére
Kutya nem foglalkozott vele eddig. Sőt, pl. P7 -ek vagy 80 százaléka nyitott volt.
Azóta én garanciáztattam már Huawei -t utólag nyitva, de senki nem foglalkozott vele. Ettől függetlenül nem állítható, hogy nem jár garanciavesztéssel. Hivatalos megfogalmazásban azzal jár.
Mate8 -nál van lehetőség a visszazárásra (természetesen nyitással együtt), ami P8 -on még nem tesztelt. Change logját át kell bogarászni és rá kell próbálni, akinél nyitott. Saját felelősségre.
-
-
-
csipszikutya
senior tag
válasz
NandorHUN #5940 üzenetére
Az ékezetek miatt használom a huawei felé billentyűzetet, mert eléggé sokat írok telefonon.
Eddig nem zavart, hogy ott van, mert ha jól emlékszem B200-on ott maradt a szürke sáv, most pedig eltűnik és nekem zavarja a szemem ahogy "ugrál". Ha lenne rá egy szép, folyamatos animáció akkor nem zavarna, viszont így igen...
Ékezetes billentyűt tudok ajánlani? -
Akos_h
tag
válasz
NandorHUN #5884 üzenetére
Régóta minden telefonom gyári akkuja kibírt 2 évet úgy hogy még biztosan jók most is csak már nem használom őket.
Munkahelyen délben töltőre teszem (1,5A) a telefont hogy késő estére is bőven maradjon benne kraft, de minden alkalommal amikor elhagyom az asztalom, akkor lehúzom a töltőről és utána visszateszem, ami napi több mint 10-15 alkalmat jelent és amióta okostelefonom van nem kellett vennem egyikbe sem új akkut és nem tűnt fel egyiknél sem hogy romlott volna az üzemidő.
A beépített akkus telefonok ráadásul sokkal jobban bírják mert a gyártó nem akarja cserélgetni garancia időn belül még az olyan hülyén töltőknek sem mint én vagyok. Volt egy Sony Xperia XP-m amit a megjelenésekor vettem nem tudom hány éve. Beépített akkuja van és most anyám használja de nála napokat bír még most is.Ha tényleg bármi baja lehetne tőle, akkor mindenhol erről olvasnál és nem csak 1-1 találatot hozna gugli.
De itt a Quora válasza a kérdésre. És náluk jobban senki sem tudja mi a jó a mobil akkujának.
-
Akos_h
tag
válasz
NandorHUN #5852 üzenetére
Vedd meg nyugodtan, mert nem teszi tönkre és sokkal gyorsabban fogja tölteni.
A 2A-s szivargyújtós töltőm majdnem fele annyi idő alatt tölti fel a telefont mint a gyári töltő hálózatról.
A 2,1A-s powerbank meg még gyorsabban.
Az áramerősség nem okoz problémát csak az ha a feszültség magasabb.
Nem is kapni olyan powerbank-et, ami ne 2 vagy 2,1A-s lenne. -
NandorHUN
addikt
-
bexinho23
őstag
válasz
NandorHUN #5739 üzenetére
Én (német) Ebay-ről rendeltem ugyanilyet. Igaz nem 5 nap volt a kiszállítás, ami az itteni fórumozónak volt, de 2 héten belül megérkezett.
Szerintem érdemes beruházni rá, mert amellett, hogy nagyon jó lesz a fogása, még jól is néz ki. Bár meg kell barátkozni a telefon vastagságával (ha benne lesz a tokban), de még így is az egyik legvékonyabb tok, ami kapható a készülékhez.
-
Promi
aktív tag
válasz
NandorHUN #5732 üzenetére
Ne idegelj már evvel a garivesztéssel, újrahúzol egy romot és mintha most vetted volna értsd már meg ez nem samsung, hogy ugorjon a knox számláló.
Tehát a Flashify segítségével (aminek a jogosultságot a kingroot adja) Boot, Recovery image és zip fájlokat tudsz cserélni. Például elvileg (nem próbáltam) a SuperSU-v2.66_Pro.zip fel tudod rakni, amivel teljes rootot lehet elérni. Ja és a TWRP -t is feltudod rakni amit saját maga letölt a netről.
Ami a leges legfontosabb bármit is akarsz tenni, mindenről először MENTÉST KELL KÉSZÍTENI!!!
mert ha valamit elcseszel, akár bootloop is lehet a vége. Bár akkor már mind egy, hogy van e mentésed vagy nincs. -
migabi24
nagyúr
válasz
NandorHUN #5711 üzenetére
Igen sajnos egy baj van a kingrootal, hogy system particiót nem tudja írhatóvá tenni, így semmit nem tudsz oda berakni, törölni, de még módosítani se, nem használt alkalmazások fagyasztására használom, vagy esetleg ha a dev,proc,sys particiókon akarsz tuningolni azt lehet, de csak újraindításig működik, init.d támogatást ugye nem lehet adni busybox nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest