- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Melack #17423 üzenetére
Nálam is ez a jelenség, valamint az a félállapotban se kikapcsolt, se bekapcsolt ikon.
Bár én ezzel számoltam, mivel már jó régen említettem, hogy a P8L szériahibás, amire jött a válasz, hogy nem igaz... Persze, nem igazannak, aki saját magát ámítja.
A baj, hogy akárhonnan nézzük a vásárló meg van szívatva. Hiába cserélik benne az alaplapot, mert kiszámíthatatlan időn belül újra kezdődik a procedúra. Lehet leadni, elkészültekor átvenni. -
mf5113
csendes tag
-
gianone
őstag
válasz
Melack #15777 üzenetére
Szerintem erről ne nagyon álmodozzál. Egy okostelefon személyre szabása nem igazán a szerviz feladata, meg amúgy is képtelenség. Nincsenek rajta az alkalmazásaid. Ha optimalizálni akarod, neked kellene megtanulni. Csak te tudod, mire van szükséged és mire nincs, amúgy sem egy nagy cucc. Fogalmam sincs, ezt hogy gondoltad. Egyébként meg nincs a telefonnak általános akksiproblémája, típushibája sem, csak éppen egy kicsit kicsi, de ezt vásárláskor lehet tudni.
-
hardaway88
csendes újonc
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Melack #13852 üzenetére
Akkor az jó.
Na akkor ma hozok is haza egyet, kíváncsi leszek rá, főleg hogy régóta nem vagyok droid felhasználó.
Van valami amit ajánlottok, akár a kezdettől fogva? Pl az aksival kapcsolatban van-e valami, stb... mivel jó pár ember azt írta hogy az akku gyenge pl. Csak ezért kérdem.
-
gianone
őstag
válasz
Melack #13726 üzenetére
Próbáld ki először azt, hogy a védett alkalmazásoknál tedd védetté az összeset, és utána kapcsold ki, ami nem kell. Ha ez se jó, akkor meg lehet próbálni, hogy eltávolítod a frissítéseit Play Szolgáltatásnak, akkor megjelenik a listában a védetteknél, tedd védett és frissítsd fájlból.
Mindkettő módszer után nyomj újraindítást, állítsd 15 mp-re az alvó módot, és rögtön ki is próbálhatod, írass magadnak üzenetet. Hátha beválik valamelyik. -
Kovesz82
tag
válasz
Melack #12232 üzenetére
kapserskyt leszedtem, végignéztem a kaspersky-t és semmi ilyesmi beállítás nincs benne. Internetes védelem van benne, de ha be van kapcsolva akkor se működik, ha ki van akkor se. most próbáltam újra kapcsolódni a wifihez úgy hogy elfejelti a beállított wifit- és újra felveszem a listába.
Oké, nyertem. Újra felvéve a listába a wifit, helyre állt a probléma. Működik. nem tudom mi történhetett, már volt újraindítás is. De ez megoldotta.
Ok, működik a böngésző, időjárás jelentő is.
Azért köszönöm -
gianone
őstag
válasz
Melack #11745 üzenetére
Ezt magyarázom fél éve. Ha nem rootolod vagy függetleníted a telót, nem vehetik el a garit. Próbáltak mismásolni, mindent írtak, amit nem kérdeztek (de konkrétan garivesztést sosem), amíg úgy volt, jön szolgáltatós, de mivel valószínű, hogy már nem lesz, leírták a frankót.
Egyébként telekomost megéri dualosítani, már aki ért hozzá, 490-ért van 2 GB-os 2 hónapig jó adatkártya, ha valaki előfizus, de nem magentás.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Melack #11749 üzenetére
Ezt a Huaweitől kérdezd, de alapból single a készüléked (ha Telekomos), így nem valószínű, hogy garancia megtartása mellett javasolni fogják.
Egyébként, a készülék ha nem független csak két telekom kártyával fog ketyegni legfeljebb.
Singlenél maradjon inkább a single , jobb a nyugi -
-
DxxD25
tag
Az elég kevés.
Én hajnal 4:20-kor kelek, akkor van 100%-on,akkor veszem le töltőről. 20 perc rádió hallgatás, 6-kor kezdek melóba, kettőkor végzek de én akkor még mindig vígan 70% felett vagyok, max fényerőn, email szinkron, facebook messenger mellett. Nekem vígan kibírná a két-három napot is, de minden este töltöm. -
orsacchiotto
tag
Na elkészült.
Kérdésedre:
Független, kétkártyás, teljesen stock állapot.
Kizárólag OTA frissítésekkel.Egy Magyar / Tkom és egy Német szám.
Ezzel a frissítéssel ALE-L21C432B194 lett a Build szám.
Az Android verzió, az maradt 5.0.1.Már kíváncsian és nagyon várom, sokad magammal, a 6.xx verzió frissítést.
-
Morzsibácsi
tag
-
Eldenisa
csendes tag
Én egy MYKronoz Zecircle mellett használom, nekem is egy idő után megszakad a kapcsolat, (karóra előtte alcatel idol s2-mini-vel nem produkált ilyet, meg mással sem) közben bt füles az aktív marad, csak órán látom, hogy bontotta a kapcsolatot a teló, remélem 6.0 segít majd ezen, vagy csak valami beállítás amire még nem kerestem rá
-
gianone
őstag
Senki nem kérte, hogy értsd. Sokan hálásak itt nekik, illetve számítottak is még segítségre a jövőben. Nyilván megoldjuk máshogy, de hadd sajnálkozzunk már.
Bizony ez a teló nagyon rendben van ár-érték arányban. Főleg a hamarosan érkező 6.0 fényében. És hogy pl. nekem 15-ben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest