- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #14170 üzenetére
Váci út sokszor küldi át nekik. Van náluk erre a munkára kb. 2 szervizes. Nekem még sosem volt velük gondom, pedig járattam náluk pár telefont. A legjobban az tetszik, hogy customos telefont simán megcsinálnak garanciában.
A Váci úti szerviz viszont nem vesz át nyitott BL -es telefont.
-
szemesi69
addikt
válasz
Aryon87 #14170 üzenetére
A rossz tapasztalat, volt s4 minim, merülés miatt szerviz telemax, csere akksi+ usb csati. Telo merül továbbra is, vissza szerviz kb. négyszer, mindig vissza jött, javítás nélkül, mondván hibátlan, jól müködik, mindez jegyzőkönyvbe véve. Hatodik alkalommal írtam supportnak, ők bekérték a telemaxhoz bevizsgálásra, itt már készültem, többféle programmal igazolva a nagy merülést, ezekről képernyő mentés készült, amit kinyomtattam és küldtem a telóval együtt, érdekes 6-ikra, kiderült a telefon hibás, csere utalványt kapok. Mindez 4 hónap idegesség 6 szerviz futár.
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #14037 üzenetére
Kicsomagoltam (update.zip, elozo hszben a link amit leszedtem), csinaltam dload mappat a fokonyvtarba (SD kari).
Kikapcs, majd 3 gombos inditas. El is indul a frissitesi ceremonia, pikk pakk vegez, majd ujraindul. Es ugyanaz fogad mint kikapcsolas elott.Ennek nem gyalulnia kellene a teljes rendszert?
Vagy meg utana kell megcsinalni a recoveryben a wipe, meg factory reset dolgokat?Ezek vannak:
-
idg104
tag
válasz
Aryon87 #14013 üzenetére
Nekem mindentől, netezésnél már langyos, Youtube videóknál meleg, játékoknál forró. De pl télen amikor megvettem és elővettem a hidegben, rögtön izzadt rá a kezem, mert ugye kint hideg van, ő meg elkezd melegedni szóval rögtön pára jön létre. Esztétikai szempontból vettem rá egy Huawei hátlaptokot, ami hálistennek olyan jó anyagból van, hogy ez a problémám megszűnt.
-
ANDROID???
addikt
-
törölt tag
válasz
Aryon87 #13922 üzenetére
Nem akarlak spontán sikításba kényszeríteni, főleg hogy pár hónapja volt ilyen gondod LG -nél, de sanszos a lapcsere.
Annyi biztos, hogy én tolnék egy wipe -ot meg egy tiszta ROM újratelepítést. Aztán megnézném mi újság utána. A BT eldobálás egyébként nem feltétlen a telefon hibája, jellemzően óránál lehet kompatibilitási hiba is.
Egyik fórumtársnál (nem itt) próbálgattunk egy viszonylag drágább, nem mobilgyártó által készített órát, és Samsung -on meg iPhone -on kívül nem nagyon akart mással normálisan kommunikálni. Jelezte a kapcsolatot, de nem kapcsolódott össze. Vagy összekapcsolódott, de elég sokszor leszakadt. HA önmagában, "egy szálon" nincs vele gond, akkor a telefonnál van a bibi.
-
kutga
félisten
válasz
Aryon87 #13922 üzenetére
Még csak be se kapcsoltam sosem a BT-t ezen a telefonon, így érdemben nem tudok nyilatkozni sajnos.
Nekem YT videó lejátszásnál melegszik mint a fene, zsebre vágom és a nadrágon keresztül is érezni.
MOD
zozo1982
A telefonálás mellett kismértékű netezésre használnám elsősorban.Én 730-ról váltottam és nem bántam meg, erre a felhasználásra elég.
-
-
T0rnad0
addikt
-
-
Oldbiggy
tag
válasz
Aryon87 #11659 üzenetére
Fordítóval fordított
A frissítés módosítja a rendszer verzió EMUI 4,0 alkalmazkodni az Android 6.0. Összehasonlítva a korábbi verziók, Android 6.0 javult a biztonság, a stabilitás, és a menedzsment teljesítményét. EMUI 4.0 bevezeti számos hasznos funkciók, mint például a fotónyomtatás tételekben, névjegykártyák és iránytű szenzor, és optimalizálja a rendszer UI és a beállítások. [Galéria] Hozzáadott több címke stílust. Tudod szerkeszteni a betűméret, szín, és helyzetét a címkéket. Hozzáadott Emlékeztető hozzáadása funkció, amely lehetővé teszi hozzá memo fotókat. Optimalizált az album funkciót, így felveheti a fényképeket közvetlenül létrehozása után egy albumot. Optimalizált a nyomtatási funkciót, így ki tud nyomtatni több fotót egyszerre. [Kapcsolat] Hozzáadott intelligens csoportok. Miután felvette a vállalati információk egy partnerhez, a kapcsolati rendszer automatikusan hozzáadja a megfelelő vállalatcsoport. Hozzá a kapcsolattartó nevét QR-kód, amely lehetővé teszi, hogy megosszák elérhetőségét gyorsan és pontosan. Hozzáadott az üzleti kártyák jellemzője, amely lehetővé teszi, hogy elemezze és kérni az információt névjegy, és automatikusan létrehoz egy új kapcsolatot vele beolvasásával egy névjegykártyát. [Text Messaging] egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi, hogy megszünteti szöveges üzenet küldésével akár 4 másodperc után küldték. Hozzáadott az összes megjelölése olvasottként funkció, így jelölje meg az összes olvasatlan üzeneteket olvasni. [Alkalmazások] Hozzáadva egy iránytű egy vízmérték, hogy segítsen megtalálni az irányt. [Settings] bevezette a tervezett be- és kikapcsolás funkcióval, így beállíthatja a telefon be- vagy kikapcsolás egy előre beállított időpontban. Hozzáadott több ébresztés időtartama lehetőséget. Hozzáadott az értesítési panel és az állapotsor opció beállításait. Bevezette a smart szöveg színét a funkciót, így az otthoni képernyőn megjelenő szöveg automatikusan átvált fekete vagy fehér alapuló háttérképet a jobb áttekinthetőség érdekében. Optimalizált a hang beállításait és hozzáadta a lehetőséget, hogy a hatalom a hang. Optimalizált az akkumulátort menedzsere egy fényesebb felület. [Update Megjegyzések] 1. Ha néhány harmadik féltől származó alkalmazások összeegyeztethetetlen Android 6.0, frissítse őket a legújabb verzióra a Google Playen. 2. A kezdőképernyő elrendezése lehet rendezni egy kicsit. 3. Ez a frissítés nem törli a személyes adatokat. Ha bármilyen problémát észlel a frissítés során, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatot segítségért. -
gianone
őstag
válasz
Aryon87 #11605 üzenetére
Az, de mindkettő a hátulja volt.
Na ez a probléma vele, hogy az éleknél nem passzol, és ott nem védi. Ráadásul így sokkal jobban jobban beleakad mindneben. Az én 50 centesem ennél sokkal jobb volt, de nem voltam elégedett vele. A Nillkin teljesen rásimul. És a kinézete is sokkal elegánsabb.
Mondjuk 4 hónap után már az is rondán sárgul. Szerintem kipróbálom a hiperol+vanish keveréket, amit a neten olvastam. -
törölt tag
válasz
Aryon87 #11153 üzenetére
2 SIM miatt.
Elég ritka, hogy nincs benne vendor, vagy más néven egy másik mappa egy kisebb app -vel. Nem tudom, hogy a gyártói lengyel oldalról leszedett ROM -nál van -e. Szerintem van, de majd megmondja más.
Kiegészítéseket, javításokat, hálózati "beállítást", vagy vezérlést is tartalmazhat. Illetve más esetben szolgáltatós ROM -ban többnyire ide szolták pakolgatni a szolgáltatós cuccokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen autót vegyek?
- Léghűtés topik
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest