- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micholas70
csendes tag
válasz
Micholas70 #8482 üzenetére
Elnézést a szerzőktől, eltávolítottam a linket. Nem elérhető a megosztás.
-
gianone
őstag
válasz
Micholas70 #8316 üzenetére
Nem volt bonyi rákeresni. Samsung.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Micholas70 #6863 üzenetére
Szia sajnos az egyikre még 70 napom van a a másikra meg 125 napom van még mire kérhetek
-
Filip86
csendes újonc
válasz
Micholas70 #6859 üzenetére
Szerintem nem Te rontottál el valamit! Nekem is ugyanez a 14 napos log üzenet jelenik meg. Először azt hittem, hogy még nem használom a telefont ennyi ideje, de most már 17 napja van meg és az üzenet most is ugyanaz. Itt nincs valami Huawei-es felhő szolgáltatás mint a xiaominak van és oda kellene regisztrálni az új telefonnal? Rejtélyes mindenesetre. Egyelőre nincs szükségem az unlock kódra, de gondoltam megkérem, hisz nem kér enni. Így szembesültem a fentebb leírtakkal.
bubus66
Sajnos a naptár tárolás most is leveszi reggelre a 16%-os akku csökkenés 38%-át. Már leszedtem azokat az appokat, amik a naptárral kommunikálnak (call track,smsbackup,naptár widget),de így is az a helyzet,reggelre 8 óra alatt 16% kikapcsolt wifivel!
A gmail-nek még most sem tudom, hogy hogyan lehet beállítani a zárképernyőn való értesítés kijelzését, hisz nem szerepel az értesítéskezelőben mert system app, és ezt a kérdést már feltettem itt, de senki nem tudott választ adni. -
bubus66
nagyúr
válasz
Micholas70 #6863 üzenetére
Nem tudom lehet, hogy sikerülni fog de nem vagyok benne biztos
-
bubus66
nagyúr
válasz
Micholas70 #6859 üzenetére
Elküldheted privátba (de most nem érek rá este megcsinálom) Nem biztos, hogy letudom kérni (de egy próbát megér) nem tudom mikor jár le a 6 hónap.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Micholas70 #6756 üzenetére
Szia Ha kettő IMEI száma van akkor dualos. a BL meg, hogy nyitva van a Téma Összefoglalót elolvasod, hogy hogyan lehet megnézni.
Ha csak egy IMEI van akkor valószínű, hogy átalakított.
Már leesett, hogy ezt mind a két verzióban is tudom használni
De, hogy ne kelljen az adb használnod leírom, hogyan tudod megnézni hogy nyitott vagy zárt BL
Kikapcsolod a telefont majd Csatlakoztatod az USB kábelt majd a Bekapcsoló gomb 3 Hangerő -(le) gomb együttes nyomásával még meg nem jelenik egy zöld robot A Többi a Téma Összefoglalóba. Olvasd El!!!!!!!
-
Micholas70
csendes tag
válasz
Micholas70 #6758 üzenetére
Bocsi az idétlen kérdések miatt!
Már leesett, hogy ezt mind a két verzióban is tudom használni.
-
Micholas70
csendes tag
válasz
Micholas70 #6756 üzenetére
Vagy másik kérdés, honnan tudom megállapítani, hogy ez egy dual, single simes készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest