-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pjotr
senior tag
válasz
Jofi81 #20183 üzenetére
Szia. Bluetooth be van kapcsolva, mikor lassú a wifi? Enyémben is most cserélték az alaplapot, de semmi javulás. Ha a wifi mellé bekapcsolom a BT-t, belassul a letöltés. Ráadásul a mi band-ot se tudom hozzá kapcsolni továbbra se. Meg máshoz se, mert először kapcsolódik, aztán se kép se hang, ami eddig látta az se onnantól. Pl. Ipad
-
gianone
őstag
-
gojko.m
senior tag
válasz
Jofi81 #15496 üzenetére
Nálam semmi gond a vakuval. Elégedett vagyok a teló fényképezőgép funkciójával. Szerintem, nagyon jó fotókat lehet vele készíteni. Nem is értem néhány ember ezirányú fanyalgását.
Nálam alap Telekomos szoftver van a telefonon:
Android verzió: 5.0.1
Kernel verzió: 3.10.61-gcea5110 -
gianone
őstag
válasz
Jofi81 #15037 üzenetére
Én ezt nem írtam. Ha független raktál volna fel, azt frissült volna.
A többieknek:
Jók ezek a polémiák annak tükrében, hogy okt. 26. óta van a neten EMUI 4.1 UK-s vodafone-os B890-es ROM, szóval független is lesz valószínűleg. EMUI 5 meg majd jövőre esedékes, kár agyalni rajta. -
gianone
őstag
válasz
Jofi81 #14935 üzenetére
Ezt neked írtam... Csak azért nem címeztem, mert több hozzászólásra egyszerre vonatkozott.
A Huawei oldalán a B565 az független ROM, nem telekomos, és nem is a legújabb.
Szóval inkább nem minősíteném kolléga segítségét, mert megint személyeskedéssel vádolnának.
Olvasd el, mit írtam az előbb, döntsd el, melyiket szeretnéd felrakni, és valaki megdob egy linkkel biztosan. Ha más nem, én mikor gép előtt leszek.
-
válasz
Jofi81 #14932 üzenetére
Nekem szó nélkül felajánlotta.
Mint ahogy a kézikönyv is írja:
Online frissítés
Ellenőrizze, hogy a telefon kapcsolódik az internetre a telepítés előtt.
1 A főképernyőn érintse meg a Beállítások ikont.
2 Az Összes alatt érintse meg a Frissítő opciót.
3 Érintse meg a Frissítések keresése elemet. Kövesse az utasításokat a képernyőn az új
frissítések letöltéshez és telepítéshez.
Az online frissítés végrehajtása mobiladat kapcsolaton további adatforgalmi díjakkal
járhat. Javasolt, hogy Wi-Fi hálózaton végezze a frissítést.A magyar oldalukon ez a legfrissebb: HUAWEI P8 Lite Firmware(ALE-L21, Andriod 6.0, EMUI 4.0, C432B565, Hungary, Single SIM, Channel-Others).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest