-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Turbobacsi #18982 üzenetére
Igen, ez reális, de arra céloztam, h elvileg az akksi hamarabb elhasználódik olyan szintre, h már nem lehet a telefont használni, miközben egy ilyen hardverrel rendelkező telefon még évekig tökéletesen megfelelne átlagos felhasználás céljára.
-
mcll
senior tag
válasz
Turbobacsi #13816 üzenetére
Pontosan ezért használom én is, és nem azért hogy visszaéljek vele. Tisztában vagyok a jogszabályokkal. Sokszor vannak teamtelco-k külföldiekkel, nagyon sok infó hangzik el, aminek egy részére én sem emlékszem vissza viszont fontos. Igaz a legfontosabb dolgok mailben is jönnek, de vannak részletek amik nem és csak a telcoban hangzanak el. Ezért rögzítem hogy a munka során csak visszahallgatom a megfelelő részt és nincs gond. Amúgy a telcoban tudják hogy rögzítem, sőt mindenki így tesz, ez egy elfogadott eljárás. Szóval ezért fontos nekem.
Amúgy csak a céges dolgokat rögzítem, mást nem. És ami nem releváns, azokat törlöm is. -
törölt tag
válasz
Turbobacsi #13816 üzenetére
Erre jó a mail vagy a részletes projektszerződés, alapesetben a megrendelés. Egyszerűbben is vissza lehet követni.
Persze ez nem mindig lehetséges, "bagatell" összegeknél nem is kötelező.
Amennyiben a másik fél beleegyezik, úgy használható.
Másszóval (és zárásként) a téma nem tilos, amíg nem utal jogsértésre. Ez esetben viszont a segítségnyújtás is tilos.
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
Turbobacsi #13773 üzenetére
én hamarosan meg fogom erőszakolni azt a lukat
nekem kell az sd is és két db sim is !
-
gianone
őstag
válasz
Turbobacsi #13771 üzenetére
De mivel a telekomos single SIM, tehát csak a micro SIM jó, mert a második csak SD-t fogad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest