Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olavi
tag
Sziasztok!
Melyik módszer az akku kímélőbb? Ha 60-70%-nál felteszem töltőre a telefont, majd 100 környékén leveszem (ezt napjára 2-3-szor), vagy ha nap végén 20-30%-nál felteszem éjszakára és reggel leveszem?
Valahol azt olvastam, hogy a legjobb, ha sokszor töltünk keveset, valahol meg pont az ellenkezőjét írták. Mi az igazság?
Köszönöm!
-
gianone
őstag
Hehe, XDA-n nekiálltak nougatot bütykölni.

-
pityesz1
csendes tag
Sziasztok! Hol lehet
beállítani,hogy az új tel.számokat automatikusan a kártyára és ne a telefonra mentse? -
Most telepednek ra ujra az appok a reset utan, hamarosan kiderul jobb lett-e a helyzet...
-
Sziasztok! Baratnom P8 litejara tegnap este jott egy uj frissites OTA-n, azota hasznalhatatlan a telefon. Szaggat szinte minden programnal, billentyuzet rettenet sokat kesik gepelesnel, ez igy botranyos. Meg tegnap csinaltam egy wipe cachet a recoverybol, de ez sem segített rajta
Otletek? -
MaciG
addikt
Mi a fene ez a "hi Voice" ? én nem akarok semmi ilyen felesleges marhaságot, de ez elég gyakran felugrik, és a hangrögzítők se működnek a híváskor. Már 3at kipróbáltam de egyik se jó...
-
valterka7
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Köszi. Ott nem jelez semmit. Akkor nem az volt ezek szerint.
-
valterka7
csendes tag
Sziasztok. BUEK. Jött valami zip, csak hát nagyon reggel volt és kilőttem. Lehet, hogy valami frrisítés volt? Ha igen akko elő lehet varázsolni valahonnan? Köszönöm
-
pityesz1
csendes tag
Egészségben,sikerekben gazdag Boldog új évet kívánok!
-
szilvaspet
tag
válasz
gianone
üzenetére
Aha világos. Értem én a biztonsági megfontolást, csak azt gondoltam, be lehet be lehet állítani ennek ellenére. De a hangerő állítást sem lehet így lezárva használni?
Bocs most találtam meg, a bekapcsoló gombot kicsit nyomvatartva előjön egy kis menü, ahol állíthatom hogy néma rezgő vagy hangos. De ez itt csak nekem újdonság..
Köszi! -
gianone
őstag
Mindenki részeg már?

Beállítások értesítési panel és állapotsáv/Értesítési panel
Alapból be van kapcsolva, de tuti kikapcsolta, vagy jelszava van.
De közben már írt is.
Ez biztonsági kérdés. Azért van a jelszó, hogy nem matassanak a telóban...
-
szilvaspet
tag
-
szemesi69
addikt
válasz
szilvaspet
üzenetére
Szia! Nálam simán le jön, nem kell állítani.
-
Zsocy155
őstag
válasz
szilvaspet
üzenetére
Szia!
Szerintem nem kell állítani, mert alapból le lehet húzni. Nekem mindig úgy volt. -
szilvaspet
tag
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy zárolt képernyőnél is le lehessen húzni az Értesítések/Parancsikonok sávot?
Köszi a valaszt előre! -
csaba1203
addikt
B.U.É.K!
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
B.U.É.K
-
ANDROID???
addikt
-
Atas76
csendes tag
Sziasztok én még mindig nem tudom használni a mirrorshare funkciót Lg tv-n továbbra is szétesik a tükrözött kép, videó ez csak nálam van vagy másnak is és én csak a speciális beállítások menü alatt találom a funkciót. Az állapotsáv lehúzásakor nem találom a parancsikon szerkesztése opciót itt a topikban olvastam hogy kellene lennie vagy 6.0-n már nincs? Bárkinek ötlet?
-
csaba1203
addikt
B584 tapasztalat egy nap használat után.
Semmi eget rengető újdonságot nem tapasztaltam.
Akku idő teljesen ugyanaz,mint 574-en a biztonsági szint lett frissebb csak na meg a betűk kisebbek
-
janihunk
senior tag
Üdv olyan jelensègem van hogy bekapcsolom a wifi-t nem talál semmi hálozatot. viszont ha tv re akarom a kèpet megosztani, a tv t meg látja. ilyenkor mi van?
-
szemesi69
addikt
válasz
distichon
üzenetére
Melyik tetszik jobban? Vedd azt
Telenoros P8 LITE nincs rá 6-s droid, azt se lehet tudni lesz-e.
A Lenovoról nem tudok semmit, nézd meg a tudását, hasonlítsd össze a kettőt, itt szerintem nem fognak mást ajánlani.
Lenovo topik, kérdezd őket [link]
Használhatnád a keresőt is
-
distichon
újonc
Sziasztok!
Vacillálok a Huawei P8 Lite és a Lenovo Vibe S1 Lite között. Telenortól venném. Javaslat, hogy melyikkel járnék jobban?
Jelenleg Nokia Lumia 635-öm van, ha ez számítana.Köszönöm!
D.
-
Djmarko
tag
Mi a menete annak hogy beküldjem posta ponton?
Mi kell hozzá, hogy kell stb?!
Köszi a válaszokat! -
gianone
őstag
BL-nyitás, változás, fontos:
-
gianone
őstag
válasz
Trooper82
üzenetére
Köszi, én rácsesztem... Nem akart felmenni, feltoltam fastboottal. Erre B585 lett. Ezért nem akart. Mondjuk az enyém dualosított telekomos, nem lett baja. Kiderült, nem én voltam hülye, hanem rossz ROM van a német blogon a linken...
Átgondolhattam volna, miért is nem akar, de már mindegy. Idegességemben belaktam. Majd legközelebb visszacsinálom.

-
Mkhq
újonc
Sziasztok. Énis csatlakoznék. Szeretnék kérni egy kis segitséget a telefonomhoz. (Huawei P8 Lite Telenor)
Unlockoltam a bootloadert és tenném fel a ALE-L21C432B171-t helyi frissitésnél azt irja hogy error. Valaki tudna segiteni?
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
Frissítést jelzett a telóm 584-re, de mivel rootolva van a telefonom és TWRP is van rajta, ezért ha jól tudom nem lehetséges frissíteni a telefonról. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom felrakni a 584-es romot? Előre is köszönöm a segítséget. -
Djmarko
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Igen a csík mindig ott van.
Akkor nem viszem a telekomhoz.
Köszi!! -
Djmarko
tag
Sziasztok!
A képernyő bal felső sarkában egy sárga csík megjelent.
Tudok ezzel valamit kezdeni vagy szerviz?
És ha szerviz mennyi gari van rá mert én P8 Lite-m 2015 novemberében vettem Telekomnál.
Előre köszi a válaszokat!Márk
-
Kovesz82
tag
Sziasztok!
Valaki tud adni megbízható linket a C432B585 Single SIM-es firmwarehez?
köszönöm -
Namelesske
addikt
Szerintem az akku érezhetően jobb lett, a kicsi betűket még szokni kell, de rohadtul zavart már hogy nem férnek ki az alkalmazás nevek.

-
csimpas
tag
sziasztok
wifi problémára van valami szoftveres megoldás? keresőben nem nagyon találtam erről semmit

-
gianone
őstag
válasz
Solti76
üzenetére
Mélyvíz topikban jobb esélyeid vannak.
csucsu21
Én azért ezt kétszer meggondolnám. Telenorosra 6.0 sincs, és már öregecske modell ez, hosszú távra nem terveznék vele. Lollipop egy-két év múlva nem a legjobb eset. Persze van az az ár, amennyit érdemes adni érte, de az szerintem nem túl sok.
A wifit meg max. a Huawei tudja, mennyire jellemző. -
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Nagy valószinűséggel egy ilyen telót fogok venni Telenortól
Olvastam jó pár száz, ezer Hsz-t. Ez a Wifi és görbülés mennyire jellemző ?
A telót volt szerencsém 3 napig használni ez idő alatt nagy megtetszett csak a wifi a kérdés mennyire széria hiba vagy mi mert elég sokan írták.
Előre is köszönöm. -
coolpet
senior tag
válasz
gianone
üzenetére
Hát az az igazság, hogy volt valami miről mire lehet frissíteni, és az enyém egyáltalán nem szerepelt közte.
De a factory resettel mit oldok meg, ha 1 játékon kívül semmilyen alkalmazást nem telepítettem fel?
Minden alkalmazás gyári, még a levelezőprogram is.Megkeresem Bubus-t.
Köszi
-
gianone
őstag
válasz
coolpet
üzenetére
Azért mikor ennyi baja van, akkor először rögtön indítanék egy factory resettel. Másodszor van telekomos gyári 6.0 is, szóval garivesztés nélkül tudsz simán helyi frissítéssel telepíteni 6.0-ás ROM-ot, amúgy a független single SIM-et is felrakhatod, az sem jár azzal. Mélyvíz topikban kérd el a telekomos fájlt bubustól.
Ha ezek után sem jó, visszajöhetsz variálni.
És én nem állítanék vissza semmit, csak névjegyeket, sms-t. Az a tuti. 2-3 óra alatt az utolsó menüpont is belakható, de akkor durván személyre szabtad, böngészőstül stb.
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy céges P8 Lite készüléket, de igen sok gondom van vele.
Néha fogja magát is minden látszat nélkül nem lehet hívást indítani róla, valamint ha hívnak sem csörög és azt jelzi a hívónak, hogy nem vagyok elérhető.
Van amikor nincs kapcsolási hang, csengetés, és ha fel veszik, akkor valami durva fehérzaj zörej, óceánzúgás régi vonalas telefon ADSL hanggal keverve hallatszik.Operátor: T-Mobile
Verzió: ALE-L21HUNC150B205
Modellszám: ALE-L21
Build: ALE-L21HUNC150B205
Android verzió: 5.0.1
Alapsáv verzió: 22.126.22.00.00
Kernel: 3.10.61-gcea5110
EMUI: 3.1
Egyéni verzió: CUSTC150D007Mit lehet tenni vele? OTA frissítés nincs rá.
Céges, úgyhogy garancia nem túlzottan érdekel, de muszály működnie, mivel ezen érnek el.
Köszi!
-
jeni
félisten
válasz
ANDROID???
üzenetére
köszi
nem olvastam vissza korábban,a teló nem nekem van meg. -
jeni
félisten
-
Karcsi1964
tag
válasz
gianone
üzenetére
Köszönöm a gyors választ és a segítőkészséged. Elnézésed kérem, hogy értetlennek tűnnek a válaszaim. Nagyon nehéz így pontosan leírni a problémát, képernyőmentésekkel és pontosabb leírással biztosan jobban megértenéd, mire gondolok. Ritka ma az ilyen segítőkesz, türelmes ember. Boldog új évet kívánok, és köszönom még egyszer.

-
gianone
őstag
válasz
Karcsi1964
üzenetére
Nekem egyáltalán nem úgy tűnik
A ROM-ok fájlból frissíthetőek. Neten meg lehet találni, hivatalos Huawei-szerver van linkelve. De én továbbra is alkalmazások apk-járól beszélek.
A Galériát és Google-alkalmazás közti összefüggést ismét nem értem, de szerintem inkább engedélyezési problémáról lehet szó. Mármint te nem engedélyezed. Nekem alul még a térkép ikonja is ott van, pedig mindegyik a legfrissebb.
-
gianone
őstag
válasz
Karcsi1964
üzenetére
B586 is van már, decemberi, B580 és B584 után. De nem a ROM-ra gondoltam, hanem a két appra.
Nem tudom, félév alatt mi változott bennünk összesen, de valami biztos, sőt, Google-ban rengeteg, mert azt napi szinten használom. Már a neve is más, Launcher3.
-
törölt tag
Sziasztok! Egy hete van meg a telefon, semmilyen fizikai behatás nem érte, de látszik, hogy kicsit meg van hajolva a gombok felől nézve. Más is találkozott ilyennel? Ha tovább hajlik, el fog repedni a kijelző?

-
gianone
őstag
válasz
Karcsi1964
üzenetére
Csak kíváncsiságból, mi van ha frissíted őket fájlból?
Anulu79
Ez így nem igaz. Sokszor volt már róla szó, nincs benne giroszenzor. A Huawei szoftveres megoldotta, hogy a többi szenzor megoldja a működését. Lollipopon ment is. 6.0-án letiltották. Nem csak P8 Lite-on. Gondolom, nem véletlenül. Egyébként van official TWRP, sokkobannak vannak módosított gyári ROM-jai is a blogján, részletes leírással, amiben aktiválja, de van külön is csak ez. Nem linkelek. Simán guglizható, ha valaki bátor. Engem senki ne szidjon.

-
-
Karcsi1964
tag
-
válasz
z123456789
üzenetére
Ilyet lehet, nézz szét az alkalmazásban.
A törlésre google-ben annyit találtam, hogy mások is szenvednek vele, nincs megoldás rá. -
z123456789
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Illetve olyat nem lehet beállítani, hogyha fotózom, akkor azt automatikusan mentse a google fotókba?
-
hngz
csendes tag
Sziasztok! Huawei p8 lite-hoz milyen dokkolót ajánlotok? 10k alatt.
-
gianone
őstag
válasz
szemesi69
üzenetére
Nem, B894 is van már. Lehet dualos, nem olvastam el, mert nem érint.
Más. Apró trükk a németektől. Ha valakit zavar, a Home gombos gugli, az a Beállítások/Alkalmazások/Speciális/Alapértelmezett alkalmazások/Segítség és hangbevitel/Segédalkalmazást állítsa Nincsre a Launcher3 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Otletek?