Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ugyanígy települt a 6-os az enyémre, a frissítés nem okozott nálam semmilyen problémát telefonon. A régi visszaállítása az egyik megoldás lehet. De a hiba keresést bővíteném más irányba.
Biztos van itt még más is akinek automatikusan települt a 6-os, esetleg megoszthatnák, hogy náluk volt-e utána ilyen gond. -
ANDROID???
addikt
A gyári visszaállítás és a Factory Reset sem fogja "visszatenni az 5.0 verziót", de a válaszod kérdéseid alapján ne is akard visszatenni az 5.0-at mert levélnehezéket csinálsz belőle..
Az előttem hozzászóló leírása alapján nyomjál Factory-t, előtte azonban a lényeges adatokat (képek, zenék, névjegyek sms-ek stb) másold le a telefonról, mert teljesen alap rendszer fog csak megmaradni, ha nyomsz egy resetet, azonban ha a problémádat nem oldja meg ez a módszer mehet szervizbe a készülék..Egyébként idézek a fent található (éppen ilyen kérdések megválaszolásárára szolgáló) összefoglalóból, ha megengeded:
"◆ Factory reset:
- Együtt kell nyomva tartani a hangerő fel gombot és power gombot, a szürke képernyőig ,vagy a recovery menübe lépésig. A recovery menüben, a mozgás a hangerő gombokkal történik, itt a power gomb megnyomása lesz az enter.
A belső memóriából az alap rendszer adatokon kívül minden adat elveszik!
Video a menetéről (a videón nem Lite, de a módszer azonos).
- Lehet Factory resetet indítani a tárcsázóból is:
A tárcsázóba ezt kell beütni:
*#*#2846579#*#*
Megjelenik a szervizmenü, ott az 5 Pontot kell választani a Reset Factory." -
kutga
félisten
Le tudod írni a build számot? A Beállításokban találod, a telefon névjegye alatt.
Addig is megpróbálhatsz egy Factory Resetet. Kikapcsolod a telefont, majd a hangerő fel+bekapcsoló gombokat addig tartod egyszerre nyomva, amíg be nem jön a szervizmenü. Ott kiválasztod a wipe data/factory reset menüpontot és elindul a folyamat.
Ez természetesen minden adatot töröl.
-
Ohgee
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Ja, és próbáltam, tegnap gyári visszaállítást.
Maradt a 6-s, nem tette vissza a gyári 5.0.1.-st. :-(
-
Ohgee
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Én nagyon buta vagyok hozzá, csak használni szeretném alap dolgokra.
Ez mit jelent?
Én semmit nem variáltam, nem értek hozzá, csak a felajánlott frissítést fogadtam el jóhiszeműen.
Az a furcsa, hogy a Huawei oldalán sincs Telekom-s 6-s fw.
Akkor hogyan is kaphatta meg a kézsülék?
Az enyémre továbbra sem ajánlja fel. -
Ohgee
csendes tag
Please help me!
Van egy Telekom-s P8 Lite-m, amire első bekapcsolás után egyből jött a 6-s droid.
(Érthetetlen, mert egyidőben érkezett másik t-függő készülékre azóta sem.)DE a problémám az lenne, hogy a 6-sssal mostanában töltés közben kikapcsol a készülék, jellemzően úgy, hogy két etapban, megszakítással töltjük.
Eddigi tapasztalat szerint, ha 100%-ig elengedjük, akkor nem kapcsol ki.
Ötlet, tapasztalat valakinek?
-
Ruzcak
tag
Sziasztok
Azt nem tudjátok véletlenül hogyan lehetne megoldani hogy letudjam venni a képernyőzáró mintát?
Nem engedi nincs-re állítani.
Már kitöröltem a hitelesítő adatokat de ugyanugy semmi
-
Cry0
őstag
nova launchert hogyan lehet beállítani alapértelmezettként ?
-
butch3r
senior tag
Sziasztok
Nagyon hálás lennék ha valaki feltudná venni videóra, hogy hogy kell képet másolni a p8 literól pc-re (win alá). Anyám telefonja én nem emlékszem minden lépésre, tudom hogy miután rádugta a gépre le kellett hőzni a feti értesítő sávot és ott kiválazstani vagy a parancsikonoknál vagy az értesítéseknél hogy kép vagy fileokat akar másolni és akkor látszódtak win alatt a képek, addig csak üres ALE-L21 látszódott.
Gyári OS van rajta legfrisebb emui-val.
50km-re van, nem tudok hozzá leugrani a következő pár hétben szóval nagy segítség volna

-
gojko.m
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Van pár alkalmazás, amihez megszokásból ragaszkodom. Ilyen az Opera is. Nem a telefon típusával van bajom, hanem fagyás okát szeretném kideríteni, ill. megoldást keresek. Pl. lehet-e valami háttérben futó alkalmazás amivel összeakad? Vagy ez felhasználói szinten nem kezelhető, és az alkalmazás fejlesztőinek jelezzem a problémát?
-
ANDROID???
addikt
válasz
gojko.m
üzenetére
Olyan van, hogy valamelyik program egy típuson jó, másikon nem. Ettől nem az a típus jobb amelyiken megy, hanem meg lehet próbálni más böngészőt, pl. Dolphine, ha már nem a gyárit használod.

doki988: lehet hogy rossz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindegyik wifivel vacakol? Más wifivel, nem vacakol. kkor Factory, ha utána sem jó, mehet garba..
Rákeresve, fogsz találni wifi hiba hsz-ket.
-
gojko.m
senior tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy alkalmanként ezen a telefonon lefagy a böngésző. Az Opera for Android-ot használom. Van hogy a gyorshívó, van hogy egy konkrét oldal fagy le. Ilyenkor csak az alkalmazás újraindítása segít. A Samsung tab-omon is régóta ezt az Opera alkalmazást használom, és azon ilyen gondom soha nem volt. Régebbi mobiljaimon sem találkoztam ilyen problémával (habár azokra az Opera mini volt telepítve).
Hasonlóval találkoztatok már? Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja, vagy hogyan tudnám kideríteni?
A telefon néhány hónapja vásárolt telekomos készülék, alapszoftverrel.
-
doki988
csendes tag
Sziasztok !
Olyan problémával küzdők pár napja a P8 lte-mel hogy hol van wi-fi hol nincs.
Mi lehet a probléma vele ? 2 hónapos a telefon leejtve soha nem volt .
Válaszotok köszönöm -
vámii
újonc
válasz
ANDROID???
üzenetére
Köszönöm!

-
vámii
újonc
Szerintetek melyik éri meg jobban? P8 lite vagy az újabb j5 2016?
Nem vagyok otthon a grafikus csipek és Soc-típusok terén! -
szelecske
újonc
válasz
ANDROID???
üzenetére
Írtam is és telefononon is kerestem őket. A Huawei ügyfélszolgálaton keresztül lett beküldve az Auchanban vásárolt készülék Posta Ponton keresztül. A készüléket a szerviz megkapta, kijavította és egy harmadik személynek kipostázta. Vidéki vagyok így a személyes megkeresése a szervíznek nehézkesebb. Telefonos elérhetősége nincs , ami eddig volt már csak tájékoztató automata. Elismerték, hogy rossz helyre küldték, viszont tájékoztatást arról, hogy hogyan oldják meg nem küldtek. És ami a legfontosabb a készüléket sem, amit már egy hónapja feltehetően valaki más használ.
-
ANDROID???
addikt
válasz
szelecske
üzenetére
Írj a Huaweinek a TMX-nek (ha ott volt) és a kereskedőnek akitől vetted, ha rajta keresztül küldted el, és annak a cégnek aki szállította. Amennyiben a TMX küldte rossz helyre vissza, tuti őketkeresném első körben, telefonon, személyesen..
Pontosan honnan hová lett küldve ki szállította? Több info kellene..
-
szelecske
újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék, mit tegyek, ha a Huawei a szervízbe beküldött P8 Lite telefonomat egy hónappal ezelőtt másnak küldte el? Többszöri megkeresésemre (telefon email) sem veszik fel velem hivatalosan a kapcsolatot).
Üdv
Zoli
-
Melack
veterán
Vki linkelné a legfrisseb Play Services apk-t? Jelenleg 53% aktív... vmi nem kerek vele.
-
Teasers
tag
válasz
acronka
üzenetére
Köszi!
Hát nem vagyok egy nagy műszaki, finom kezű ember, nem merem bevállalni, de amúgy én is megnéztem már hogyan kell, de nekem ez túlságosan macera. Azért köszi!Tud valaki olyan helyet,személyt, akihez ha elviszem a telefont és az alkatrészt, megcsinálja nekem?
Köszönöm.
-
Teasers
tag
Sziasztok. Mint fentebb irtam, a telefonom képernyője betört. Segítséget szeretné kérni, hogy hol javítassam meg. Ha ebayről rendelek lcdt és érinrőt azt valaki meg tudja nekem csinálni? Mi a leg pénztárca kimélőbb megoldás? Esetleg megbízható,korrekt üzletet,személyt is mondhattok, aki meg tudja nekem csinálni. Köszönöm.
-
Box3r
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem szoftverfrissítés terén.
Egy T-mobilos készülékről van szó, amin jelenleg ALE-L21HUNC150B205 Build (Android 5.0.1) számú Firmware van.
Olvasgattam a fórumot, és láttam, hogy írta valaki, hogy megjelent a t-mobile új szoftvere a ALE-L21C150B565 (Android 6.0) , de ezt sehogy sem tudom a készülékre varázsolni. Nem jelzi a frissítés elérhetőségét a /Beállítások->Frissítő/ menüpontjában, hiába keresek rá a frissítésre.
Gondoltam letöltöm a hivatalos oldalról a legfrissebb FW-t,az ALE21C432B565-t (Android 6.0), de ezt meg helyi frissítéssel sd-kártyáról nem engedte felrakni.
Valaki esetleg tudna segíteni nekem ez ügyben? -
gianone
őstag
válasz
acronka
üzenetére
A 4 óra kijelzőidő tök normális is lehet. 2200-as akksi. Nagyobb fényerőnél, tehát mondjuk világosban ez reális. És persze az is kérdés, mennyit telefonálsz pl. Önmagában ez még nem problémás. Sőt, ha ez elnyomja a szoftvert is, ami ennyire szívja az akksit, akkor végképp az.
-
acronka
tag
válasz
gianone
üzenetére
Rosszul fogalmaztam. A fő probléma ugye a merülés. Éjszaka tisztán látszik hogy ez a gond. De nappal is gyorsan merül, pl. 2 óra képernyő mellett 50 %. Ekkor pedig nincs a lista elején egy szoftver sem, csak a képernyő használat. Itt már nem biztos hogy a szoftver, vagy hogy csak a szoftver a gond.
Na, mindegy! Mindenkinek köszi a segítséget! Majd írom hogy mi lett újra telepítés után... -
válasz
gianone
üzenetére
De megnéztem a képet, abból nem derül ki hogy az folyamatosan annyi vagy csak a kép készítésének pillanatában annyi. Te ezt mi alapján döntötted el? Én nem tudom.
Ettől függetlenül te még nem találkoztál rossz akkumulátorral, rossz töltővel, nem lehet hardver hiba a magas fogyasztás? Mert én már tapasztaltam ilyet. A telefon is lehet rossz. -
ANDROID???
addikt
A személyeskedések mellőzni és viták kéretik (max) privátban intézni, köszönöm!
-
acronka
tag
Valamit félreértettél. Persze hogy kell a 4g, csak hát nem miközben alszom.

Az én p9 -em is ezt csinálta, de ott tényleg elől volt az android rendszer a fogyasztásban, itt meg az ugye alig fogyaszt. Legalább is látszólag. Nálam meg is oldotta a problémát az újra telepítés, - és bár az android rendszer most is elől van- éjszaka csak egy-két százalékot merülök. Pedig hát megy a wifi, bluetooth, gps, 4g. Szóval talán mégsem normális ha lemerülsz éjszaka, bármi is van bekapcsolva.
Köszi a segítséget!
Azt hiszem először is megpróbálom a g szolgáltatás app újra telepítését. Majd megírom jobb lett e. -
válasz
acronka
üzenetére
Nézd, ha csak telefonálni akarsz akkor a 4g minek?
Az bizony dolgozik a háttérbe, mert az adótornyok a tétlen készüléket ledobják, az meg csatlakozik újból és ez megy egész éjszaka, az áram meg fogy. Ha kell az adatkapcsolat, akkor egy húzás a képernyőn és megy.
Gondom van a 4G-vel ahol legtöbbet tartózkodom. bekapcsolva 24 óra és majdnem 0-n az akksi, kikapcsolva úgy 80 óra. Máshol ahol nem ehhez a toronyhoz csatlakozom 4G-vel 36 óra, ez a torony mindig ledobálja a telefonomat, meg a másik új Lenovo-t is. -
Salex1
őstag
Azt, hogy a home gombbal bejön a keresés hol lehet kikapcsolni? Vagy lehet a nyomási időt növelni, mert rendszeresen véletlen bejön.
-
acronka
tag
Ok, wifin nyertem volna kb 3 százalékot, a cella készenléten meg 4et, bár szerintem az nem csak az internet.
Kinek van eszébe ki-be kapcsolgatni! ? Ha meg nappal kell, azt szeretem ha azonnal teszi a dolgát. Ráadásul ezek is csak akkor fogyasztanak, ha valami használja azokat. Itt most valami a háttérben dolgozott!
Engem inkább az a maradék 15 százalék érdekel, főleg úgy, hogy lefekvéskor kilőtte a futó alkalmazásokat. Védettben meg csak két alkalmazás van, de az nem szerepel a fogyasztási listában.
Szóval lehet mégis a g szolgáltatás a ludas? -
Teasers
tag
Sziasztok. Van egy Huawei P8 lite-om, aminek pár hónapja betört a képernyője. Jobb alulról bal felülre vezető repedés van csak az érintő panelen. Működésben nem befojásolja. Így tehetek rá üvegfóliéát? Nem lesz baja?
Valamint mennyibe kerülne az lcd,érintő csere? Tudtok ajánlani valami?Köszi.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Itt, segítenek

-
gianone
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Lehet, dualosítani kell. Mélyvíz.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
telekomos függő P8L lehet dualos, két T-s kártyához?
-
zolka1977
tag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom...
A készülékem Telekomos:
Az ALE-L21C432B574 dual romomra az ALE-L21C150B565 single romot tettem fel.
Lett belőle ALE-L21C432B565 rom, szerencsétlen frissítene 575-re de hibával leáll.
Gondolom benne maradt a dualos rész.
Most mi tévő legyek?
Köszi előre is a segítséget
-
Ronam
addikt
válasz
ANDROID???
üzenetére
Köszi, közben megtaláltam, hogy ebben pl Mediatek processzor van.
-
ANDROID???
addikt
Csak a képre kell ránézni, egyből látszik, hogy kinézetben sem azonos..
Összehasonlítást a googl-el is meg tudsz tenni, pl klikk... -
Ronam
addikt
Sziasztok!
Megjelent nálunk pár P8 Lite Smart (TAG-L01) ajánlat. Van bármi különbség a P8 Lite és eközött?
-
zso73
veterán
Telenor kiadta már a frissítést ?
-
yabba
aktív tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
A TMX a garanciális szervíz?
-
gianone
őstag
Kezdek morcos lenni. Most az Fb Lite akadt be, ahogy itt már másnak is. Eddig sosem fogyasztott szinte semmit, most hirtelen egyik pillanatról a másikra 30 %-kal a legnagyobb zabáló. Újraraktam, majd vissza egy régebbit, ugyanaz, wipe, ugyanaz. Másik telón semmi baja...
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aha. Ennek mondjuk nem örülök. Remélem javulni fog valamelyest.
Gyerekek! Ne civakodjatok már!