-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
Karcsi1964 #20033 üzenetére
Ez akkor mindenre igaz folyamatosan. Ebbe most nem menjünk bele.
A helyzet, hogy vagy az appok szívatják meg, vagy a készüléken belül van a hiba ennyi, de inkább User error lesz az.
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Karcsi1964 #20028 üzenetére
nem tudom milyen lehet erkölcsileg elavulni....
-
eladogeppc
veterán
válasz
Karcsi1964 #18155 üzenetére
Az összes alkalmazás, vagy csak a Play?
Én tiltani szoktam az Újságos, a Play zene, a Play Diák, a Play filmek alkalmazásokat.
Melyiket állítsam gyári állapotra ? A Play áruház attól még be fog frissülni nem ?Köszi
-
gianone
őstag
válasz
Karcsi1964 #16115 üzenetére
Nekem egyáltalán nem úgy tűnik
A ROM-ok fájlból frissíthetőek. Neten meg lehet találni, hivatalos Huawei-szerver van linkelve. De én továbbra is alkalmazások apk-járól beszélek.
A Galériát és Google-alkalmazás közti összefüggést ismét nem értem, de szerintem inkább engedélyezési problémáról lehet szó. Mármint te nem engedélyezed. Nekem alul még a térkép ikonja is ott van, pedig mindegyik a legfrissebb.
-
gianone
őstag
válasz
Karcsi1964 #16113 üzenetére
B586 is van már, decemberi, B580 és B584 után. De nem a ROM-ra gondoltam, hanem a két appra.
Nem tudom, félév alatt mi változott bennünk összesen, de valami biztos, sőt, Google-ban rengeteg, mert azt napi szinten használom. Már a neve is más, Launcher3.
-
gianone
őstag
válasz
Karcsi1964 #16107 üzenetére
Csak kíváncsiságból, mi van ha frissíted őket fájlból?
Anulu79
Ez így nem igaz. Sokszor volt már róla szó, nincs benne giroszenzor. A Huawei szoftveres megoldotta, hogy a többi szenzor megoldja a működését. Lollipopon ment is. 6.0-án letiltották. Nem csak P8 Lite-on. Gondolom, nem véletlenül. Egyébként van official TWRP, sokkobannak vannak módosított gyári ROM-jai is a blogján, részletes leírással, amiben aktiválja, de van külön is csak ez. Nem linkelek. Simán guglizható, ha valaki bátor. Engem senki ne szidjon.
-
gianone
őstag
válasz
Karcsi1964 #16098 üzenetére
Ez elég érdekes, mert a két appnak nem sok köze van a Play Szolgáltatások fogyasztási problémájához, ami nem is a Play maga, másik app.
És akkor ezután nem használod a keresőt és a térképet, vagy "ezeréves" appokat használsz?
Nálam minden frissített, és mégsem merül (pedig korábban jelentkezett a gond), pedig még asszisztens kártyákat is használok.
Nem szeretnék csalódást okozni, de tuti nem ez oldotta meg a problémádat. Az összefoglalóban leírt megoldás közelebb vezet az lényeghez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged