- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- De mennyi az annyi?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Megcsináltam a Factory Resetet-et, egyenlőre úgy néz ki jó. Köszönöm!
BANZAII
-
MaciG
addikt
-
MaciG
addikt
üdv!
Valaki tapasztal-e ilyet, és ha igen meg lehet-e valahogy oldani a hibát?
Egyre gyakrabban fordul elő, hogy mikor valaki hív, akkor 3-at csöng neki, majd úgy jelzi minta kinyomtam volna, viszont nekem meg se csörren a telefon és nem is jelzi hogy hívnak/hívtak.[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
MaciG
addikt
üdv.
A telefonon hogy lehet elrejteni a képeket hogy azokat ne dobja fel ha rámegyek a galériára? Anélkül hogy gépre kötném?
Megpróbáltam hogy átmásolom őket valami másik almappába, de a telefon felismerte és így megjelent a galériában ismétBANZAII
-
MaciG
addikt
A kameránál valahogy be lehet állítani, hogy ilyen sorozatképet csináljon? (arra gondolok hogy pár másodpercen belül mondjuk 16 képet)
BANZAII
-
MaciG
addikt
A mikrofon érzékenységén valahogy lehet állítani? Telefonálás közben egyre többen mondják azt, hogy nem hallanak, vagy csak nagyon halkan, pedig én ugyanúgy telefonálok mint eddig.
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz ANDROID??? #18624 üzenetére
Igazából ez relatív kinek mi a forró, és nem is az lényeg mennyire forró, hanem hogy érezhetően visszaveszi a teljesítményt.
szemesi69: Tudnál mondani pár ilyen játékot? Kipróbálom, hátha.
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz ANDROID??? #18614 üzenetére
"Reméld, hogy ha garon belül megsüt valamit, akkor cserélik a készüléket"
Ha ez a telefon egyik "tulajdonsága" hogy melegszik, akkor hiába cserélik az is melegedni fog. Ha pedig ennek gyárilag nem kellene így melegedni, akkor ez egy hiba, és már most is cserélhetem,nem?
BANZAII
-
MaciG
addikt
Másnak is nagyon melegszik a készülék? Ha igen ezzel lehet esetleg valamit kezdeni? Komolyabb alkalmazásoknál fél perc múlva már forró, és vissza is veszi a teljesítményt.
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz scabiosa82 #18405 üzenetére
Ez így szép és jó, de a google maps az rendszeralkalmazás, így nem tudom törölni.
BANZAII
-
MaciG
addikt
Az mitől lehet hogy a google maps-on nem tudom frissíteni az offline területeket? Újakat se tudok hozzáadni. Azt írja hogy letöltésre/frissítésre vár, és 0%on áll. Hely van, wifi is, nem tudom mi lehet?
BANZAII
-
MaciG
addikt
Pár napja jött valami rendszer frissítés. Nah ha én ezt megcsináltam, gondolom már nem lehet visszacsinálni az ez előtti verziót?
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz glacious #17300 üzenetére
Samsung telefonon, amin ugyanúgy ilyen újabb android van, ott érdekes működik mindenféle mókolás nélkül, meg a többi funkció is amikről régebben kérdezgettem.
De ettől nem mondom hogy rossz a telefon, mert a hardver tényleg jó, csak nem felhasználóbarát (nekem! ) és már értem miért olcsóbb mint pl. egy hasonló kínai samsung, stb.BANZAII
-
MaciG
addikt
Valaki talált-e esetleg működő hívásrögzítő szoftvert?
Mert megcsináltam azt hogy a védett alkalmazásokhoz hozzáadom pl. az ACR-t, ami most már működik, illetve működne, mert megy a felvétel, de nem vesz semmit...Illetve azt meg lehet valahogy csinálni, hogy ha rádugom a telót a gépre, akkor pl. t.commanderban lássam rajta a mappákat és ne ebben az idióta HiSuite-ben? (ahol alig van valami)
BANZAII
-
MaciG
addikt
üdv.
Azt megtaláltam , hogy hol tudom beállítani a havi limitet a mobilnetnél (lekapcsol/értesít), de hol tudom a ciklust beállítani? (Mert nekem pl. minden hó 23.án van a váltás.)
BANZAII
-
MaciG
addikt
Most feltettem kipróbálásra egy 4. hívásrögzítőt is, hátha ez már jó lesz és ezt írja:
"A készülék operációs rendszere rendelkezhet egy új ,"Protected Apps" nevű funkcióval. Ez azt jelent hogy csak ez a program fut a háttérben. Ezt a programot adja hozzá a védett alkalmazásokhoz, hogy minden hívást fel tudjon venni"
De ezt hol tudom beállítani? Mert lehet ezért nem ment a többi sem.
BANZAII
-
MaciG
addikt
Mi a fene ez a "hi Voice" ? én nem akarok semmi ilyen felesleges marhaságot, de ez elég gyakran felugrik, és a hangrögzítők se működnek a híváskor. Már 3at kipróbáltam de egyik se jó...
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
MaciG
addikt
Azt viszont nem tudom, hogy mivel az askit nem lehet cserélni, és így a telefon része, az garanciás probléma-e ha az aksi jelentősen veszít a teljesítményéből? Vagy van erre valami szabályozás, mennyi a természetes elhasználódás?
BANZAII
-
-
MaciG
addikt
A kijelzőn a színeken lehet valamit "élénkíteni" ? Nagyon fakók, élettelenek. Eddig galaxy j5 volt (tudom az amoled és szebb), de ez ahhoz képest nagyon hitvány Azt tudtam hogy kicsit rosszabb lesz a kijelző, de nem gondoltam volna hogy ennyire nagy a különbség.
Illetve azt hol tudom beállítani hogy az alkalmazásokat az sd kártyára tegye?
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz ANDROID??? #15947 üzenetére
Köszi! Weblapjukon 2 évet írnak, csak azért kérdeztem ,mert az előző telefonomat többször kellett gariztatni, és kicsit félek, mert itt vidéken tuti nincs hivatalos szerviz, max a fővárosban.
BANZAII
-
MaciG
addikt
válasz Die HaPpY :) #15941 üzenetére
Mi ez a wifi-BT probléma? Mert láttam többen írtátok, de az összefoglalónál nem esik szó erről.
A 2év garancia az hogy oszlik meg? Első év a bolt ahol vettem (edigital) a második pedig a hivatalos szerviz?
BANZAII
-
MaciG
addikt
üdv.
A mediában ilyen néven árulják a telefont, HUAWEI P8 Lite (Alice). De mit jelent az Alice? Máshol még nem találkoztam vele.
BANZAII
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Real időjárásjelentés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest