- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
acronka
tag
Valamit félreértettél. Persze hogy kell a 4g, csak hát nem miközben alszom.
Az én p9 -em is ezt csinálta, de ott tényleg elől volt az android rendszer a fogyasztásban, itt meg az ugye alig fogyaszt. Legalább is látszólag. Nálam meg is oldotta a problémát az újra telepítés, - és bár az android rendszer most is elől van- éjszaka csak egy-két százalékot merülök. Pedig hát megy a wifi, bluetooth, gps, 4g. Szóval talán mégsem normális ha lemerülsz éjszaka, bármi is van bekapcsolva.
Köszi a segítséget!
Azt hiszem először is megpróbálom a g szolgáltatás app újra telepítését. Majd megírom jobb lett e. -
acronka
tag
Ok, wifin nyertem volna kb 3 százalékot, a cella készenléten meg 4et, bár szerintem az nem csak az internet.
Kinek van eszébe ki-be kapcsolgatni! ? Ha meg nappal kell, azt szeretem ha azonnal teszi a dolgát. Ráadásul ezek is csak akkor fogyasztanak, ha valami használja azokat. Itt most valami a háttérben dolgozott!
Engem inkább az a maradék 15 százalék érdekel, főleg úgy, hogy lefekvéskor kilőtte a futó alkalmazásokat. Védettben meg csak két alkalmazás van, de az nem szerepel a fogyasztási listában.
Szóval lehet mégis a g szolgáltatás a ludas? -
gianone
őstag
Mire hazaértem, elfelejtettem, neked mi van, mert őszintén szólva nem is érdekelt, de a lényeg ugyanaz.
Ha független ROM-ot javasolsz egy szolgáltatós készülékre figyelmeztetés és alternatíva nélkül, akkor te döntöd el helyette.Ráadásul ha nem igazán tudod, hol leeht megtalálni a legújabb full ROM-okat, akkor egyszerűbb, nem bevinni az erdőbe. Persze most épp nagy kárt nem okoztál volna, de pl. egy telenorost halálra szívatnál vele. Nem értené, miért nem megy fel.
És amikor azt írtad, magától frissült, persze, mert az nem ez a ROM.
-
gianone
őstag
Akkor sorolom:
Attól, hogy neked nem telekomos van, neki igen. Tehát ne te döntsd el helyette, milyen ROM-ot tegyen fel. Bár telekomosra simán felmegy a független ROM, sosem lehet kizárni a kompatibilitási problémákat. Attól, hogy ott október 26-át írnak, már B575 is hónapok óta van, sőt B581 leak verzió is. Egyébként a B565-nek rögtön kellene frissülnie B575 OTA-n. De ezt is már egyszer leírtam. Viszont akkor már érdemesebb egyből a B575-öt feltenni. Hogy miért nem szerepelnek az oldalon, azt csak Huawei tudja.
csako
B581 leak verzió, nem adták ki, ezt illik megemlíteni. Egyébként aki feltette, azt mondja, a build numbert sem írta át neki.
-
szemesi69
addikt
Ez nem telefon hiba szerintem, főleg, hogy két különböző telefonnál is előjön, ez inkább hálózati hiba, a T-nél elég sok üzemzavar volt mostanában, konkrétan több helyen hálózat sem volt, telefonálni nem tudtak.
Nekem vodás van 4G-én szinte mindenhol full térerő van, az elöző A3-m, csak egy-két pálcát mutatott, ott a Lite fullon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged