-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
válasz
acronka #20755 üzenetére
Fastboot-os rom felrakással még orvosolható. Gondolom 6-os droidot akartál rootolni, ami booloop-pal jár. Tedd vissza az eredeti romot fastboot-tal, vagy ha van twrp mentés (márpedig kellene lennie, minden nagyobb beavatkozás esetén kell készíteni) az is működhet.
szerk:Fastboot-os rom telepítésnél a twrp el fog tűnni, erre számíts.
-
acronka
tag
válasz
acronka #18825 üzenetére
Huawei szervíz két nap után visszadobta, hogy román piacra szánt készülék
Azt hittem a "Két év teljes körű gyártói garancia**" nekem tök jó lesz!
Most a bolt kiküldi, és egy hónap után már vissza is kapom.
Ráadásul innen vettem az anyósom p8lite-ját is, aminél szintén fennál ugyanez a wifi-bt probléma, és az én p9-emet is. Ja, a p9-nek meg a képernyője érzéketlen néha. Remek!Valaki mondja meg, ha független magyar piacra szánt készüléket akarok, hol vegyek?
-
szemesi69
addikt
válasz
acronka #18835 üzenetére
Lásd kereső [link]
Konkrét példa [link]
A kettő wifi és bluetoth egy időben szokott el halálozni, sok készüléknél előfordult eddig, nem összeakadásnak nevezném, hanem hardver hibának, ami nem mindegyik készüléket érinti, de sajnos soknál elő jött, mindenképp szerviz lesz, mert most csak azt látod a szavaiddal élve, hogy össze akad, viszont később már lehet abszolút nem fog működni. Addig vidd szervizbe, amíg még van garid, mert utána drága mulatság a javítás.
Ne vedd sértésnek a kereső használat javaslatát, mert nem annak szántam, csak, hogy lásd a hibával nem vagy egyedül, a szándékom a segítés volt
Üdv! -
Teasers
tag
válasz
acronka #15155 üzenetére
Köszi!
Hát nem vagyok egy nagy műszaki, finom kezű ember, nem merem bevállalni, de amúgy én is megnéztem már hogyan kell, de nekem ez túlságosan macera. Azért köszi!Tud valaki olyan helyet,személyt, akihez ha elviszem a telefont és az alkatrészt, megcsinálja nekem?
Köszönöm.
-
gianone
őstag
válasz
acronka #15147 üzenetére
A 4 óra kijelzőidő tök normális is lehet. 2200-as akksi. Nagyobb fényerőnél, tehát mondjuk világosban ez reális. És persze az is kérdés, mennyit telefonálsz pl. Önmagában ez még nem problémás. Sőt, ha ez elnyomja a szoftvert is, ami ennyire szívja az akksit, akkor végképp az.
-
válasz
acronka #15125 üzenetére
Nézd, ha csak telefonálni akarsz akkor a 4g minek?
Az bizony dolgozik a háttérbe, mert az adótornyok a tétlen készüléket ledobják, az meg csatlakozik újból és ez megy egész éjszaka, az áram meg fogy. Ha kell az adatkapcsolat, akkor egy húzás a képernyőn és megy.
Gondom van a 4G-vel ahol legtöbbet tartózkodom. bekapcsolva 24 óra és majdnem 0-n az akksi, kikapcsolva úgy 80 óra. Máshol ahol nem ehhez a toronyhoz csatlakozom 4G-vel 36 óra, ez a torony mindig ledobálja a telefonomat, meg a másik új Lenovo-t is. -
ANDROID???
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged